Leon Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 De Sambata se cam strica vremea. Eu vroiam sa ma intorc Duminica,dar vad ca-i ploaie si frig(cel putin asa arata prognoza meteo). Nu stiu ce sa fac(motor sau masina???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator FOXXkid Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 De Sambata se cam strica vremea.Eu vroiam sa ma intorc Duminica,dar vad ca-i ploaie si frig(cel putin asa arata prognoza meteo). Nu stiu ce sa fac(motor sau masina???) eu cred ca tot duminica vin, imi iau pumnu de paracetamoale dupa mine si hope for the best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Salut, tot din benzinaria MOL dar ceva mai tarziu 11 30 ..se mai baga cineva? deocamdata suntem 3 dar poate ne mai strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Cand va intoarceti?E cineva care se intoarce Duminica? majoritatea De Sambata se cam strica vremea.Eu vroiam sa ma intorc Duminica,dar vad ca-i ploaie si frig(cel putin asa arata prognoza meteo). Nu stiu ce sa fac(motor sau masina???) p.s: noro aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Salut, tot din benzinaria MOL dar ceva mai tarziu 11 30 ..se mai baga cineva? deocamdata suntem 3 dar poate ne mai strangem eu plec din bals pe la 9...ar trebui sa ajung la mol la ora aia...daca da,cu multa placere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 Anul asta se intarzie inceperea planurilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 Anul asta se intarzie inceperea planurilor? Baga ochiul aci: /index.php?showtopic=302330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate