pedros Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 https://www.facebook.com/CafeRacerRomania Ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 mersi sukhoi Pedros, o sa tot caut acolo pe fb si sper sa-l gasesc, intre timp am mai gasit un vf de-mi rascoleste sentimentele fata de Honda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 de 1000? Interceptor (adica F) sau C sau S? Theos de aici parca se lauda cu ceva GS asemanator prezentarii tale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 VF ala cred ca un 750 sabre, la prima vedere. e cu frana pe tambur pe spate. Nu e 1000f sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 mihai il cheama, nush daca o arde pe forum, putin probabil. https://www.facebook.com/ambulantamoto/photos/pb.356256494487314.-2207520000.1415017644./550781461701482/?type=3&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Aaaa, asta este capra vecinului. o sa ii fac eu ceva poze diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 arata intr-un mare fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaviola46 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 De acord cu voi. Am admirat o şi eu la Patrick în service. Frumoasă mobră. Am înțeles că aşa a achiziționat o din Ungaria. Să o stăpănească sănatos. Şi poate share uieşte şi cu noi nişte poze. O seară bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 GPZ-ul 550 tocmai a intrat in garaj ... idei/recomandari pentru acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Poze cu capra vecinului. p.s. nu cred ca are timp sa stea pe forum pentru ca este chilot di avioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) un mare DA frate in realitate arata mai bine ca in poze; si se aude ca o adevarata batrannica in putere kick-ul ala te face sa te simti barbat numa' cand stii ca-i acolo ) Editat Noiembrie 5, 2014 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Da, am auzit-o-n mers. E interesanta jucaria. Pana la urma ce e, un GSX750? Roni, daca te mananca sa te duci sa o vezi, imi iei si mie motorul din service si mi-l aduci acasa? Dau o bere! PS: Vezi ca n-are RCA! Editat Noiembrie 6, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Pana la urma ce e, un GSX750? GS750 1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Da, am auzit-o-n mers. E interesanta jucaria. Pana la urma ce e, un GSX750? Roni, daca te mananca sa te duci sa o vezi, imi iei si mie motorul din service si mi-l aduci acasa? Dau o bere! PS: Vezi ca n-are RCA! Nu dau buzna peste om sa-i vaz capra ca nu il cunosc si poate nu-i bucuros de oaspeti. Doar ii admiram din mers si priviri mobra caferita Cu vtr-ul meu am venit fara rca si itp cand am luat-o, cu tot cu politie in urma ca deh, suna ca elicopteru' nu mai sunt amator de senzatii tari. Daca nu ai cum s-o recuperezi pot intreba un prieten cu camion Editat Noiembrie 6, 2014 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 (editat) Depinde foarte mult de ce vrei sa obtii, pune o poza cu motorul. https://www.google.com/search?q=kawasaki+gpz+550+custom&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=51xjVJ_bJIXfaqujgYgP&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=653 Editat Noiembrie 12, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Multe multumiri lui Gabriel Escu si COX Studio pentru acest clip si participantilor de la evenimentul Distinguished Gentleman's Ride 2014 - Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Asta este... dezbracat de carenaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Pentru inspiratie: » Post actualizat in 23 Nov 2014 14:01 Frumoasa motocicleta, un model celebru printre pasionati, dar cea din videoclip nu e cafe racer, e un scrambler sau un flat tracker. Oricum, e un custom foarte frumos facut. As vrea mai multe poze, daca s-ar putea. SI eu sunt de parere ca se putea si mai bine, dar e doar inceputul si ma bucur ca exista asemenea initiative si la noi. Felicitari si la cat mai multe. PS. Am unit aici toate topicurile cu si despre cafe racere, ca prea erau impanzite pe tot forumul. Editat Noiembrie 23, 2014 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 poate-l termin si eu un cb 400f 77" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 poate-l termin si eu un cb 400f 77" Ai un CB400 Four?...presupun ca e F2. Pe rosu sau galben? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) am un cb 400f din 77 rosu si va fi tot rosu numai rosu ) adica asta , dar am roti de CN -u frana dublu disc fata , Editat Noiembrie 23, 2014 de deceneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 am un cb 400f din 77 rosu si va fi tot rosu numai rosu ) Frumos motor, poate pui si niste poze cu el...eu am un CB550K Four din 78. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Frumos motor, poate pui si niste poze cu el...eu am un CB550K Four din 78. poze am dar numai cum era, adica jalnic , l-am dat spre folosire la baieti in club ,si l-au cam folosit , acum tre sa repar si motor si rotii ,,voi pune ceva poze maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 Sa ai spor la restaurare! Sunt motociclete bune si fiabile, ar fi pacat de ele sa se piarda... Daca esti din Bucuresti poate ne vedem odata. Ce ulei de motor folosesti, sau ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate