aditorpan Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 O zi de duminica libera.......... traseul : Reghin- Targu Mures- Sighisoara- Apold-Agnita-Chirpar-Arpasu de jos- Balea lac si retur. Combinatie de asfalt si drum neamenajat. Cu exceptia faptului ca a fost o zi uda e un traseu ce merita facut. S-avem bafta la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackXIII Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 foarte tare! putini ies pe vremea asta...cum s-a comportat motocicleta in conditiile astea? foarte frumos.sa ai parte de timp mai frumos pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 foarte tare! putini ies pe vremea asta...cum s-a comportat motocicleta in conditiile astea? foarte frumos.sa ai parte de timp mai frumos pe viitor! Din titlul topicului inteleg ca pozele sunt facute in IUNIE. As vrea sa-l vad pe cel care face Transfagarasanul pe motor "pe vremea asta"... On topic: Frumoasa tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Foarte frumos !! EU am facut transfagarasanul noaptea..pe ploaie...ceata si pe jos aveam si criblura si cireasa de pe tort a fost un cal care dormea in picioare pe mijlocul soselei dupa o curba ) ..la anu vreau sa-l fac si eu ca omu ziua sa vad cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackXIII Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Din titlul topicului inteleg ca pozele sunt facute in IUNIE. As vrea sa-l vad pe cel care face Transfagarasanul pe motor "pe vremea asta"... On topic: Frumoasa tura! scuze...sunt un chior si juma'...nu am vazut tot titlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fildas Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 cateva poze din aceeasi perioada. speram sa pot trece in partea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 Pozele astea sant facute cu doua saptamani inainte cand am incercat sa trec venind dinspre sud in sa am ajuns pana aici doar. Dupa 2 saptamani era deschis deja insa m-a cam plouat. --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 23:09 ------------- cateva poze din aceeasi perioada. speram sa pot trece in partea cealalta. FAINE POZE! FELICITARI DE TURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate