DKWraith Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 sal! fratilor, am un DKW NZ350-1 care necesita restaurare dar are niste piese lipsa, puteti sa ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) sal! fratilor, am un DKW NZ350-1 care necesita restaurare dar are niste piese lipsa, puteti sa ma ajutati? mane, cand ceri asa ceva,bagi frumos o lista cu unele piese sa stie omul ce-ti trebuie...eu n-am pt asa motor, dar altul poate te ajuta daca nu te pricepi la originalitatea lor, baga si poze in detaliu ca sunt mesteri aici de-ti spun ce-i original pana la spite si suruburi spor la restaurare, si oricum acum ca ai spus, tre sa vii cu poze si povesti ca ne-ai facut curiosi Editat Decembrie 16, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 sal! fratilor, am un DKW NZ350-1 care necesita restaurare dar are niste piese lipsa, puteti sa ma ajutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ce-ti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 scuzele de rigoare!pai , trebuie aprindere,jugul de sus de la furca(Hussack),far,aripa spate+stop. se potrivesc cele de Ij(primele modele).Poze momentan nu are, este desfacut tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate