Survolaj Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 De luni avem in familie o noua membra. Ii zice Midori si este tare frumusica. Am facut 2 poze cat am putut, ca am fost mai tot timpul pe drumuri. Multumim celor care ne-au ajutat sa o ducem intr-un loc sigur. Anca, Jesus, Sabina si soferul a carui masina era dotata cu nuca ( nu i-am retinut numele ). Momentan asteaptam sa facem actele complet sa o ducem la inscris ( nu este inscrisa ). Atasez 2 pozne nu prea in detaliu, dar cum se face caldurica revenim cu pozne. P.S. Are cineva vreun link cu manualul de Kawasaki ER-5 model 2000?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Felicitari si o asteptam la plimbare cand se face uscat afara. Sa o stapanesti sanatoasa Oana si cat mai multe momente placute alaturi de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Sa o poarte sanatoasa si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Vine vine primavara.. ne vedem pe strada, foarte frumoasa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Frumos model ,sa te duca bine si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 S-o stapanesti sanatoasa, sa ai grija de ea si...... la multi, multi, multi Km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 De luni avem in familie o noua membra. Ii zice Midori si este tare frumusica. Am facut 2 poze cat am putut, ca am fost mai tot timpul pe drumuri. Multumim celor care ne-au ajutat sa o ducem intr-un loc sigur. Anca, Jesus, Sabina si soferul a carui masina era dotata cu nuca ( nu i-am retinut numele ). Momentan asteaptam sa facem actele complet sa o ducem la inscris ( nu este inscrisa ). Atasez 2 pozne nu prea in detaliu, dar cum se face caldurica revenim cu pozne. P.S. Are cineva vreun link cu manualul de Kawasaki ER-5 model 2000?! Foarte frumos e motoru' si culoarea Multi km!! si ai grija si de tine si de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 E simpatica. Iar verdele ala e tata culorilor. Verdele de pe ER-5ul asta, nu ala de ninja. La multi KM pe vreme faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate