Sari la conținut

ARTA-machetelor


boieru'
 Share

Postări Recomandate

Am creat acest topic pentru deliciul vostru, cei care considera machetele la fel de frumoase ca originalul, si v-as ruga pe toti cei care mai aveti poze cu machete mai deosebite sa le postati aici. Nu as vrea sa devina un topic de comentarii asa ca abtineti-va. E suficient sa puneti o poza si sa facem o colectie frumosa.

Sper sa va placa ce am gasit eu.

post-24-1111365950_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uitati originalul, iar jucaria o am eu acasa, este super bine realizata, o sa o caut acu pe net, poate o gasesc...

post-24-1111399271_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va salut in primul rind......si acum va prezint o macheta de HARLEY DAVIDSON FLH

complet modificata de mine.....

furca este facuta de mine complet sus am folosit arcuri de pix....cadrul lam modificat am inclinat jugul in fata...partea din spate avea suspensie ...asa ca am modificat cadrul facuindul rigid...spatarul si seaua facute de mine...rezervorul modificat taiat in doua si facut mai mic....si montat mai sus pe cadru...nr de inmatriculare cu stopuri facute de mine si pus pe lateral....a fost o munca de chinez am lucrat aproape o noapte...mai am citeva modificate dar nam poze pina acum va prezint...choperul asta...am uitat sa zic ca si aripa spate este facuta tot de mine....sper sa va placa.....rotile leam cumparat ca acesorii cu spite ca cel original avea din alea cu spite groase turnate....

maqceta in original a costat 24 euro dupa modificare o evaluez la 50 euro:)) wink.gif

bineinteles aici in barcelona

macheta cind am cumparato a fost din aia in bucati completa...chiar si motorul era in bucati ..cilindri chiuloase bloc motor...este foarte bine definita ca si detalii chiar si bobina de inductie o are:)))

bafta la achizitionat machete:))

va salut roby

 

care mai aveti asa ceva pe acasa ..va rog puneti pozele

pun o poza cu un harley flh original...ca sa va cam dati seama cam cit am modificat....dupa mine a ramas doar motorul original :friends:

post-24-1111404815_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre credeam ca sunt singurul nebun, am zis sa nu ma fac de ras, da daca te-ai facut tu ma fac si eu.

Prima modificata a fost o virago acu doi ani:

i-am taiat cadrul in fata si i-am inclinat coloana de directie, binenteles lipind-o cu super-glue, i-am facut ghidonul din sarme de aluminiu si am si lustruit-o, comenzile i le-am pus in fatza tot din sarma de aluminiu, i-am taiat aripa din spate si i-am pus-o pe aia din fata care era din plastic cromat si cam atat la asta.

A doua a fost tot o virago, asta a suferit mai multe:

I-am aruncat furca si i-am facut un springer ciudat folosind un arc de pix, furca este nefunctionala, de fapt doar ideea de furca este ca nici nu ar avea cum sa functioneze acel model, ghidonul este facut ca o prelungire a furcii, vazusem asa ghidon intr-una din revistele mele unguresti cu motoare (erau singurele reviste care le gaseam in anii 98-99, dar aveai ce vedea,) rezervorul l-am vopsit in galben si negru (chestii migaloase) si partea din spate a cadrului am taiat-o facand-o rigida tot cu sarma de aluminiu lipita cu un super glue destul de bun, aripa pe spate n-are se termina cu seaua

A treia n-am reusit s-o termin pentru ca nu am gasit motor sa bag in cadru. Este facut cadrul complet din sarma de aluminiu, furca un springer destul de aratos cu niste arculete mici nici numai stiu de unde le-am luat, rezervorul din lemn lacuit cu oja de unghii, parte spate a cadrului se termina cu o bascula hoatza, roata pe spate am luat-o de la o masinuta gasita pe strada destul de lata, d-aia de nu-i place lui Black. :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer sa fiu stiam de chopperul lui Roby, pentru ca daca imi aduc aminte, l-a mai pus o data pe forum. Pregatesc si eu acum unul, un Vulcan, copie a motocicletei mele, dar cu roata lata pe spate si alte finetzuri. O sa pun in curand si poze. E misto, ziua o chopperesc pe aia mare, noaptea pe asta mica. Si sincer, e mult mai greu la macheta. Mai ales daca ai maini de sondor, cu palma cat casmaua si degetele de juma' de tol. :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...