Kali Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Are cineva elan muncitoresc sa iasa la o plimbarica? Prin Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ti ai facut capra gata?ce avea? poate mai pe seara ies si eu sa plimb calutul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Are cineva elan muncitoresc sa iasa la o plimbarica? Prin Buc. As fi iesit eu, ca astazi nu mai sunt -11 grade cum am prins ieri ...dar m-ai prins la "scarbici" astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 kali maica eu as fi iesit sa mai aerisesc din suparari, dar din cate stiu eu hayabusa lui claudiu nu are 3 locuri si nu pot lega pe bebe de rezervor...desi ar fi un tank bag dragut... ca frumos ca iesiti la plimbare. p.s. asa se munceste nea cristi la capsa? misto. faceti angajari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 kali, unde ce si cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 Oricand vreti, sunt deschisa la o plimbare. Cam in 30 min ies. Daca doriti, 0721.135.185 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 pai hai sa stabilim ceva...nush...ne vdm la 6.30 in bikers la ursu si de acolo hotaram, e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 Parfum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ok, ma preg si vin --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 18:56 -------------kali scz dar ti-am zis si la tel am ramas cred ca fara baterie la motor. inca un prieten avea pb cu motorul si apoi si tu...zici ca e un semn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 Mda, mie mi s-a ars faza scurta si parca nu m-as fi riscat sa merg numai cu cea lunga, as fi deranjat. Ale dreaq H4-uri, 34 ron unu'! si numai la set cu niste becuri de rahat, de semnal, cred. La toate benzinariile aveau H4 pe 24 V, nu pe 12. Mama lor.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Kali eu zic mai bine sa o lasam azi, o sa iau si eu bateria acasa maine, ca acum nu vad nimic. mergem in alta zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) Pai am abandonat oricum proiectul de plimbare. Mi-am luat catzelul si ma duc la un prieten care are un bec H4 in plus. Vb maine, eventual. Va astept chiar si la mine acasa, daca va tine elanul, pt un ceai si un cozonac cu ocazia unui oarecare prilej Editat Decembrie 23, 2007 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Pai am abandonat oricum proiectul de plimbare. Mi-am luat catzelul si ma duc la un prieten care are un bec H4 in plus. Vb maine, eventual. Va astept chiar si la mine acasa, daca va tine elanul, pt un ceai si un cozonac cu ocazia unui oarecare prilej are la carrfour h4 pe 12 si blue si yelow si normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Pai am abandonat oricum proiectul de plimbare. Mi-am luat catzelul si ma duc la un prieten care are un bec H4 in plus. Vb maine, eventual. Va astept chiar si la mine acasa, daca va tine elanul, pt un ceai si un cozonac cu ocazia unui oarecare prilej Iti aduc eu unu maine seara ca am in + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ALOOOOOOOOOOOOOOO ALOOOOOOOOOOOOO TOVARASIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NU LASATI INTALNIRILE PE MAINILE FEMEILOR UNA FARA BATERII ....DE VIBRATORUL CONSUMA MULT ALTA FARA BEC..........NU A AUZIT DE LUMANARI MAI ALES CA E SEZON HAI DE AICI ATI VAZUT CEATA., FRIG SI POATE UN BAIAT LA SCARA VECINA SI ATI DAT.O COTITA DATA VIITOARE CAND MAI VRETI SA IESITI LASATI PLANIFICAREA PE "mana" barbatilor bafta si asfalt "ADERENT" --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 20:29 ------------- are la carrfour h4 pe 12 si blue si yelow si normal MAN POATE VREA SA.I FIE ADUS ACASA AUZI LA EL ARE LA MAGAZIN MAI CA AI INJURAT.O LA CE COZI AU FACUT NEBUNII DE ROMANI LA MAGAZINE ZILELE ASTEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 femeile, - hai sa iesim - ok roakerito, ii dam blana deseara - fata, am probleme cu bacteria... - fata, si eu cu becu` , hai ca o lasam pt maine` ma duc sa plimb catzelu` the end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) macar noi nu comentam degeaba din spatele ecranului... mare va e tupeul in mediu virtual, si tare cumintei mai sunteti in realitate ianachim ieri nu erai asa tupeist cu comentarii de genu sa inteleg ca internetul iti ofera o siguranta Editat Decembrie 23, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 este? eu cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 bei, nu mi mai dati massuri cu de astea. kali si raven sunt 2 "nebune" dar bune rau motocicliste ne-au bagat in cofa pe toti ,ce mai vreti ma rog, am eu o senibilitate pt SRL ( ca propietar de exemplar ) si pentru Suza Kalimerei ca ..mi e draga ( kali nu suza , eu fiind hondist ) si eu stam in pat si ma uit la film, na si comentez dracusorule, sa ti dau un flelx sa dai gheata jos de pe mot ?ca in poza era cam "tare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 cum spune colindul: "tare ca piatra, iute ca sageata " bre nu ma face ca ma duc pana jos sa vezi starea functionala a motorului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 in timp ce altii comenteaza aiurea eu merg zilnic cu motorul (facultate, treburi) asa ca dragii mei, beti un vin fiert si uitati-va la tv, e mai bine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 macar noi nu comentam degeaba din spatele ecranului... mare va e tupeul in mediu virtual, si tare cumintei mai sunteti in realitate ianachim ieri nu erai asa tupeist cu comentarii de genu sa inteleg ca internetul iti ofera o siguranta DESIGUR SIGURANTA DE A NU MAI AVEA INTRE PICIOARE 260 DE KG PE GHEATA ASTA IMI E SIGURANTA PE NET SI POTI COMENTA CAT VREI TU CA ACUM VREAU SA FAC BASCALIE SI NU SUNT SINGURUL DUPA CUM VAD IAR FAZA CU BATERIA/BECUL CHIAR PERMIT BASCALII SI TOTUL DE LA DEFICITUL DE ENERGIE PE 2007 FETELOR SINCER TRECETI PE EOLIENE VORBA ACEEA " VANT DIN pupaaaaaaa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 fataaa, e vacanta, ai fost sa iti iei orarul pt anul viitor? si eu merg zilnic cu motorul, tre sa subscriu undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 fataaa, e vacanta, ai fost sa iti iei orarul pt anul viitor? si eu merg zilnic cu motorul, tre sa subscriu undeva? da, si eu . daor ca prefer scuterul nu de alta dar SLR ul face nani ca n are caucioace --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 20:49 ------------- da, si eu . daor ca prefer scuterul nu de alta dar SLR ul face nani ca n are caucioace dracusor, nu i bai, lasa ca merge si asa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 da, si eu . daor ca prefer scuterul nu de alta dar SLR ul face nani ca n are caucioace <small>--- Mesaj completat în 23 Dec 2007 20:49 -------------</small><br/> dracusor, nu i bai, lasa ca merge si asa:) bre da` baterie si bec ai? eu nu am decat bec (si ala chior) baterie a uitat contructorul sa imi puna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate