cstelia Postat Martie 26, 2005 Autor Share Postat Martie 26, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 26, 2005 Autor Share Postat Martie 26, 2005 fata de la VIK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 26, 2005 Autor Share Postat Martie 26, 2005 si inca o data "my favourite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Am fost placut surprins. Multe motoare, mai multe decat masini. Fetele frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Frumoase fetele...Adevarat... Vreun numar de telefon aveti??? mie mi-a placut cea de la Aprilia Si Brutale... see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 FETELE ca fetele, doar sunt de ale noastre ROMANCE )) Motoaele beton,insa intrebarea ce ma intriga de cand am auzit ca se deschide show-room-ul este cum de s-a trezit cineva sa deschida in Banat magazin,caci toti importatorii se fereau de regiunea aceasta din cauza concurentei din strainatate (unguri,sarbi)???? Oricum totul a iesit beton si e fain.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate