aditorpan Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) Un sezon plin trebuia incheiat cum se cuvine. Desi putin cam frig, echipat bine a fost o ultima tura pe anul asta. Cred ca pozele sant mai relevante. Sa auzim de bine si LA MULTI ANI ! tuturor motorizatilor. Editat Decembrie 30, 2007 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 LA MULTI ANI! Poate la anu' dam niste ture impreuna.Dedrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Se vede ca a fost frig.Ce distanta ai parcurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 Se vede ca a fost frig.Ce distanta ai parcurs? a fost tura scurta... aproximativ 100 km, - 10 grade afara. Astazi am facut Reghin - Brasov si retur ... aproximativ 450 km. Destul de greu.. portiuni de polei, da merge. Deja am peste 1000 km anu asta. --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 01:20 ------------- LA MULTI ANI! Poate la anu' dam niste ture impreuna.Dedrad Normal... Vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate