MadRider Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 2 probleme...niste meseriasi din Cluj-Napoca sau Bistrita-Nasaud 1) Am nevoie de cineva care da gauri cu electrocoroziune 2) Am nevoie de un strungar-frezor care sa imi poata face flansa pt adaptarea dinamului pe Simson, solutie prezentata pe siteul lui Filip www.motorlife.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 sal!! du-te la shoni (e unguresc, nu stiu cum se scrie) pe septimiu albini 60-70 (nu stiu exact) la sc. bike&motor service ca ii bine infipt in orice care tine de motoare in cluj succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 ...du-te la shoni ... Sanyi 0741-525.901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 mersi gogule !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 pai ai putea sa te duci si la www.bonochoppers.com este din cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate