SAMIKU Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 multumesc pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Uelcom, uelcom... rpd te bagi in seama! bah te rog frumos ... cbr 600rr :X ... poate pica si mie o tura sa`mi fac o parere despre motor ) Editat Martie 30, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ms de primire bah te rog frumos ... cbr 600rr :X ... poate pica si mie o tura sa`mi fac o parere despre motor ) Dai la o tura Derby? nu prea e avantajos pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 BunaNume: Maia Bike: prezentabila...honda cbr600rr Km:20.000...ai motocicletei Cam atat Bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 baga-ti si poze sa va vedem si noi motoarele hai .. toata lumea cu motoru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Bai! Si misteru' unde-l lashi? Lasa fata...cand se va simti pregatita poate ne cheama si la ture. Si atunci ne vom putea lipsi si de poze. P.S. "Sa va vedem motoarele"? Si apoi: "hai toata lumea cu motoarele"? Petre, esti aproape insurat, vezi ca dai de banuiala.... (daca te rezumai doar la motoare, nu mai era cazul... da' asha...) Editat Martie 30, 2009 de aleck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) defapt yo am si repsol numa ii scris derbiu sa nu zica lumea k ma dau mare Editat Martie 30, 2009 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 defapt yo am si repsol numa ii scris derbiu sa nu zica lumea k ma dau mare cata modestie! si te plimbi cu derbyu` pt k iti ofera senzatii mai tari k repsolu`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Bai, ia nu mai fitit off topic si mutati discutia acolo unde ii e locul! Asteptam si alte fete sa-si faca prezentarea aici. Pe baieti sa-i invite fetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 BunaNume: Maia Bike: prezentabila...honda cbr600rr Km:20.000...ai motocicletei Cam atat bine ai venit te asteptam in gasca noastra de hondisti unde i si alek cu k5 ul lui din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 cata modestie! si te plimbi cu derbyu` pt k iti ofera senzatii mai tari k repsolu`? cu derbi`u ies prin oras cu repsolu pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 BunaNume: Maia Bike: prezentabila...honda cbr600rr Km:20.000...ai motocicletei Cam atat buuna treaba..bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ...Maia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Multumesc de welcome ...Maia... Citez:" Sectiunea matrimoniale e in alta parte a forumului" Sau interpretez si eu gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Bucuuuuuuuu... o zis Manu sa te prezinti si aici (sub pseudonimu' ala nou care-l ai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Bucuuuuuuuu... o zis Manu sa te prezinti si aici (sub pseudonimu' ala nou care-l ai) baaa f u t . . va lipsesc o zi dp forum si deja ma faceti fomeie nu s eu nu fac eu d astea ca MICUTZU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 da mah nu`i bucu,,, ce tot va luati de el in pana mea mai lasati omu in pace da mutati-va amu d-aici ca deja sunteti ca niste copii de 2 zile vaisamar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) da mutati-va amu d-aici ca deja sunteti ca niste copii de 2 zilevaisamar azi n am scris nika pe forum pn am auzit ca toti ziceti ca eu is aia ooops... ce i baiu? Editat Aprilie 6, 2009 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 SA MA MAI PREZINT SAU NU MAI ARE ROST ) Florica Sfeter din Cucuietii din Deal ,,, sora cu Repsolica )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Bine-ai venit printre noi Florica! Ai grija la OT-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 ms mult dragule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 SA MA MAI PREZINT SAU NU MAI ARE ROST ) Florica Sfeter din Cucuietii din Deal ,,, sora cu Repsolica )))) c*ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 SA MA MAI PREZINT SAU NU MAI ARE ROST ) Florica Sfeter din Cucuietii din Deal ,,, sora cu Repsolica )))) WELCOME BACK REPSO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Buna Ziua Nume: Bora Dan Moto: Kawasaki 636 Resedinta: Oradea deocamdata Pasiuni:motociclismul si filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate