Baiazid Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Cadru custom + motor mobra (in targ la vitan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Poza 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Poza 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 E o chestie ciudata.. dar nu e nu stiu eu ce frumoasa.. oricum repsect pt cei care au timp si rabdare sa faca asha ceva cu mobra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 nici nu stiu cum sa ma exprim..... trebuie sa recunosc ca am o oarecare admiratie pt cei care au imaginatie debordanta si inventivitate dar,in cazul asta,doar atat pot spune ca am.....restul e fabulatie... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 O fi vreu copil de 16 ani care n-are bani de altceva , mai sunt si pe afara destui si fac choppere cumasini de tunss iarba care chiar ajung prin reviste de specialitate, un lucru e sigur, inca un chopperist in Romania sau vre unul care se uita prea mult la OCC.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 A depus multa munca. Se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 In afara de faptul ca e interesant, m-au tulburat pedalele de bicicleta si lantul, pentru ca daca poate sa o deplaseze si asa, atunci nu trebuie inmatriculata, si nu are nevoie de nici un carnet, ca nu e autovehicul. Decretul 328, art.6, par.2 zice asa: vehiculul al carui motor are o capacitate cilindrica pana la 50 cm3 inclusiv si pastreza caracteristicile generale ale bicicletei si poate fi pus in miscare cu ajutorul pedalelor nu este considerat autovehicul. Pentru un pui de chopperis e beton. Hb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 bă otomane, tu ai plecat în târg să-ţi vinzi 'onda şi ai dat de ciudăţenia asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Poza 4 RESPECT,MAN!!!....Meserie! bravo! pacat k nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Super tare jucăria, multă muncă, calcule bine făcute, evident stil copiat, dar îmi place tare rezervorul ăla micuţ de pe ghidon. Chiar m-ar tenta să mă dau cu "monstrul" cu motor de Mobră! Felicitari, cred ca duminică, dacă nu plec spre casă, merg în târg să mă minunez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate