madcox Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 bine ca o sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 asta a fost accidentul nr.2 pe anul asta . Te contrazic di pacate!!!!!!!!!!!!!! Accidente au fost 3, din care 2 mortale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 is curios daca vor intra vrodata pe forum sa vada ca noua chiar ne pasa, si ne implicam si ne doare can ,cade unul dintre noi Eu nu sunt curios. Le urez doar sanatate maxima. Asta conteaza acum ? Nu vreau sa fiu inteles gresit. Este normal sa fim uniti, insa in acest moment... cred ca pentru ei si familiile si prietenii lor, altceva conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 Eu nu sunt curios. Le urez doar sanatate maxima. Asta conteaza acum ? Nu vreau sa fiu inteles gresit. Este normal sa fim uniti, insa in acest moment... cred ca pentru ei si familiile si prietenii lor, altceva conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Eu nu sunt curios. Le urez doar sanatate maxima. Asta conteaza acum ? Nu vreau sa fiu inteles gresit. Este normal sa fim uniti, insa in acest moment... cred ca pentru ei si familiile si prietenii lor, altceva conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ce bine cand se termina cu bine ! Ma bucur ca in sfarsit, la final mai auzim: "Va fi ok" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate