jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la mine a intervenit ceva, o sa ies cu motoreta dar am ceva treaba blaze cadn iti iei cheile inapoi? pe la 8 jumatate, 9 sint si eu disponibil pt plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pe la 8 jumatate, 9 sint si eu disponibil pt plimbare Si eu o sa ies.. chiar mai devreme sa o spal ca e plina de nisip... apoi o sa fiu available. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Si eu. De data asta chiar vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Si eu. De data asta chiar vin ne intlinim in fata la cora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Pe la ora.... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Pe la ora.... ? in jur de 9 fara un sfert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 in jur de 9 fara un sfert ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la mine a intervenit ceva, o sa ies cu motoreta dar am ceva treaba blaze cadn iti iei cheile inapoi? frate mi-au luat cheile pe moment atunci 3-4 zile ca daca imi puneam ambitia ieseam cum eram cu motoru ! Cheile le am , maine adica VINERI ma duc in service cu motoru ! Faceti din tantar armasar doar de caterinca asa xD Candva aveati si voi 19 ani si parinti care sa-si faca griji ! Da las ca ies eu cu motoru de saptamana viitoare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 seara' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 fCandva aveati si voi 19 ani si parinti care sa-si faca griji ! La 19 am fost acasa 4 weekend-uri intr-un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 frate mi-au luat cheile pe moment atunci 3-4 zile ca daca imi puneam ambitia ieseam cum eram cu motoru ! Cheile le am , maine adica VINERI ma duc in service cu motoru ! Faceti din tantar armasar doar de caterinca asa xD Candva aveati si voi 19 ani si parinti care sa-si faca griji ! Da las ca ies eu cu motoru de saptamana viitoare !!! la 19 ani nu ajungeam pe acasa decit o data la o luna si ceva cite o zi jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 merge netu ca draqu ! la 19 ani... doamne, AHHHH ce viata mai duceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Irina Loghin - Mai intoarce Doamne roata.mp3 Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) "You are young, you're free, Why don't you sleep with me? Shut up and sleep with me Come on why don't you sleep with me" Editat Septembrie 19, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 "You are young, you're free,Why don't you sleep with me? Shut up and sleep with me Come on why don't you sleep with me" se pare ca i-ai reparat calculatorul lui nicole sau pare-mi-se mie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 se pare ca i-ai reparat calculatorul lui nicole sau pare-mi-se mie ? Ti se pare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 La 19 ani cica eram logodita Trandafir de la moldova... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nico, mai ai nevoie de ajutor cu routeru ala? Azi mi-am luat teapa, am vazut soare si am luat camasa fara sacou. Sunt un paduche inghetat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 privet hau hau "You are young, you're free,Why don't you sleep with me? Shut up and sleep with me Come on why don't you sleep with me" Atentie la ancuta focus come iiiin.... come iiiinn.... come into my world i've got to show show showwww youuu\ come intoo my beed i've got to knoww know knowwww youuu Regina Spektor - Hotel Song Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ce se intimpla cu militariul in dimineata asta? slaba de tot miscarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ce se intimpla cu militariul in dimineata asta? slaba de tot miscarea stai sa mi beau cafeaua ca debea acum am ajuns la munca pe unde v ati plimbat aseara? eu pana la urma am dat o tura prin bucuresti, am incercat curbele de pe floreasca si dupa pe DN pana la 180+ dar ca sa nu fie totul frumos si perfect s a gasit un dobitoc cu o 1300, bineinteles cu 2 taranci in spate, sa se tina dupa mine la 160, da..... la 180 cred ca ori s a lasat al mana lui ori i au sarit pistoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate