jordy Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 salutare si la multi ani! ce mai face militariul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 La multi ani, bre! La ora asta Militariul cred ca doarme Ne reunim maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Ador tara in care traim Tara m-a rugat sa-ti transmit ca si ea te iubeste pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La multi ani, bre! La ora asta Militariul cred ca doarme Ne reunim maine? [/quot Poate mergem toti vineri sa mancam la carciuma aia unde stie rechinul undeva prin tei,ca mancarea e multa si buna si au o ciorba de burta de mananci cate 3 porti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La "brotacei"? Bai, voi nu plecati la ski anul asta? N-aveti nevoie de ski-box-uri sau suporti de skiuri/placi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La "brotacei"? Bai, voi nu plecati la ski anul asta? N-aveti nevoie de ski-box-uri sau suporti de skiuri/placi? Am eu nevoie de suport pentru 4 plăci. Dă-mi detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Am eu nevoie de suport pentru 4 plăci. Dă-mi detalii www.rent-a-skibox.ro de inchiriat sau cumparat Editat Ianuarie 7, 2010 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 www.rent-a-skibox.ro de inchiriat sau cumparat Credeam că vii Âşi tu cu o idee bună, nu cu d'astea de la dooj de milioane în sus Or fi ele Thule, dar în Vitan sunt vreo 400 de roni suportul + barele transversale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Credeam că vii Âşi tu cu o idee bună, nu cu d'astea de la dooj de milioane în sus Or fi ele Thule, dar în Vitan sunt vreo 400 de roni suportul + barele transversale... Deluxe 726 (4 perechi): 415 RON Snowpro 746 (4 perechi): 305 RON 737 (4 perechi): 270 RON si daca as sti pe ce masina le pui tz-as zice si cit sunt barele transversale (daca n-ai) Oricum, eu recomand inchirierea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Aloo alooo ,ce este aici camera de Mirc?motociclistii adevarati ca bbl jordy sau vlad nici nu mai intra ,nici nu mai posteaza....A ramas camera oamenilor singuri....Ce trist Cu siguranta ca au lucruri mai bune de facut ca vb aia...ei nu sunt singuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Cu siguranta ca au lucruri mai bune de facut ca vb aia...ei nu sunt singuri rautacioasa replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 rautacioasa replica well.... happy name day my dearest one ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Aloo alooo ,ce este aici camera de Mirc?motociclistii adevarati ca bbl jordy sau vlad nici nu mai intra ,nici nu mai posteaza....A ramas camera oamenilor singuri....Ce trist Vlad s-a dat jos din munti direct in sticla de vin si p'orma a sarit in job. deseara bagati ceva? daca e interesant si va hotarati pana'n ora 17.00 poate va onorez si eu cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Aloo alooo ,ce este aici camera de Mirc?motociclistii adevarati ca bbl jordy sau vlad nici nu mai intra ,nici nu mai posteaza....A ramas camera oamenilor singuri....Ce trist am tot avut treaba, oaspeti, am fost plecat de, familie mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Vlad s-a dat jos din munti direct in sticla de vin si p'orma a sarit in job. deseara bagati ceva? daca e interesant si va hotarati pana'n ora 17.00 poate va onorez si eu cu prezenta dragule bine te-ai coborat dar era vorba de alt Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Oana, Oana nu fi rea, ci mai bine baga un zambet ca astazi e ziua ta ... de nume, si prin urmare ar trebui sa cinstesti numele pe care cu mandrie il porti si dupa care te stiu toti prietenii tai. Si nu uita un lucru, astazi este ziua cand toti ne-am dori sa ne cheme ... Legally_Blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 aaaa....ma simt indurerat...deci nu va referiti la mine. Bineee, nu mai vin nicaieri. Railor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) La multi ani Oana PS care mai esti cu nume de sfinti Editat Ianuarie 7, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Tara m-a rugat sa-ti transmit ca si ea te iubeste pe tine. Multumesc! Esti dragut Mesaj completat Si nu uita un lucru, astazi este ziua cand toti ne-am dori sa ne cheme ... Legally_Blonde Toti=tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Oana, Oana nu fi rea, ci mai bine baga un zambet ca astazi e ziua ta ... de nume, si prin urmare ar trebui sa cinstesti numele pe care cu mandrie il porti si dupa care te stiu toti prietenii tai. Si nu uita un lucru, astazi este ziua cand toti ne-am dori sa ne cheme ... Legally_Blonde Nu eram rea, dar ma gandeam la Vlad VLD..... Imi cinstesc numele si ma mandresc cu el, iar azi am fost nu numai zambitoare ci chiar fericita ...iar ziua nu e over yet! iti multumesc pentru urare si ii multumesc si lui Claudiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Nu eram rea, dar ma gandeam la Vlad VLD.....Imi cinstesc numele si ma mandresc cu el, iar azi am fost nu numai zambitoare ci chiar fericita ...iar ziua nu e over yet! iti multumesc pentru urare si ii multumesc si lui Claudiu. Eu ii multumesc lui Amiba ca uitasem de Sf Ion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La Multi Ani si aici Oana Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa pana acum... and, maybe, the best is yet to came Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La Multi Ani si aici Oana Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa pana acum... and, maybe, the best is yet to came Multumesc dragul meu Stii tu ce stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 La multi ani Oana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 La muuuuuuuulti aaaaaaaaani, Oaaaaaanaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate