BBL Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Buna dimineata la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 'neata nenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Neatza! Merg si eu la munte! Tralalalalala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 mornin' people Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Las', ca te faci tu mare!!! 11 ani trec ca focu'!!!!!!!! DKW bag seama ca te-ai aliat cu dusmanii de clasa ai partidului ,cu burghezia reprezentata de domnisoara caragancev.......Se va intoarce blestemul catre autori si baietelul va renaste ca pasarea pheonix... Cand ne stabilim programul pt Balea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Las', ca te faci tu mare!!! 11 ani trec ca focu'!!!!!!!! DKW bag seama ca te-ai aliat cu dusmanii de clasa ai partidului ,cu burghezia reprezentata de domnisoara caragancev.......Se va intoarce blestemul catre autori si baietelul va renaste ca pasarea pheonix... Cand ne stabilim programul pt Balea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 DKW bag seama ca te-ai aliat cu dusmanii de clasa ai partidului ,cu burghezia reprezentata de domnisoara caragancev.......Se va intoarce blestemul catre autori si baietelul va renaste ca pasarea pheonix...Cand ne stabilim programul pt Balea? netaza, dl cosmin! deci, mergem la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Neata, mimozelor! AMR - 20 de ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Neata, mimozelor! AMR - 20 de ore Pana? Offtopic: in principiu, luni, dupa ce iau permisul, se considera ca mi-am spalat pacatele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Luni, dupa ce iti iei permisul, sa te duci sa te pimbi cu alta gashca, ma, cu motoarele... Esti un pericol public. Nu te-ai lasat pana n-ai cazut cu ea, este?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Neatza natziune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Eeeee, a facut ochisori laleaua mea neagra... Hai in Bulgaria, Choparicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Offtopic: in principiu, luni, dupa ce iau permisul, se considera ca mi-am spalat pacatele ? Prietene tu ca sa-ti speli pacatele tre sa uzi permisul cu FOARTE MULTA BERE ,in rest ce sa-ti spun sa-l stapanesti sanatos. Eeeee, a facut ochisori laleaua mea neagra... Hai in Bulgaria, Choparicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! NEATZAAAAA ,plecam in Bulgaricaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Prietene tu ca sa-ti speli pacatele tre sa uzi permisul cu FOARTE MULTA BERE ,in rest ce sa-ti spun sa-l stapanesti sanatos. Macar de-ar fi asa usor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Luni, dupa ce iti iei permisul, sa te duci sa te pimbi cu alta gashca, ma, cu motoarele... Esti un pericol public. Nu te-ai lasat pana n-ai cazut cu ea, este?... Ai cazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Buburuzo, plecam pe 3. Ca sa poti veni si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ai cazut? Mdea, un dobitoc nu mi-a acordat prioritate desi se holba la mine, pentru ca alexander i-a aratat dej'tu (pe buna dreptate) asa ca am trecut la limita printre masina si alexander, un pic dincolo de skillurile mele. No damage la mine, mobra e un pic zgariata pe carena si oglinda dreapta s-a rupt. Asta e, sux. Mi-am cam meritat-o (prietenii stiu de ce) dar nu pentru asta Ehh, nu mai conteaza... De unde-mi iau si eu oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Service de moto sunt cateva... bun e asta a lui Thomas...da' nu mai stiu pe unde se mutara..Kali stie de ei. la bgs in militari, la apaca, e un service Service-ul din Militari, Apaca - BGS s-a mutat oficial cu catel si purcel, incepand de ieri, in locatia de mai jos: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7222&-9112 Anume Sos. Viilor 14 langa fabrica de dulciuri Excelent (yummy, ce mirosuri sunt zilnic aici... ) Telefonul a ramas acelasi - 072MOTOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 doamne shinule, da chiar nu te poti sta dracu cuminte si tu?? eu de ce pot, mobra in fata blocului, si astept plasticu ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vreau si eu Vrea si nea Ion ca si el e om... Buburuzo, plecam pe 3. Ca sa poti veni si tu Kali are sercrtomani cu Buburuza ,care sigur o sa aduge ca nustiu ce mananca.....Nu imi pasa....DAAAAAA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Buburuzo, plecam pe 3. Ca sa poti veni si tu Sar'na Eu as fi vrut si acum, dar ce sa-i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 doamne shinule, da chiar nu te poti sta dracu cuminte si tu??eu de ce pot, mobra in fata blocului, si astept plasticu ce oameni Ca n-ai iesit o data cu ea pe strada. Dupa aia sa te mai vad cocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu, am mers cu ea pe rampa pana unde ma pot plimba, dat gaz, intors acasa, pus inapoi, gata povestea, tine de om, si de parca nu ti s-a zis de atatea ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate