mandibula Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 bafta shin ! tinem pumnii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Da, se mai si plimba. Pana acum te-a lasat pe tine. Ma mr ca nu te-ai combinat la un Transfagarasan. Prea multi ma injurau. De fapt nu stiu cine m-ar fi luat Shin-a are nevoie de vitezaaaaa!!!! nu ca voi, cu max120km/h macar un 160-180 km/h 160 numai pe autostrada nenea, deja mi-a trecut cu viteza. In oras e ok 60 si afara 90-100. Propun sa ne dam cu parerea ce sanse are BAshinu' la obtinerea permisului din prima.......Eu zic....15 % Ahh, optimistule, nu-ti mai dau bere hmmmm.......cam optimist.... Nu ia sala Pupa tati pe ea de optimista. Acu' chiar m-am enervat si ma apuc sa fac chestionarele pana iau 26 la toate bafta maine la examen mai Shin! sa il iei cu puncte maxime astfel incat sa... Merci tanti, sa fie bafta shin !tinem pumnii ! Danke rechine probabil ca-l udam maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Hello... Cami...table? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Hello... Cami...table? Jucam, jucam Esti nerabdator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Jucam, jucam Esti nerabdator? OO da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Pen' ca veledeu' si guru sunt obositi, in seara asta ii iert, da' sa dea ala cu cornite si codite sa nu puneti poze maine, ca va rup O vreau pe aia din benzinarie, de la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Neatza! Ma dor mainile, picioarele, spatele si inca ma mai intreb cati km sunt(aviz Ramona)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Neatza! Ma dor mainile, picioarele, spatele aoleu. da' ce ti-au facut? Editat Iulie 7, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Neatza! Ma dor mainile, picioarele, spatele si inca ma mai intreb cati km sunt(aviz Ramona)! 'Neatza........ pai sa tot fie 80 spre 100. Ce zici? Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 aoleu. da' ce ti-au facut? nimic rau, dar 700 si ceva de km ca pasager...... 'Neatza........ pai sa tot fie 80 spre 100. Ce zici? Te bagi? normal, acum a inceput sa mi placa! ) cand mergem la mare?=)) dar a fost super si m am simtit foarte bine! mai ales ca am fost cu un frumos! ))))))) P.S. Cosmin esti un frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nimic rau, dar 700 si ceva de km ca pasager...... normal, acum a inceput sa mi placa! ) cand mergem la mare?=)) gand vreti, da'ti de stire, formati grupul si straigam adunarea. Cazarea este ca si rezolvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 gand vreti, da'ti de stire, formati grupul si straigam adunarea. Cazarea este ca si rezolvata. mergem, mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 mergem, mergem! poate se strang mai multi de data asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 nimic rau, dar 700 si ceva de km ca pasager...... Pai pe ce ai fost pasagera? Nu ca ma laud, dar eu dupa vreo 750 km ma odihneam pe locul pasagerului (care e mai moale ca nu-i folosit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 poate se strang mai multi de data asta.... Eu plec vineri. Mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Eu plec vineri. Mergem? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Unde? Trebuia buburuza sa intrebe.....Sa facem spirala...... Baietelul e plin de rautati dupa atatea zile de neintrat pe forum.....Dusmaos chiar.....Singura cu care nu voi fi niciodata de acu incolo e domintza Ramona care mi-a gasit cheia......MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC.Cateva poze sugestive o sa pun dupa 12 can ma intorc de la primarie.....Viu si io oriunde,oricand... BOris buburuza nu te mai iubeste ca inainte.......DAca te iubea nu mai intreba unde mergea oriunde cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Trebuia buburuza sa intrebe.....Sa facem spirala......Baietelul e plin de rautati dupa atatea zile de neintrat pe forum.....Dusmaos chiar.....Singura cu care nu voi fi niciodata de acu incolo e domintza Ramona care mi-a gasit cheia......MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC.Cateva poze sugestive o sa pun dupa 12 can ma intorc de la primarie.....Viu si io oriunde,oricand... BOris buburuza nu te mai iubeste ca inainte.......DAca te iubea nu mai intreba unde mergea oriunde cu tine... Domnitza Ramona, iti va trage o bataie pe cinste daca nu iti agati cheia de ceva.....ramane la alegerea ta, de ce anume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Domnitza Ramona, iti va trage o bataie pe cinste daca nu iti agati cheia de ceva.....ramane la alegerea ta, de ce anume daca ai evenimente d'astea cu pierdutu cheii recomand un "print Albert" si un lant. Sigur nu le mai pierzi si dupa vreo 2-3 coborari fara sa scoti cheia din contact o sa te inveti sa ai grija de cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Trebuia buburuza sa intrebe.....Sa facem spirala......Baietelul e plin de rautati dupa atatea zile de neintrat pe forum.....Dusmaos chiar.....Singura cu care nu voi fi niciodata de acu incolo e domintza Ramona care mi-a gasit cheia......MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC.Cateva poze sugestive o sa pun dupa 12 can ma intorc de la primarie.....Viu si io oriunde,oricand... BOris buburuza nu te mai iubeste ca inainte.......DAca te iubea nu mai intreba unde mergea oriunde cu tine... Ba il iubesc la fel ca inainte si merg oriunde cu el. Eram doar curioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 sa intelg ca vrei duel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Buburuzo, orice, da' totu' panala Borris. Io il iubesc si el ma iubeste, gata, ce mai tura-vura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Buburuzo, orice, da' totu' panala Borris. Io il iubesc si el ma iubeste, gata, ce mai tura-vura ERAM PRECISA!! Vezi, d'asta te-am lasat in pace. Eram sigur ca in cele din urma o sa iasa adevarul la iveala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Nu mai inteleg nimic!...Cine vrea duel?...Cine e precisa?... Stiu, Kali, ca-l iubesti pe Borris, dar nu fi egoista si lasa-ma si pe mine sa-l iubesc Editat Iulie 7, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Pai pe ce ai fost pasagera? Nu ca ma laud, dar eu dupa vreo 750 km ma odihneam pe locul pasagerului (care e mai moale ca nu-i folosit) Motorul era comod, dar kg de costumatie si bagajul....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate