Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Baietelul sa stie ca e dupa sufletul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Sezizez o gramada de rautati la adresa baietelului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Nu ti se pare normal? Bai, suntem 4 pt Bulgaria deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Nu ti se pare normal? Bai, suntem 4 pt Bulgaria deja bravo bai, poate va vizitam si noi, asa de wkd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Hai, Ser79bane, si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 lasa baietelule, tin eu cu tine, huo astia care ati carcotit si nu a mai mers la balaceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cam slabuta activitate in ultima vreme pe aici. Toata lumea e in concediu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 altii dintre noi lucreste bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Cam slabuta activitate in ultima vreme pe aici. Toata lumea e in concediu? sa ti dau geaca re all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Da mah, concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 altii dintre noi lucreste bre Pai si io lucreste, si altii lucreste si pana acum da' bagau 5-6 pagini pe zi, acum 2 chinuite, ma ingrijorati /index.php?showtopic=239381 Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Pai si io lucreste, si altii lucreste si pana acum da' bagau 5-6 pagini pe zi, acum 2 chinuite, ma ingrijorati /index.php?showtopic=239381 Cine se baga? sunt la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 in bucuresti cine mai este? mergeti pe la arc si dupa la un cico? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 14 days and counting sa va vad dupa care mai aveti curajul sa iesiti pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Searaaaa bunaaaaaaa lumeeeee! Maine seara vine cineva la Ursu ? Canta cineva " Bare necessities"(din Cartea Junglei) sau " Grease (orice melodie) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Searaaaa bunaaaaaaa lumeeeee! Maine seara vine cineva la Ursu ? Canta cineva " Bare necessities"(din Cartea Junglei) sau " Grease (orice melodie) ? Stie si ea trei melodii!! I'm an asshooooooole.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Boriss, in caz ca ai uitat...TE IUBIM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Stie si ea trei melodii!! I'm an asshooooooole.. Stiu 3,5 melodii breee! Ca imi da cu virgulaaa! hahaaaahhaha! Tareee melodiaaa cu I'm an asshole! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 la 21 la cocosu rosu pana acum suntem 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Bah sa nu-mi turati motoarele-n poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Tovarasi, am legat 2 contacte cu motociclisti din BG, chiar din Varna, adica f aproape de Obzor. I'm hepi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Neatza! http://www.kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=263, sa mi zica si mie cineva dc ar fi alegere buna! thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 http://www.kawasaki.com/Products/Detail.aspx?id=263, sa mi zica si mie cineva dc ar fi alegere buna! thx nustiu. Sa-si scoata casca sa o/il vedem si noi. Motorasul e ok zic eu per total. Bun de mers prin oras, saua pare suficient de joasa ca sa nu stai la stop ba pe un virf de picior, ba pe celalalt (da' cred ca tu nu prea ai probleme de genual asta). Cam plina de plastice pentru gustul meu dar, na, eu am enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nustiu. Sa-si scoata casca sa o/il vedem si noi. Motorasul e ok zic eu per total. Bun de mers prin oras, saua pare suficient de joasa ca sa nu stai la stop ba pe un virf de picior, ba pe celalalt (da' cred ca tu nu prea ai probleme de genual asta). Cam plina de plastice pentru gustul meu dar, na, eu am enduro. sa speram ca nu am probleme! thx tre sa aleg intre un cbr 125, rs 250 si kawa de 250! bine ca eu as vrea un r1 sau un rr ))))))))))))))))) sa speram ca nu am probleme! thxtre sa aleg intre un cbr 125, rs 250 si kawa de 250! bine ca eu as vrea un r1 sau un rr ))))))))))))))))) P.S. Din pacate motorul nu are tipa inclusa in pret! Eu i as da jos echipamentul( poate imi vine), sa nu va ganditi la altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate