costasadrian Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 dar macar tipa dupa ce ii furi echipamentul daca e f frumoasa ne-o dai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 sa speram ca nu am probleme! thxtre sa aleg intre un cbr 125, rs 250 si kawa de 250! bine ca eu as vrea un r1 sau un rr ))))))))))))))))) P.S. Din pacate motorul nu are tipa inclusa in pret! Eu i as da jos echipamentul( poate imi vine), sa nu va ganditi la altceva! Neata! E mai misto Kawau' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Borris, te iubesc, nu-l mai iubesc pe Dan Radu, intoarce-te la mineeee... As da zile de la mineeeeeeeee Ca tot veni vba de "as da zile de la mine": s-a legalizat.. euthanasia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Borris, te iubesc, nu-l mai iubesc pe Dan Radu, intoarce-te la mineeee... As da zile de la mineeeeeeeee Ca tot veni vba de "as da zile de la mine": s-a legalizat.. euthanasia? :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Saracu' Borris, ce sa zica si el? Pupicei, mama, sa fii cumintel. Ma copii, mai mergeti in Vama? Vremea nu se anunta a fi un succes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Saracu' Borris, ce sa zica si el? Pupicei, mama, sa fii cumintel. Ma copii, mai mergeti in Vama? Vremea nu se anunta a fi un succes... saracu' Borris? Vama? Cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Pai dupa o declaratie d-asta, mai puteai sa ma refuzi? M-ai pupat si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 viena copilasi, ce vama, cu domnisoara in orasul muzicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Fitzosule Eu fac planuri pt BG la greu. Sunt asa de happy, niciodata nu am fost atat de incantata de un concediu. Edit: Copii, Uncle Fester a avut accident luni seara. Un taxi l-a luat din spate... E operat la o mana. Face niste radiografii acum, asa ca mai astept un pic sa-l sun.. Editat Iulie 17, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 facem diseara un gratarel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Fitzosule Eu fac planuri pt BG la greu. Sunt asa de happy, niciodata nu am fost atat de incantata de un concediu. Edit: Copii, Uncle Fester a avut accident luni seara. Un taxi l-a luat din spate... E operat la o mana. Face niste radiografii acum, asa ca mai astept un pic sa-l sun.. Eo cre' ca nu mai intru la topicu' de meletari pana nu se intoarce mama Kali de la bulgari.. Ma bucur pentru tine, mandro, si vreau sa te simti super, sa te intorci si mai luminoasa, si mi-i tare ciuda ca nu poci sa te insotesc.. Da' ieri, cand am fo' sa-mi reinnoiesc dovada, mi-a spus fata aia de la parchet ca dorsalu' meu nici macar nu e trecut ca fiind in lucru.. dupa patru luni jumate, dupa ce Decaveu' a fost chemat sa dea declaratie, etc.. SMF in pulitzia rumana.. Ureaza-i sanatate maxima si de la mercenar, pliz!! Cat de grav e? (desi, daca e vorba de operatie, e SUFICIENT de grav.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 saracu' Borris? Vama? Cand? vama saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Kali, ceva-mi spune ca o sa-ti placa melodia asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 facem diseara un gratarel ? unde, in Poli? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) nu la Mogosoaia , la mine , nu este cine stie ce , dar ok Editat Iulie 17, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Eu unul as veni la gratar sa vedem cine se mai inscrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nu la Mogosoaia , la mine , nu este cine stie ce , dar ok Daca nu stam pana foarte tarziu, m-as baga si eu la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 sa speram ca nu am probleme! thxtre sa aleg intre un cbr 125, rs 250 si kawa de 250! bine ca eu as vrea un r1 sau un rr ))))))))))))))))) Uite si alte variante la 125cc: http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...lia_rs_125.html http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...a_yzf_r125.html Este posibil insa ca saua sa fie prea inalta pentru tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Daca nu stam pana foarte tarziu, m-as baga si eu la gratar nu stam mult ca uni pleca la munca ,e greu sa te dai pe topogane o zi intreaga,maine o sa fie 28 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 sal all!!!!! cita lumeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 nu la Mogosoaia , la mine , nu este cine stie ce , dar ok venim, venim! la ce ora? Uite si alte variante la 125cc: http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...lia_rs_125.html http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...a_yzf_r125.html Este posibil insa ca saua sa fie prea inalta pentru tine... super tare yamaha, ma mai ud la radacini si mai cresc putin! Uite si alte variante la 125cc: http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...lia_rs_125.html http://www.motoflash.ro/moto/motociclete_n...a_yzf_r125.html Este posibil insa ca saua sa fie prea inalta pentru tine... thx cosmin, parca vroiai biliard azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 un biliard sau un bowling diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ptr gratarel , propun ca strangerea sa fie in jur de 19-19.30 , la Cora militari , luam ce trebuie si dupa plecare si incingerea gratarului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 super tare yamaha, ma mai ud la radacini si mai cresc putin! CU udatul radacinilor sunt mai multe probleme, una dintre ele e ca daca le uzi prea mult putrezesc radacinile sau fac reomatism daca stau prea mult in apa. cosmin, parca vroiai biliard azi? nu m-am razgandit dar e prea devreme sa ma dau jos din patutz. diseara merem la gratar deci biliardul pica manacre e mai importanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 super tare yamaha, ma mai ud la radacini si mai cresc putin! CU udatul radacinilor sunt mai multe probleme, una dintre ele e ca daca le uzi prea mult putrezesc radacinile sau fac reomatism daca stau prea mult in apa. cosmin, parca vroiai biliard azi? nu m-am razgandit dar e prea devreme sa ma dau jos din patutz. diseara merem la gratar deci biliardul pica manacre e mai importanta Cosminel, vii cu masina? Am si eu loc? Nu de alta, dar am chef de niste beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate