Blaze89 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 @Blaze: ti-ai dat seama ca mesajul ala nu era pentru mine? nu inteleg la ce te referi dar daca te referi la ce ma gandesc eu cred ca da Melodia cu care a inceput concertul era Ecstasy of gold ! BEHOLD ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Facem maine vro plimbre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Facem maine vro plimbre? Pai bravo Sonex... Eu credeam ca va intalniti la cearceafuri sa puneti la punct un plan de plimbari pentru w/e asta. Eu te las sa faci o treaba si tu... Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 Buna dimineata. Ati mai stat mult aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Daca iesiti la plimbare pe undeva let me know. Vin si eu, fara caine ca nu am gasit casca marimea lui. @Cosmin: ai nr meu, contez pe tine sa ma anunti si pe mine ca un client fidel ce sunt la Hill's si PetPhos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Pai bravo Sonex... Eu credeam ca va intalniti la cearceafuri sa puneti la punct un plan de plimbari pentru w/e asta. Eu te las sa faci o treaba si tu... Neata Borisake erai in trageri aseara de nu ai raspuns la telefon...Noi te-am asteptat cu infrigurare si cu dor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Borisake erai in trageri aseara de nu ai raspuns la telefon...Noi te-am asteptat cu infrigurare si cu dor. Nu mai schimba subiectul Hai sa mergem sambata pe Cheia pana la Brasov si de acolo sa ne intoarcem prin Buzau pe Siriu. Am auzit ca sunt super curbe Sau Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 pai nu a schimbat subiectul. Erai in trageri aseara? Pana la urma, parca vad ca stati in Bucuresti. Cu atatea planuri/rute/directii/destinatii/plm, n-o sa mai stiti ce sa alegeti Hotarati-va odata si plecati dreaq, ca m-am saturat de voi PS: io raman la mantinela. Suzi e in suferinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... Parkinson, sau tremurat voluntar?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2008 Autor Share Postat Iulie 25, 2008 noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... Mai repede, cred ca balbait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... noi am hotarat sa mergem la mare cu duba lu cioparica daca poate sa o ia.diseara ne vedem la cearceafuri sa stabilim.pe la 20 cred ca e k.boris face ce face si numai la curbe se gandeste... Aha. Mare... bun si mare. Nu vine nimeni cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Parkinson, sau tremurat voluntar?? A ramas ramas setata de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 PS: io raman la mantinela. Suzi e in suferinta. ce-a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 A ramas ramas setata de aseara Orice ar fi, iti tremura mana raaaaaaau!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Buna ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Buna ziua! Buna sa-ti fie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Orice ar fi, iti tremura mana raaaaaaau!! mai bine sa-mi trebure mana am o scuza daca sunt prins in fapt, zic nu, nu e labush ci ca e de la parkinson.... ne vedem la 20 la cearceafuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 neatza de dupa pranz.... diseara semnez si eu condica... pana atunci cum era? "viata e o lupta..pana in pranz te lupti cu foamea dupa cu somnul" ...greu tare ) bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 neatza de dupa pranz.... diseara semnez si eu condica... pana atunci cum era? "viata e o lupta..pana in pranz te lupti cu foamea dupa cu somnul" ...greu tare ) bafta maxima ne cam ameninti de ceva vreme.......apari o data:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 buna ziua noi plecam la plimbarica de wkd cu motorul in bulgaria..........cine este amator poate sa ne dea un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 buna ziua noi plecam la plimbarica de wkd cu motorul in bulgaria..........cine este amator poate sa ne dea un semn Care e traseul si programul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 dar am venit ...de fiecare data cand am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Party cu gagik diseara la bikers otopeni...mergem???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate