cucu bau Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 bine ati venit bai plimbaretilor!!!!! cred ca iti este cam somn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 (editat) Ma uit pe poze (atatea cate am apucat sa fac) si suspin Editat August 11, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 si eu bananai pe aci!!!! la serv c.........as pe el......(scz limbajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Ma uit pe poze (atatea cate am apucat sa fac) si suspin Bagati niste poze si pentru sclavii muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bine ati venit! Musai tre o iesire de seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 neatza ! dupa un weekend nefast, sper sa urmeze o saptamana mai buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Baietelul se gandeste ca ar fi tare frumos daca ne-am vedea si noi diseara......Prezentza e oricum obligatorie,cine lipseste e flagelat cu un bici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Baietelul se gandeste ca ar fi tare frumos daca ne-am vedea si noi diseara......Prezentza e oricum obligatorie,cine lipseste e flagelat cu un bici..... Bine ati venit plimbaretilor, V-am simtit lipsa. Musai trebuie sa ne vedem pe seara sa povestitzi, povestim. Si noi am dat o tura de wkd in Bulgaria, la Veliko, a fost demential, vreme buna si frumoasa iar locatia superba. Revenim cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 neatza !dupa un weekend nefast, sper sa urmeze o saptamana mai buna ! voi ce ati mai patit rechine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Buna dimineata, oameni buni Cearsafuri tonight? 8.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) >>> Era Titi matritzerul angajat la uzinele Roman din Brasov. Intr-o zi vine>> seful si-i spune: "Titi, fa si tu curat pe aici ca maine vine primarul si vreau sa fie luna aici" "Sigur sefule, se poate?!" A doua zi vine primarul da mana protocolar cu seful lui Titi, cand il vede pe Titi il ia il pupa...oricum se saluta ca doi vechi prieteni... Seful moare de ciuda...Dupa un timp vine iar seful si-i spune: "Titi fa si tu curat pe aici ca maine vine presedintele si vreau sa fie luna aici" "Sigur sefule, se poate?!" A doua zi vine presedintele se saluta protocolar cu seful lui Titi si cu ceilalti angajati, cand ajunge la Titi se iau se pupa sa imbratiseaza ca 2 foarte buni prieteni... Normal ca seful lui Titi moare de ciuda...si ii spune lui Titi: "Bah Titi manca-ti-as norocul, de unde il stii tu pe presedinte mah?" "Asta nu-i nimic, il stiu si pe papa de la Roma..." Fac ei imprumut la banca, ceareuri peste ceareuri si pleca la roma... Acolo in piata Sf Petru era papa la balcon si saluta multime...cand il zareste pe Titi...ii face cu mana si il cheama la balcon...Acolo se pupa ei se imbratiseaza ca 2 prieteni la catarama care nu s-au mai vazut de mult timp...Titi stiind ca il asteapta seful pe afara isi ia ramas bun de la papa si pleaca...Jos isi gaseste seful cu spume la gura zvarconlindu-se: "Ce-ai patit sefule...ce s-a intamplat?" "Pai au venit 2 japonezi la mine si m-au intrebat: Cine-i tipul ala la balcon cu Titi matritzerul?" Editat August 11, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 voi ce ati mai patit rechine noi , nimic. dar ne pare rau pt Shinu si Ravenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Buna dimineata, oameni buni Cearsafuri tonight? 8.30? ....eu sunt prezenta de la 8.30, vlad ajunge si el mai tarziu, dupa 9 credem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 noi , nimic. dar ne pare rau pt Shinu si Ravenita Io traiesc, iubi e bine, Rave e bine si suntem in recuperare. Dar pilotul lui Ravenita cica nu e asa ok, are fisura sau ceva la un os saracu' Ea era pasagera pe un CBR, nu stiu detalii.. Sper sa se faca si ei bine. Ehh, have fun kids si take care, ne facem toti bine si revenim in curand in sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Eu sper sa fiu in stare sa vin diseara sa va vad ca n-am dormit decat 3 ore azi-noapte. In Bulgaria a fost foarte tare. Ne-am simtit cu totii extraordinar numai ca timpul a trecut cam prea repede ...ehhh...nu-i nimic...vom repeta schema Imi pare foarte rau pentru accidentele care au avut loc cat timp am fost plecati Sper sa-si revina toata lumea cat mai repede posibil. Va pup pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Bine ati venit bey! Hai faceti-mi in ciuda ca n-am fost cu voi! Shishule imi pare rau de accidentul tau man... estia 2 e ok care este(rav si vlad), cat pot fi de ok, bine ca nu a fost mai rau. Bine ca si tu nu esti mai rau. Editat August 11, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bine ati venit bey! Hai faceti-mi in ciuda ca n-am fost cu voi! Shishule imi pare rau de accidentul tau man... estia 2 e ok care este(rav si vlad), cat pot fi de ok, bine ca nu a fost mai rau. Bine ca si tu nu esti mai rau. E ok man. Nu mai conteste acum, ne vedem la bere imediat ce pot sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Buna dimineata, oameni buni Cearsafuri tonight? 8.30? dap LA MULTI ANI, BLAZE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 sper sa ajung si eu pe la cearsafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bine ati venit bey! Hai faceti-mi in ciuda ca n-am fost cu voi! Shishule imi pare rau de accidentul tau man... estia 2 e ok care este(rav si vlad), cat pot fi de ok, bine ca nu a fost mai rau. Bine ca si tu nu esti mai rau. Habar n-ai ce ai pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Acu m-am trezit,telefonu e plin d mesaje aproape ca sa blocat. merci nikole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Acu m-am trezit,telefonu e plin d mesaje aproape ca sa blocat. merci nikole :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Acu m-am trezit,telefonu e plin d mesaje aproape ca sa blocat. merci nikole La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 @jordy chiar era accident pe podul grant. asta e /index.php?showtopic=251758 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate