Prodigy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Neataa.....back si noi direct de pe Silverstone ....L M A Blaze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 LMA, Blaze! Km multi si sa ti se implineasca visurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) sarumana buburuzo&kali, merci nenea prodigy Editat August 11, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 La multi ani, Blaze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 LMA domnu cu hornetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 La multi ani Blaze89. Cred ca n-am intalnit odata prin poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pilotii de pe Silverstone.....: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pilotii de pe Silverstone.....: Doar voi doi ati plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Doar voi doi ati plecat? da cati vroiai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 @jordy chiar era accident pe podul grant. asta e /index.php?showtopic=251758 eu nu l-am vazut Pilotii de pe Silverstone.....: vreauuuuuuuuuuuuu si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 da cati vroiai??? Hmm... ma gandeam ca plecati mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Hmm... ma gandeam ca plecati mai multi ne a fost foarte bine asa....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 acu 5 min am ajuns acasa si i-am indoit uneia oglinda de la masina la semafor,daca aia nu sa dat la o parte m-am bagat eu =)))) i-am luat-o cu ghidonu deci mobra nare nici pe dracu da ma facut aia in toate felurile =)) metoda noua de agatat....oglinzi Ăăran. Ai impresia ca daca ai 2 roti trebuie sa se si dea lumea din fata ta ca la comanda? Poarte-te ca un om in trafic si o sa si fii observat, o sa ajungi si intreg acasa si cu mai putini nervi. Si poate si nebatut, daca ai ghinionul sa mai faci vreo din asta unuia care nu stie multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ne a fost foarte bine asa....... Bravo! Sa va distrati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 La multi ani, Blaze!!! LMA domnu cu hornetu La multi ani Blaze89. Cred ca n-am intalnit odata prin poli multumesc ,beau acum si in cinstea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 La multi ani .......ramane pe 8.30 la cearceafuri....Se pun absente nemotivate pt cei care nu vin.....Nu merge cu scutiri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 merci cosmin ,imi pui absenta si o motivam data viitoare ,deocamdata nu pot venii si nu stiu daca ajung si pe la cat,e agitatie mare paci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Mmm.. si ce chef de bere am... . Prezent ! La Multi Ani Blaze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Hai ca vin si eu. Sper sa va mai gasesc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Ăăran. Ai impresia ca daca ai 2 roti trebuie sa se si dea lumea din fata ta ca la comanda? Poarte-te ca un om in trafic si o sa si fii observat, o sa ajungi si intreg acasa si cu mai putini nervi. Si poate si nebatut, daca ai ghinionul sa mai faci vreo din asta unuia care nu stie multe Nu-l lua prea tare, probabil a facut-o total neintentionat, ca e incepator si de fel e baiat de treaba da' acu' se da rotund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 RE OL ! n-am putut ajunge aseara, m-a doborat foamea, oboseala, si BigStan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 RE OL ! n-am putut ajunge aseara, m-a doborat foamea, oboseala, si BigStan. Si ma mai intrebi pe mine daca mai traiesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Si ma mai intrebi pe mine daca mai traiesc!!! pe unde v-ati plimbat aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 pe unde v-ati plimbat aseara? am dat un tur ......eroilor...p-ta unirii....rond alba iulia.....unirii.....romana....kogalniceanu......regie....splai.....virtutii....home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) am dat un tur ......eroilor...p-ta unirii....rond alba iulia.....unirii.....romana....kogalniceanu......regie....splai.....virtutii....home Vreu si eu cu voi!! Master, ma mai primesti pe saua din spate, ca pe vremuri ? Editat August 12, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate