jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Vreu si eu cu voi!! Master, ma mai primesti pe saua din spate, ca pe vremuri ? ai rabdare sa iti revii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ai rabdare sa iti revii Maine musai ma plimb. E ziua mea si ma plimb, chiar daca ma doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 am dat un tur ......eroilor...p-ta unirii....rond alba iulia.....unirii.....romana....kogalniceanu......regie....splai.....virtutii....home as fi mers si eu, da eram frint de oboseala. am ajuns acasa si m-a luat somnu instantaneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 am dat un tur ......eroilor...p-ta unirii....rond alba iulia.....unirii.....romana....kogalniceanu......regie....splai.....virtutii....home Tre sa ne mai dam pe la casa poporului, pe unde fac aia circuitul. E misto senzatia si ciudat in acelasi timp cu betoanele alea in jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Tre sa ne mai dam pe la casa poporului, pe unde fac aia circuitul. E misto senzatia si ciudat in acelasi timp cu betoanele alea in jur. deja au pus betoanele? mergem deseara pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) deja au pus betoanele?mergem deseara pe acolo Sunt chiar de ceva vreme! Si e misto senzatia intr-adevar. Take care Sal hammere! Editat August 12, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 deja au pus betoanele?mergem deseara pe acolo E stabilita o ora? ca as veni si eu Adi cand facem transferu` ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 oricand dupa ora 20:30, ma suni ca sunt in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 oricand dupa ora 20:30, ma suni ca sunt in zona Pai pe la 18:30 ajung in Militari si in functie de ora la care mergem sa ne dam pe viitorul circuit ne vedem inainte de a pleca sau dupa ce ne intoarcem. Tu cand te dai cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Si inca ceva, aseara nici urma de RAR. Era ceva politie la Romana da' nu ne-a oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 E stabilita o ora? ca as veni si eu Adi cand facem transferu` ? mah da sa iti pui toba, ca ne ia politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Pe la 19:30 in fata la cora e ok??? intrarea dinspre iuliu maniu...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Pe la 19:30 in fata la cora e ok??? intrarea dinspre iuliu maniu...! mai tirziu cred ca e mai bine. ca inca mai e trafic la ora aia. pe la 20:30, 21:00 Editat August 12, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 mai tirziu cred ca e mai bine. ca inca mai e trafic la ora aia. pe la 20:30, 21:00 oke 8 juma ramane...!i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 alex, vb cu max daca vrei sa iti iei toba mai devreme, moto in fata la mine la scara, si are toba ta pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Despre ce viitor circuit vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ala de FIA GT, de la casa poporului. Eu zic mai bine 9. E si mai racoare si mai putin trafic. De fapt aseara la 11 a fost perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ala de FIA GT, de la casa poporului. Eu zic mai bine 9. E si mai racoare si mai putin trafic. De fapt aseara la 11 a fost perfect. altii mai au si munci a 2-a zi ......bine fie 9 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ala de FIA GT, de la casa poporului. Eu zic mai bine 9. E si mai racoare si mai putin trafic. De fapt aseara la 11 a fost perfect. si eu sint tot pt 9 la cora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 mah da sa iti pui toba, ca ne ia politia Banditu` meu are toba de carbon a lui Adi, deci...nu ne ia politia ca nu-i mai galagioasa ca a ta. alex, vb cu max daca vrei sa iti iei toba mai devreme, moto in fata la mine la scara, si are toba ta pe el Ma gandeam ca ai tu nevoie mai repede de ea, ca eu nu ma grabesc. Vii diseara cu noi pe circuit? si eu sint tot pt 9 la cora 21, Cora, confirm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Banditu` meu are toba de carbon a lui Adi, deci...nu ne ia politia ca nu-i mai galagioasa ca a ta. daca ai toba e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 daca ai toba e ok. Bre, matale nu esti om bre! fara toba nu ma luai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Bre, matale nu esti om bre! fara toba nu ma luai? nu ca ma durea capu de la zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 daca ma pasageruieste careva, vin de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 nu ca ma durea capu de la zgomot Sensibilosule daca ma pasageruieste careva, vin de ce nu Te iau baietii pe CBR`uri ca pe Bandit stii cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate