jordy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 mai peste o ora-2vine careva la dragomiresti ? io m-as baga. da mai incolo, sa nu fierbem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 io m-as baga. da mai incolo, sa nu fierbem bei nene eu vb de plimbare nu de circuit...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 bei nene eu vb de plimbare nu de circuit...! si unde vrei sa te plimbi. e prea cald acum stoner a abandonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 bei nene eu vb de plimbare nu de circuit...! plimbare la tine = mers pana la terasa daia cu 8roni apa plata ?????? haidi draq incoa, lasa fitele pe strada. hai ca vreau sa ma inveti sa ma dau raicing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 plimbare la tine = mers pana la terasa daia cu 8roni apa plata ?????? haidi draq incoa, lasa fitele pe strada. hai ca vreau sa ma inveti sa ma dau raicing bei nene eu pe la 15:00 am venit de la mare cu un chef nebun de o plimbare in afara bucurestiului..... ahhh.....de cand asteptam clipa cu racing-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Baietii deja se antreneaza! Angel joaca cu Boris( te iubim) si Dan cu Cioparica! Eu stau pe mess si le citesc ce mai este nou pe forum! Baietii deja se antreneaza! Angel joaca cu Boris( te iubim) si Dan cu Cioparica! Eu stau pe mess si le citesc ce mai este nou pe forum! Adica eu=Nikolas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Baietii deja se antreneaza! Angel joaca cu Boris( te iubim) si Dan cu Cioparica! Eu stau pe mess si le citesc ce mai este nou pe forum! Adica eu=Nikolas unde petreceti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Revenind la postura mea anterioara, care ma ias si pe mine pasager ? Innebunesc in casa si vreau inapoi pe-o motocicleta, chiar si pasager, chiar daca mergem cu 20kmh LE: pun benzina, grass n-am si fundu' mi-l pastrez caut urgent scarita fata-stanga, acceleratie si radiator pt cbr 600 F2!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 am inteles s-au facut tabere separate ........cand vi sa iei colacu' ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Maine (sambata) la 8AM la Arc cine vrea sa mearga la /index.php?...p;#entry1401304 Buc - Bv - Sighisoara - Tg Mures - Vatra Dornei - Radauti - Sambata Radauti - Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Urziceni - Buc - Duminica Si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Adica eu=Nikolas am inteles s-au facut tabere separate ........cand vi sa iei colacu' ?? N-ai inteles Probabil ca marti, daca il mai tii pana atunci. Maine seara lucrez pana tarziu si azi, la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Ieri noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 acum ajuns si eu de la sibiu...mort de somn ...dorm 1 saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Neata Se simte o tensiune in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Neata Se simte o tensiune in aer Da, de la caldura asta insuportabila! Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 'neata otto ppl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 'neatza lume Va salut si eu si aduc pe aceasta cale un omagiu frigaruilor preparate de Kali si perpelite pe gratar de baieti (cele mai bune din viata mea - si nu vorbeste foamea din mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Ma bucur ca v-au placut, Kawalore Si alta data, cu placere Mama, ce foame imi eeeeeeee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 neata......aveti chef de munca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 (editat) Ma, io am. Am inceput saptamana direct cu spalat de rufe ) Ptiu, 'r-ar a dreaq de tehnologie moderna, am apasat fara sa stiu 2 butoane deodata si s-a blocat masina. Care e a sora-mii, desigur... Care sora e in concediu si care, dc se intorcea si vedea fapta, se lasa cu omor + colive. Pana la urma, am sunat-o si mi-a explicat ce sa fac. Simplu, da' m-au trecut apele .. PS: Incepand de azi, ma trezesc de la 6 dimineata. Mai am cateva zile si incep scoala, asa ca ma antrenez din timp ) Fanny, nu-ti pot rasp la PM This message can not be sent because the recipient has their personal messenger disabled or they are in a member group not allowed to use the personal messenger. This personal message has not been sent Editat August 18, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Buc - Bv - Sighisoara - Tg Mures - Vatra Dornei - Radauti - SambataRadauti - Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Urziceni - Buc - Duminica Si cateva poze Draguta gashca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 neata......aveti chef de munca??? Rau de tot Te-ai plictisit deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vreau si eu poze de la gratar. Cine are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vreau si eu poze de la gratar. Cine are? Am si de la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate