Borris Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 DECI????? CINE VINE CU GRATARUL???? CA BEREA O ADUC EU!!!! <small>--- Mesaj completat în 12 Mar 2008 14:27 -------------</small><br/>ok Kali. atunci asa ramane?? sambata la 10 in Politehnica? Berea fara alchool o aduc eu. astept si alte sugestii. Trebuie sa vedem cum facem si cu carnea de gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 Ah, Borris, ce-mi place cand te implici... Daca face cineva cumparaturile, ma ocup eu de preparat. 1. ce fel de "material digestiv" doriti: porc, pui, peste? 2. vreti gratar-gratar sau/si frigarui? 3. 10 ron de om e ok? (mustar si paine included ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Ah, Borris, ce-mi place cand te implici... Daca face cineva cumparaturile, ma ocup eu de preparat. 1. ce fel de "material digestiv" doriti: porc, pui, peste? 2. vreti gratar-gratar sau/si frigarui? 3. 10 ron de om e ok? (mustar si paine included ) Eu nu am preferinte, carne sa fie Si cumparaturile as putea sa le fac eu, dar trebuie sa stiu cati suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Pana diseara o sa stim, sa apuce sa vada toata lumea ce s-a discutat acum. In principiu, daca ar fi sa ma iau dupa capul meu, as estima ca vom fi cel putin 10 pers. Unde credeti ca ne-am putea retrage pentru gratar? 1. Snagov 2. 50 km de Buc, A1, stiu un loc pe malul Argesului beton rau si fara manele 3. Giurgiu, 70 km... Daca ar fi dupa mine, desi Snagovul e mai aproape, v-as propune A1.. malul Argesului. Blonda, acum am realizat ca e un progr foarte incarcat si ca este posibil sa ne prinda noaptea asteptand sa se faca gratarul. Luati in calcul pentru gratar ziua de duminica, este cel mai bine asa. Mai toti (cu exceptia mea) sunteti liberi, putem pleca de dimineata si vom avea timp pt tot. Editat Martie 12, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Kali, sunt de acord cu tine Cel mai indicat e: SMAEB sambata, gratar duminica daca vrem sa le facem pe toate bine. Acum ramane de vazut daca am si eu vreun loc cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Duminica poate ne bagam si noi (raven & dan) sa vad ce zice si el Sambata sper sa ne vedem pe acolo, ne auzim la un telefon...eu o sa merg cu gasca din sectorul meu asa ca ne vedem direct acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Daca ma agata si pe mine careva de codita lui, vin si eu! Ana?...is that you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Kali, sunt de acord cu tine Cel mai indicat e: SMAEB sambata, gratar duminica daca vrem sa le facem pe toate bine. Acum ramane de vazut daca am si eu vreun loc cu voi Pai, in cazul asta, ramane sambata la 10 in Poli? Mergem toata gasca spre SMAEB si cu ocazia asta vorbim live despre gratarul de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 confirm sambata la 10. intrebare : Mandibula mea nu stie unde-i aleea cu castani; de-abia am picat din tei. ( cumva poarta de pe iuliu maniu, si dreapta imediat ???? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 12, 2008 Autor Share Postat Martie 12, 2008 La 10, in Poli. It's a deal La o singura chestie mai am dubii: cum o sa fie vremea (ma cam incearca glezna). As face io cumparaturile de vineri, eventual. Am in intentie sa le prepar dupa o metoda mai deosebita, sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) ar fii mai simplu sa tinem legatura pe mess vremea sambata ( probabila ) : Sunday Day Periods of clouds and sunshine High 18°C RealFeelÂŽ: 17°C Winds: SE at 8km/h Wind Gusts: 24 km/h Max UV Index: Moderate (4) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0mm Amount of Rain: 0.0mm Amount of Snow: 0.00cm Hours of Precipitation: 0 Hrs Hours of Rain: 0 Hrs Hours of Daylight: 11.3 Hrs Editat Martie 12, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 vremea sambata ( probabila ) : Sunday Day Sunday e Duminica.. Parca m-as baga si eu la un gratarel, si duminica asta (in sfarsit!!) n-am nici examen, si am si moteur.. Plus loc liber in spate (Buburuzo, te risti?? ), si un topcase de 48L.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Sunday e Duminica.. Parca m-as baga si eu la un gratarel, si duminica asta (in sfarsit!!) n-am nici examen, si am si moteur.. Plus loc liber in spate (Buburuzo, te risti?? ), si un topcase de 48L.. Ma risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Ma risc Moaaa!! Tre' sa ma ridic la asteptari acu, nu?? Am uitat sa mentionez ca am si coburi destul de mari, da' cu aia inca nu ma risc sa merg printre masini.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 greseala mea, dar acum stiti cum o sa fie si duminica.... Saturday Day Intervals of clouds and sunshine High 15°C RealFeel®: 17°C Winds: WNW at 4km/h Wind Gusts: 8 km/h Max UV Index: Moderate (3) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0mm Amount of Rain: 0.0mm Amount of Snow: 0.00cm Hours of Precipitation: 0 Hrs Hours of Rain: 0 Hrs Hours of Daylight: 11.0 Hrs Saturday Night Partly cloudy Low: 2°C RealFeel®: 6°C Winds: NW at 0km/h Wind Gusts: 1 km/h Min UV Index: N/A Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0mm Amount of Rain: 0.0mm Amount Snow: 0.00cm Hours of Precipitation: 0 Hrs Hours of Rain: 0 Hrs Hours of Dark 13 Hrs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Tovarasi, am primit o propunere de la dumistef: sa mergem in gasca la SMAEB Suntem multi si fiorosi, mergem asa, la intimidare Ce ziceti? dati-mi un motiv pt care sa nu merg la smaeb... --- Mesaj completat în 12 Mar 2008 22:23 -------------din pacate sambata o sa pot servi smaeb doar dupa amiaza. dimineata la ora 10 am program de paintball (program stabilit de alte personaje si independent de vointa mea). dar dupa amiaza ajung la smaeb. ma intreb si eu, fara sa am vreun habar, oare n-o sa fie aglomerat sambata dimineata la smaeb, la deschidere? in alta dezordine de idei, daca are cineva chef sa vina sa vada cum mi-o iau (si sper s-o mai si dau) pe coaja la paintball, e invitatul meu cat despre gratar, inca nu stiu... daca se lasa pe duminica, ma pot baga... dar nu poate Kali... si poate nici altii si tot asa o viata complicata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 dati-mi un motiv pt care sa nu merg la smaeb... Uhmmm... 600.000 de cocalari care au venit sa saliveze la 4Tuning, ascultand manele la telefon si facand poze la pixde?? Cu toate astea si eu o sa ma inghesui p-acolo, ca-mi caut genunchere si manusi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Am o masina care poate sa vina (si sofer bineinteles) ...adica sa vina cu gratarul si haleala...deci cu transportu e ca si rezolvat...acum sa vedem unde mergem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Am o masina care poate sa vina (si sofer bineinteles) ...adica sa vina cu gratarul si haleala...deci cu transportu e ca si rezolvat...acum sa vedem unde mergem..... Eu votez pentru locul ala de pe malul Argesului --- Mesaj completat în 13 Mar 2008 09:40 ------------- cat despre gratar, inca nu stiu... daca se lasa pe duminica, ma pot baga... dar nu poate Kali... si poate nici altii si tot asa o viata complicata! Pai a ramas pe duminica gratarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Daca e duminica vin si eu. Daca ma primiti si pe mine in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Ana?...is that you? Nope, Cata is me! JJ de cand asteptam o iesire cu tine! S-acum ca se baga si Babanu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 (editat) Daca e duminica vin si eu. Daca ma primiti si pe mine in grup. ma ca sa te primim in grup trebuie sa dai niste teste de anduranta...adik...sa lingi clanta...sa te dai cu Balteanu cu "ok bag a 2-a" pe bucuresti-pitesti...si sa dansezi noaptea pe la 2 pe iuliu maniu in cucu gol si sa tipi in gura mare...i'm proud to be gay... cam asta e.. Editat Martie 13, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 sunt de acord: SMAEB in grup sambata, gratar in grup duminica stabiliti o ora si un loc de plecare pt sambata, iar pt duminica vorbim cand ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 Duminica poate veni majoritatea, asa ca pe mine nu ma luati in seama. O sa apar si eu, dar plec mai devreme. So, cati sunteti "in"? Fac recensamantul, sa stiu pentru cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Duminica poate veni majoritatea, asa ca pe mine nu ma luati in seama. O sa apar si eu, dar plec mai devreme. So, cati sunteti "in"? Fac recensamantul, sa stiu pentru cumparaturi. Iooooo si duduia... next..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate