super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu nu pot sa pap inghetata...ma doare gatul si am febra! Placinta cu mere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 eu vreau un spritz Acum chiar ca ai dezlegare la alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ash bea un rachiu.... iami !!!! nu ajung io acasa ! direct in congelator la sticla de jivania ma opresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ash bea un rachiu.... Eu am o busuioaca in frigider si beau cate un pahar seara sa dorm mai bine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu acum mananc o inghetata. Ieri n-am mancat, dar azi n-am mai scapat Buburuzo imi pare rau dar roaba mi s-a furat din fatza de la Nest asa ca daca mai halesti mult nu mai mijloc de transport fara sa depasesti tonajul,,,,zise slabutzulul . Eu prestez ca liber cugetator.Uneori ma ocup si cu zguduitul tendentzios. Daca mai bagi si o placinta........e clar trebuie roaba cu roata plina si mai trebuie si un Harap-Alb sa te ridice.....Asta e pt ca mi-ai rupt franele la table.... Si sa nu uitam........ BORIS TE IUBIM. marketing ...vanzari carburanti , ........nu ai nostrii cei drept ....al rusilor , de carb. vrb Dane daca mai cresteti mult pretul la benzina o sa cumpar benzina la mililitru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Buburuzo imi pare rau dar roaba mi s-a furat din fatza de la Nest asa ca daca mai halesti mult nu mai mijloc de transport fara sa depasesti tonajul,,,,zise slabutzulul .Eu prestez ca liber cugetator.Uneori ma ocup si cu zguduitul tendentzios. Daca mai bagi si o placinta........e clar trebuie roaba cu roata plina si mai trebuie si un Harap-Alb sa te ridice.....Asta e pt ca mi-ai rupt franele la table.... Si sa nu uitam........ BORIS TE IUBIM. Dane daca mai cresteti mult pretul la benzina o sa cumpar benzina la mililitru..... Sonea, ce te mai roade invidia ca eu bag inghetata la greu si oricate placintele vreau si tot o supla sunt Lui Harap-Alb oricum nu-i trebuie roaba ca e puternic De abia astept sa jucam table Si sa nu uitam...Borris, te iubim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 La 21 la cearceafuri........Pt cei care nu stiu e vis a vis de sir o terasa cu umbrele pe cere scrie pereni sau asa ceva........0723562645...daca nu gasiti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Am eu o tema pt acasa ...un fel de Pentium la 500mhz ) Adica e un P III, Cyrix sau vre-un AMD antic, gen K5, K6, K6-2 Se rezolva. Unde-i buba? Eu sunt un copil nacajit. Las' ca avem noi grija de tine @ shinprovocare - am un amd la 100 mhz. funtionabil. are nevoi de sursa. il pastrez pt muzeu Si asta se face. Daca ma rogi frumos iti pun si-un windblowz 95OSR2 sau 98SE, sa te dai pe net alta provocare pt shinu:am un monitor fujitsu siemens d-asta plat care are nevoie de sursa. de unde ii fac rost? Valeu, nu prea ma dau in vant dupa no-name-uri De fapt e cam greut, nu prea gasesc chestii d-astea custom.. Da' ma interesez, daca dai ceva mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 kawa mic... a murit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 kawa mic... a murit. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 kawa mic... a murit. Te rog io, din sufletul meu de copil, nu mai lasa fraze d-astea in coada de peste, ca mor de inima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Te rog io, din sufletul meu de copil, nu mai lasa fraze d-astea in coada de peste, ca mor de inima... Iarta-ma. Adica s-a stricat. Caput. I-a crapat blocul motor si nu renteaza sa-l repar, din ce am vorbit pana acum. Il voi vinde pe bucati. Il fac donator de organe... kawa mic, the legend Az'noapte pe la 3 si ceva cand ma intorceam din Fundulea de la RoSBK B&S Party, singura pe autostrada, am auzit POC, si apoi un sunet ca si cum s-ar fi rupt lantul. Am incetinit, am observat ca iese si fum , am franat pana s-a oprit moto, iar motorul in momentul ala s-a oprit singur. Mult fum si ulei pe jos Am stat si-am asteptat duba pe banda de urgenta si am meditat la nemurirea sufletului S-a spart blocul motor cica, ceva de genu asta. Eu de vreo 2000km aveam o bataie, dar mi s-a spus ca e de la distributie. Se pare ca batea un cuzinet (cica ) si nu mai stiu ce de biela, pac pac, si s-a spart blocu motor. Motoreta in momentul de fata, desi eu am dat 3500 eur pe ea (taxe vamale, nebunii), o pot vinde undeva la 2200 eur... Asa ca nu renteaza sa mai dau banii sa cumpar un motor sa o repar si cum am spus mai sus, o s-o fac donator de organe Una peste alta, ma bucur ca s-a intamplat asta acum, cat kawa mic e inca in posesia mea si nu i s-a intamplat vreunui incepator entuziasmat care ar fi fost nevoit sa stea pe bara chiar la inceput si mi-ar fi umplut frigiderul de carne P.S. SUNT UN COPIL NACAJIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Iarta-ma. Adica s-a stricat. Caput. I-a crapat blocul motor si nu renteaza sa-l repar, din ce am vorbit pana acum. Il voi vinde pe bucati. Il fac donator de organe... kawa mic, the legend Az'noapte pe la 3 si ceva cand ma intorceam din Fundulea de la RoSBK B&S Party, singura pe autostrada, am auzit POC, si apoi un sunet ca si cum s-ar fi rupt lantul. Am incetinit, am observat ca iese si fum , am franat pana s-a oprit moto, iar motorul in momentul ala s-a oprit singur. Mult fum si ulei pe jos Am stat si-am asteptat duba pe banda de urgenta si am meditat la nemurirea sufletului S-a spart blocul motor cica, ceva de genu asta. Eu de vreo 2000km aveam o bataie, dar mi s-a spus ca e de la distributie. Se pare ca batea un cuzinet (cica ) si nu mai stiu ce de biela, pac pac, si s-a spart blocu motor. Motoreta in momentul de fata, desi eu am dat 3500 eur pe ea (taxe vamale, nebunii), o pot vinde undeva la 2200 eur... Asa ca nu renteaza sa mai dau banii sa cumpar un motor sa o repar si cum am spus mai sus, o s-o fac donator de organe Una peste alta, ma bucur ca s-a intamplat asta acum, cat kawa mic e inca in posesia mea si nu i s-a intamplat vreunui incepator entuziasmat care ar fi fost nevoit sa stea pe bara chiar la inceput si mi-ar fi umplut frigiderul de carne P.S. SUNT UN COPIL NACAJIT Imi pare rau Lasa ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Iarta-ma. Adica s-a stricat. Caput. I-a crapat blocul motor si nu renteaza sa-l repar, din ce am vorbit pana acum. Il voi vinde pe bucati. Il fac donator de organe... kawa mic, the legend Az'noapte pe la 3 si ceva cand ma intorceam din Fundulea de la RoSBK B&S Party, singura pe autostrada, am auzit POC, si apoi un sunet ca si cum s-ar fi rupt lantul. Am incetinit, am observat ca iese si fum , am franat pana s-a oprit moto, iar motorul in momentul ala s-a oprit singur. Mult fum si ulei pe jos Am stat si-am asteptat duba pe banda de urgenta si am meditat la nemurirea sufletului S-a spart blocul motor cica, ceva de genu asta. Eu de vreo 2000km aveam o bataie, dar mi s-a spus ca e de la distributie. Se pare ca batea un cuzinet (cica ) si nu mai stiu ce de biela, pac pac, si s-a spart blocu motor. Motoreta in momentul de fata, desi eu am dat 3500 eur pe ea (taxe vamale, nebunii), o pot vinde undeva la 2200 eur... Asa ca nu renteaza sa mai dau banii sa cumpar un motor sa o repar si cum am spus mai sus, o s-o fac donator de organe Una peste alta, ma bucur ca s-a intamplat asta acum, cat kawa mic e inca in posesia mea si nu i s-a intamplat vreunui incepator entuziasmat care ar fi fost nevoit sa stea pe bara chiar la inceput si mi-ar fi umplut frigiderul de carne P.S. SUNT UN COPIL NACAJIT Iar noi suntem de la politie...Pacat de ea si nasoala situatie,Vezi ca Vlad speed gasise una cu vreo 1000 de euro de piese dupa ce si-a trosnito pe a lui,daca vrei iti dau id-ul lui,si el e mad dupa modelul asta... Editat August 22, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 sorry copilu sigur nu poti lua de la dezmembrari un capac de bloc motor (probabil asta s a spart) moto e la balamuc??? noi o sa mergem azi pe la 4 la el sa vb de motoreta lui cosmin si sa imi monteze buloanele daca vrei ne vedem acolo sau aranjam transport (si asta tot cu o masina trebe sa mearga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Sunt asa obosita... si la mine in birou e o atmosfera trista...toata lumea e in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Imi pare rau Lasa ca te faci tu mare Toate trece:) Kawa mic va ramane o legenda orice ar fi Iar noi suntem de la politie...Pacat de ea si nasoala situatie,Vezi ca Vlad speed gasise una cu vreo 1000 de euro de piese dupa Oricum trebuie sa o vand si nu renteaza reparatia (la primele estimari) sigur nu poti lua de la dezmembrari un capac de bloc motor (probabil asta s a spart)moto e la balamuc??? noi o sa mergem azi pe la 4 la el sa vb de motoreta lui cosmin si sa imi monteze buloanele daca vrei ne vedem acolo sau aranjam transport (si asta tot cu o masina trebe sa mearga) E la balamuc moto, pune-l sa-ti arate buba Eu ies la 6 de la munca. Multumesc oricum Editat August 22, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Acum chiar ca ai dezlegare la alcool Si cica mi-a spus doar mie kawa mic... a murit. Condoleante.. Si totusi.. cand revii pe sosea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Si totusi.. cand revii pe sosea? Cand ma fac baron local sau in primavara... refinantare credit, alea alea. Ban la ban si paduche la paduche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 @14 condoleante ! pt cei care vor sa ma contacteze 0728320091 btw : neatza, sau RE OL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Neatza! Pierdut stare de bine! Gasitorul sa mi o aduca inapoi! Il rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Buna dimineata ! ... incepe sa miroasa a weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Eu as merge sa fac plaja pe undeva in weekend, ca mi se duce bronzul. Si sa va dau lectii de inot si sarituri Editat August 22, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Buna dimineata ! ... incepe sa miroasa a weekend Mda...si eu am calcat in rahat de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Mda...si eu am calcat in rahat de dimineata Cred ca ai fost foarte subtil. Atat de subtil, ca te-am pierdut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate