Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 nush ma ca n-am luat daia ,e mai scumpa iti dai seama. Acum trag un film ca deabea m-am trezit, si sa nu ma plitisesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 mh merci...apropo..ba uite ce gasit pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Stiu am vazut clipu cand bateai ca ploaia caldan geam. De coma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 oooo daaaa merciiiiii.... era d'ajuns linku...si oricum..nu dau autografe ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Mie mi-ai promis ca-mi dai nu fi marlan ,poate peste 1000 de ani o sa valoreze ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 doar pe sîni de fecioara dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 looool sani de fecioara ? pe ouala mele de gugustiuc daca mai vorbesc cu tine ma jur pe rosu sa ma taie si sa ma arunce in tigaie daca nu-mi semnezi si mie pe in oracol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ati dat-o in paine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pe oole lu shinu...ca tocmai a intrat..nu iti semnez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) .....no comment am tras filmu Editat Septembrie 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la packet mah...d'aia cu sistem no touch...bine o sa vin sa iau ...auzi da cat costa pt asta exista messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 jordy mie nu-mi mai merge messu nu ma mai logheaza , pana il rezolv nu am pe unde sa chetuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 da stiu...urmeaza sa imi pun zilele astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) pai tu n-ai nici ecran color la 4.86 de mess ce sa mai zic ca daca il bagi iti mananca toata memoria si iti pica sistemu ! Editat Septembrie 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 jordy mie nu-mi mai merge messu nu ma mai logheaza , pana il rezolv nu am pe unde sa chetuiesc. repeat.....sau te ai balbait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pe oole lu shinu...ca tocmai a intrat..nu iti semnez ) Nici nu te lasam, ulatule Daca erai fata... negociam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 repeat.....sau te ai balbait ce repeat repeat ? inca nu ma balbai balbai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bateam ca ploaia calda'n'geam bateam ca ploaia calda'n'geam bateam ca ploaia calda'n'geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 lasa ma ca afara e soare si frumos ! Vezi ca a trecut masina de paine prin fata blocului cred ca se duce la market , daca vrei paine proaspata acum dute !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 bateam ca ploaia calda'n'geam bateam ca ploaia calda'n'geam bateam ca ploaia calda'n'geam Termopane, termopane?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 vezi ca e link vro 2 pag mai acana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Termopane, termopane?!? facute sa reziste sa reziste sa reziste sa reziste sa reziste sa reziste ! Editat Septembrie 3, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 uite un joc cu shin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 mamaaaaa acuma ma joc am nimerit canalu 500 puncte 7 Members: Blaze89, laurbalaurcbr, super_buburuza, jordy, Prodigy, danradu, paispe sa stiti ca va vad pe toti cum panditi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 si nu guitza nici unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate