BBL Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 pai nu mai au loc de painea voastra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 uite un joc cu shin! brd nu ma lasa sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ce-ai ma ? gutza ? asta asculti tu acum ? DEDICATIE speciala pt un baiat finutz si deosebit Baga maestre... =))))))))))))))))))) MOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 uite un joc cu shin! brd nu ma lasa sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 si nu guitza nici unu cati bani ti ai luat ma pentru rolul principal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) ba..nu cati ma asteptam... deci..nu cine stie ce Editat Septembrie 3, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ba..nu cati ma asteptam... deci..nu cine stie ce adik vreo 200 eur ... btw tare jocul cu Bashinu si tasu' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 io nu-l vad ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 adik vreo 200 eur ... btw tare jocul cu Bashinu si tasu' ) e..nici kiar atat..mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 don't worry , there's no sugar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Au ramas farmaciile din Militari fara ASPIRINA??!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Au ramas farmaciile din Militari fara ASPIRINA??!!!!!! Tu si aici cauti biznis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Au ramas farmaciile din Militari fara ASPIRINA??!!!!!! incearca in crangasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 eu fac trafic cu papusi voodoo , reduceri la papusile SHIN ! Comandati acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Au ramas farmaciile din Militari fara ASPIRINA??!!!!!! ai mai vb de medicament?? eu fac trafic cu papusi voodoo , reduceri la papusile SHIN ! Comandati acum ! cate ai in stoc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Te iau de ciuf micutule si te mai polizez o data pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 te ia de ciufu de la spate si te polizeaza la garoafa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ai mai vb de medicament?? cate ai in stoc??? Destule, depinde cat rezista shin la durere ! Sunt facute din grengute de cires ! =))) Te iau de ciuf micutule si te mai polizez o data pe spate poate te strang de gat cu prelungitoru de la masina de spalat ! te ia de ciufu de la spate si te polizeaza la garoafa Nare cum am mancat sticla si deci vor fi cioburi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ba hai gata cu bascalia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Destule, depinde cat rezista shin la durere ! Sunt facute din grengute de cires ! =))) poate te strang de gat cu prelungitoru de la masina de spalat ! le vreau pe toate sa le imprastii la fanele lui...si nu cred ca ai papusi destule Nare cum am mancat sticla si deci vor fi cioburi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Daca nu ajung facem sunt destui copacei prin politehnica mai mult de 2 minute nu dureaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Daca nu ajung facem sunt destui copacei prin politehnica mai mult de 2 minute nu dureaza ! ma da sonea cu buburuza 's au dus tare'.???...vb ancai 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 suna Catalin in momentul in care pleaca autocarul de acolo. ai nr lui? PS din forum a ajuns messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Sonea ai gasit ziaru de dimineata pe motorul tau ? Eu l-am pus aseara sa fii la curent cu stirile de azi ! Nu tre sa-mi multumesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Sonea ai gasit ziaru de dimineata pe motorul tau ? Eu l-am pus aseara sa fii la curent cu stirile de azi ! Nu tre sa-mi multumesti. Acolo era, dar nu inteleg de ce era decupata fata de la pagina cinci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate