laurmlau Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 a fost ...mîna lu' blaze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 merge cineva la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 merge cineva la arc? eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 eu La cit pleci din militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 La cit pleci din militari? am dezertat din militari, stau in unirii. oricum voi ajunge pe la 7 la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 am dezertat din militari, stau in unirii. oricum voi ajunge pe la 7 la arc ok alti doritori pt arc nu mai sint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ieei, vine si je la ARC la 7 Seeya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 neatza ! caut carene sparte pentru motorul meu, ghidoane rupte, roti strambe...etc daca aveti, da-ti un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 neatza ! caut carene sparte pentru motorul meu, ghidoane rupte, roti strambe...etc daca aveti, da-ti un PM de ce ma deranjai domnul alex......azi dimineata la ora 9:08?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 de ce ma deranjai domnul alex......azi dimineata la ora 9:08?? Ii era dor de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ii era dor de tine! Si mie! Sa-l sun pe la 4 a.m sa-i zic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Si mie! Sa-l sun pe la 4 a.m sa-i zic ? mentorul e mai puternic ca niciodata.... probleme ceva BAshin???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 eu De data asta nu mai stai in colt...nu? Promiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 de ce ma deranjai domnul alex......azi dimineata la ora 9:08?? am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 De data asta nu mai stai in colt...nu? Promiti ? stau in coltz strategic...sa nu ma marit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 stau in coltz strategic...sa nu ma marit ...toate va ganditi la maritis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 stau in coltz strategic...sa nu ma marit din militari nu mai vrea nimeni la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 plec la 6 spre arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) din militari nu mai vrea nimeni la arc? Vin eu din Militari.. pe la 6:30 plec de la Albastra, asa ca cine mai vrea sa vina, putem merge impreuna. Editat Septembrie 3, 2008 de AEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Vin eu din Militari.. pe la 6:30 plec de la Albastra, asa ca cine mai vrea sa vina, putem merge impreuna. O sa vin eu. Ne intalnim la 18:30 la albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Gixxx', super_buburuza, Bandit_mik, AEX, costin_hammer, jordy Hopaaa...bine ai revenit Vin special sa te vad si tu ma lasi sa astept...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Gixxx', super_buburuza, Bandit_mik, AEX, costin_hammer, jordy Hopaaa...bine ai revenit Vin special sa te vad si tu ma lasi sa astept...nu? Scuze ca n-am ajuns mai devreme. Cand am ajuns deja plecasei. Am tot incercat sa te sun si suna ocupat, apoi am vazut ca era gresit numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 O sa vin eu. Ne intalnim la 18:30 la albastra. O.K., ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 O.K., ne vedem acolo. incercam sa ajungem si noi la 6 juma la albastra (eu si mandibula) daca nu ne vedem la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ...toate va ganditi la maritis eu una...cum sa-l evit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate