Bandit_mik Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 A luat cineva vreo decizie ?? poli anyone ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Hai copii, 600 is waiting ce ????? a aparut continuare la 300 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 dormiti ma???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 unii dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 bei razvane......cat e ma motul litru???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 bei razvane......cat e ma motul litru???? 2200 - 4 litri iti spun io de unde sa iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 unii dintre noi Unii dorm altii se culca Si desigur exista si categoria a 3-a...care munceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Unii dorm altii se culca Si desigur exista si categoria a 3-a...care munceste ce e ma cu tine la ora asta???? muncesti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 who is anii_zboara ??? is she a new member of our club ? or is she just passing by ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 who is anii_zboara ??? is she a new member of our club ? or is she just passing by ? new member...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 @anii_zboara ahaa, si papushee ce zici ai motor ,te plimb ? am si cont.....pe hai5 si ...id de mess ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 @anii_zboara ahaa, si papushee ce zici ai motor ,te plimb ? am si cont.....pe hai5 si ...id de mess ce zici ? off off, mai , mai, e mama (cuvant jignitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Vreau si io undeva unde sa pot dansa d-astea (ca mi-am amintit in seara asta, raspunzand pe un topic): Editat Septembrie 5, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 neata everybody Rechine mai schimba tata poza ca de asta ne-am saturat, si hai mai repede cu oferta aia sa te pun la treaba sa nu mai freci duda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 vine si oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Este vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ce e ma cu tine la ora asta???? muncesti??? Dap cica munceam...cel putin pana a picat serviciul radiologic si am adormit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Buna dimineatza ! ...vineri azi.. .....miros de weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 'neata all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Dupa ce ca e vineri mai sunt si odihnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Gooood moooooooooooorning, vietnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Sti cineva ceva de nebunake ? PS neata Gooood moooooooooooorning, vietnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Tantiiiii, unii e din Somalia, nu ne baga in aceeasi oala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pana la urma mergem azi la Fundulea? Mi-am luat "zlipu' " cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pana la urma mergem azi la Fundulea? Mi-am luat "zlipu' " cu mine. cred ca mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate