Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nu fi rautacios ca v-am spus sa ramaneti cu mine ca mi-era fricuta dar voi n-ati vrut. Ti-a fost frigut si cu cele 20 de hanorace pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 rugamintea era/este exclusiv pt ziua de Sambata, pana atunci e treaba voastra ce faceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ti-a fost frigut si cu cele 20 de hanorace pe tine? Frigut nu mi-a fost deloc. Din contra. Mi-a fost prea cald. Fricuta am spus ca mi-a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Erau ieri unii prin ala din Mamaia...vezi sa ti-i iei pe aia care au trompa cu abs sa nu dai de vreo tipa topless sa-tzi iei palmutze cand te mana sentimentul matern Trompa mea nu mai are Abs ca mi-am rupt franele acu ceva timp si nu am bani de revizie... Cu palmele nu ma incurc,ori ma bate barbasu pana la sange ori ma invita ea sa mancam o merdenea pe coltul canapelei si sa privim un tablou de Boticeli. rugamintea era/este exclusiv pt ziua de Sambata, pana atunci e treaba voastra ce faceti Din pacate orice as face nu pot sa vin sambata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 rugamintea era/este exclusiv pt ziua de Sambata, pana atunci e treaba voastra ce faceti Tu stai in casa bre, ca n-am auzit inca nici o legenda despre tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Frigut nu mi-a fost deloc. Din contra. Mi-a fost prea cald. Fricuta am spus ca mi-a fost. Fricuta? De ce fricuta? Era Boris langa tine cu toporul Sau d'asta ti-era fricuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Fricuta? De ce fricuta? Era Boris langa tine cu toporul Sau d'asta ti-era fricuta? Pai de asta mi-era. Si toporul si cutitul...ma gandeam ca cine stie ce auzi si devii violent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Pai de asta mi-era. Si toporul si cutitul...ma gandeam ca cine stie ce auzi si devii violent Hai ma... asa violent ma stii tu pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ti-a fost frigut si cu cele 20 de hanorace pe tine? A dracu samanta mai e si Boris asta......Cu Ana acolo si al dracu stia cate hanorace avea Buburuza pe ea??? Boris sa nu uiti ca te iubesc. Frigut nu mi-a fost deloc. Din contra. Mi-a fost prea cald. Fricuta am spus ca mi-a fost. Ah ce ma bucur.....Sper ca nu ai dormit bine deloc cat noi am bantuit... Fricuta? De ce fricuta? Era Boris langa tine cu toporul Sau d'asta ti-era fricuta? Asta nu a spus dar cred ca e neam de cazac ceva daca doarme cu toporul la indemana si o declara cu seninatate...Nu vreau sa ma gandesc ce avea in geamantan.Un chinez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Tu stai in casa bre, ca n-am auzit inca nici o legenda despre tine ? nici nu o sa auzi atata timp cat ma dau safe si am grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) nici nu o sa auzi atata timp cat ma dau safe si am grija Bine spus A dracu samanta mai e si Boris asta......Cu Ana acolo si al dracu stia cate hanorace avea Buburuza pe ea??? Boris sa nu uiti ca te iubesc. Ah ce ma bucur.....Sper ca nu ai dormit bine deloc cat noi am bantuit... Asta nu a spus dar cred ca e neam de cazac ceva daca doarme cu toporul la indemana si o declara cu seninatate...Nu vreau sa ma gandesc ce avea in geamantan.Un chinez? La cum a dat pe gat alcoolul ala ma indoiesc ca nu a dormit Editat Septembrie 8, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Hai ma... asa violent ma stii tu pe mine? Nu te stiu violent, dar nici proprietar de cutite si topoare nu te stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Pai de asta mi-era. Si toporul si cutitul...ma gandeam ca cine stie ce auzi si devii violent Ce sa auda susurul paraului? Nu te stiu violent, dar nici proprietar de cutite si topoare nu te stiam Boris te anunt oficial de pe acum.....Vreau si eu o maceta de craciun sa ma bat parte-n parte cu ghita va vedem pe cine taie familia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bine spus La cum a dat pe gat alcoolul ala ma indoiesc ca nu a dormit Am vrut sa iau si eu o gurita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am vrut sa iau si eu o gurita Pai atunci cine a baut tot rachiu'? Dan Radu cumva? Cred ca d'asta e el asa fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Pai atunci cine a baut tot rachiu'? Dan Radu cumva? Cred ca d'asta e el asa fericit Da, da....Dan Radu Pe deasupra a mai zis si ca l-am inselat cand l-am batut la table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce rai sunteti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 shinule...ti ai facut mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ce rai sunteti ... Pe bune? Pot si mai mult de atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Aceste cuvinte ne sperie .... , glumesc mai vreau Editat Septembrie 8, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Aceste cuvinte ne sperie .... , glumesc Ale mele? N-ar trebui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buna. Acum am descoperit forumul si mi se pare k e foarte tare. E beton forumul si vreau si eu sa intru in randurile voastre,poate ma plimba si pe mine cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) bun venit! pt plimbare vb cu dan radu Editat Septembrie 8, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Buna.Acum am descoperit forumul si mi se pare k e foarte tare. E beton forumul si vreau si eu sa intru in randurile voastre,poate ma plimba si pe mine cineva. Foarte tare! Sunt sigur ca o sa se gasesca cineva sa te plimbe Welcome Editat Septembrie 8, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Foarte tare! Sunt sigur ca o sa se gasesca cineva sa te plimbe Welcome Si eu sunt sigura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate