danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bun venit bun venit! pt plimbare vb cu dan radu esti gelos ? , facem cu schimbul o zi la tine si una la mine , de acord ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 bun venit! pt plimbare vb cu dan radu Pe baietel il uitasi..... Foarte tare! Sunt sigur ca o sa se gasesca cineva sa te plimbe Welcome Bai nu am vazut asemenea rechini..... Si eu care vroiam sa-ti spun din inima mea mare ''bine ai venit'',da ce am loc de sacali.Lasand gluma la o parte sa sti ca eu sunt cel mai nimerit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 gelos? deloc! dupa ce ca te'am bagat la inaintare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Baieti, nu va certati! Luati-o usurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nici nu o sa auzi atata timp cat ma dau safe si am grija Cazatura mea nu te-a invatat ca nu poti niciodata sa te dai destul de safe? 10% e si noroc / ghinion Ehhm las' ca poate esti mai baftos si nu cazi niciodata. Poate iesim si noi la o plimbare Astfalt uscat Hammere! shinule...ti ai facut mobra? Fara carene. Alea abia peste o luna... Daca nu ti-e rusine cu mine, ne plimbam Buna.Acum am descoperit forumul si mi se pare k e foarte tare. E beton forumul si vreau si eu sa intru in randurile voastre,poate ma plimba si pe mine cineva. Bine ai venit! Sigur te plimba sacalii careva! Enjoy ur stay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si eu sunt sigura Apar fete noi in pesiaj si se oftica buburuza..... Bun venit esti gelos ? , facem cu schimbul o zi la tine si una la mine , de acord ? Bai laur balaur e insurat,dane ma sacrific eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buna.Acum am descoperit forumul si mi se pare k e foarte tare. E beton forumul si vreau si eu sa intru in randurile voastre,poate ma plimba si pe mine cineva. Eu la plimbari nu ma bag, ca imi rupe cineva picioarele si cred ca ma musca si Nanook, dar asta nu ma impiedica sa iti urez Bun venit. Prodigy, fa mobra mai repede ca ia uite ce pierzi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 o s'o luam usurel...ca prima data e mai greu...da cu dan radu n'o sa fie probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Se iese pe undeva zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Apar fete noi in pesiaj si se oftica buburuza..... N-am de ce sa ma oftic. Din contra. Ii urez bun venit si chiar o rog sa apara diseara sa ii si recomand cu cine sa se plimbe si cu cine nu. In curand eu nu voi mai avea nevoie Editat Septembrie 8, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Se iese pe undeva zilele astea? Te referi la plimbat cu motorul sau la restaurante? La plimbari ma bag eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 sa apara diseara sa ii si recomand cu cine sa se plimbe si cu cine nu. I-ai incercat pe toti? Felicitari pentru permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 N-am de ce sa ma oftic. Din contra. Ii urez bun venit si chiar o rog sa apara diseara sa ii si recomand cu cine sa se plimbe si cu cine nu. In curand eu nu voi mai avea nevoie Ce sa spun....miscarea feminista isi face simtita prezenta........Repede tu cu sfaturi....Nu ai auzi ca Dan Radu si cu baietelul se ocupa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buna.Acum am descoperit forumul si mi se pare k e foarte tare. E beton forumul si vreau si eu sa intru in randurile voastre,poate ma plimba si pe mine cineva. Bine ai venit Inainte sa incepi sa mergi ca pasager trebuie sa realizezi ca e mai mult decat o simpla plimbare. Practic iti lasi viata in mainile pilotului. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Ce sa spun....miscarea feminista isi face simtita prezenta........Repede tu cu sfaturi....Nu ai auzi ca Dan Radu si cu baietelul se ocupa...... Cum nu avem incredere in barbati e mai bine sa ne ocupam noi, femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nici nu o sa auzi atata timp cat ma dau safe si am grija Iti mai trebuie si o doza de noroc Multa bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Te referi la plimbat cu motorul sau la restaurante? La plimbari ma bag eu. Si eu la plimbari Dai un semn cand iesi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) o sa iti dau io un semn obscen mah deci iulia..te'ai hotarat? mergi cu dan radu, da? Editat Septembrie 8, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si eu la plimbari Dai un semn cand iesi ? Dap. O sa te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Danradu si cosmin_sn nu sunt o minge pe care sa o plasati voi de la unul la altul...Cred ca nu prea aveti 7 ani de acasa, scuzati-ma ca spun asta.Daca am zis ca imi place sa ma plimb, nu inseamna ca sunt o usuratica.Nu m-am suparat dar nici bine nu mi-a picat...Fetelor va multumesc pt sfaturi si sper ca Buburuza si Anca sa-mi spuna cu cine sa merg si cu cine nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 hopa...prima fata care se supara...era o gluma nevinovata draga...tsss atunci sa te plimbe buburuza si ana....si da..cei 7 ani d'acasa i'am luat cu suspendare..asa ca ai grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Lumeeee, m-am antrenat pentru paintball. Noi cand ne bagam la asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Lumeeee, m-am antrenat pentru paintball. Noi cand ne bagam la asa ceva? Pai spuneti cand vreti si mergem. Eu de abia astept Iulia, nu-i baga in seama. Editat Septembrie 8, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Laur de tine nu am zis nimic.Numai ca nu ma asteptam sa fiu luata asa de tare.Va pupacesc,ma duc sa pap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bine ai venit iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate