iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 este o statie de metrou in apropiere ? nu prea stiu bine zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 da, armata poporului. tu in ce zona stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pe Virtutii , este un magazin de echipamente sportive acolo , in apropiere , stiu statie de metrou , in diagonala de Cora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 aaaa gata stiu...magazinu cu articole pt tenis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unde sunt cearceafurile astea? In pat! Glumesc, sper sa nu te superi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nikolas draga...m'am abtinut cat am putut...se pare ca avem aceleas ganduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu cunosc foarte bine zona , am de cat doua luni de bucuresti , si inca nu m-am acomodat , oamenii sunt altfel , parca mai rai , si la facultate am observat asta ..toti au ceva impotriva noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 da asa este iulia...lumea e mai agitata...mai constipata...in fine... iar despre oras...pot fi ghidul tau daca vrei... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nikolas draga...m'am abtinut cat am putut...se pare ca avem aceleas ganduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 da asa este iulia...lumea e mai agitata...mai constipata...in fine... iar despre oras...pot fi ghidul tau daca vrei... ) Laure, tata... nici tu nu mai poti, ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pe Virtutii , este un magazin de echipamente sportive acolo , in apropiere , stiu statie de metrou , in diagonala de Cora Frumoasa-i vecina noastra, scoate capul pe fereastra.....Iulia suntem cam vecini,totul ne apropie.......tre sa ne luam ce sa facem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Laure, tata... nici tu nu mai poti, ha? mai eu sunt un baiat serios...nu trebuie sa interpretati gresit..vreau sa ii ofer fetii o mana de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Laure, tata... nici tu nu mai poti, ha? mai eu sunt un baiat serios...nu trebuie sa interpretati gresit..vreau sa ii ofer fetii o mana de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nikolas draga...m'am abtinut cat am putut...se pare ca avem aceleas ganduri... Bai voi aveti ganduri cu paturi cu fata asta,nicolas nu-ti mai ajunge denisa? nu cunosc foarte bine zona , am de cat doua luni de bucuresti , si inca nu m-am acomodat , oamenii sunt altfel , parca mai rai , si la facultate am observat asta ..toti au ceva impotriva noastra Toti vor sa profite de tineretea si de corpul tau,numai eu te duc la opera si teatru de papusi evident. da asa este iulia...lumea e mai agitata...mai constipata...in fine... iar despre oras...pot fi ghidul tau daca vrei... ) Ia uite unde era Gps....... Laure, tata... nici tu nu mai poti, ha? Borisake fi mai explicit.... Eu zic sa va retrageti in glorie, fata e pe Virtutii e pe zona mea de influenta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cosmine tata...vad ca vrei sa iesi in fatza...si pe noi sa ne ingropi... trebuie sa ne duelam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna cosmin_sn , pare interesant , dar...... cu tine ... nu stiu daca mai vorbesc , stii tu treaba aia cu cei 7 ani de acasa .. ca sa mai vorbim ar trebui sa promiti ca ma vei duce pasagera 7 ani si o zi , ..asa sa compensam lipsa anilor de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Bai voi aveti ganduri cu paturi cu fata asta,nicolas nu-ti mai ajunge denisa? Toti vor sa profite de tineretea si de corpul tau,numai eu te duc la opera si teatru de papusi evident. Ia uite unde era Gps....... Borisake fi mai explicit.... Eu zic sa va retrageti in glorie, fata e pe Virtutii e pe zona mea de influenta.. Acum chiar ca ai speriat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) buna cosmin_sn , pare interesant , dar...... cu tine ... nu stiu daca mai vorbesc , stii tu treaba aia cu cei 7 ani de acasa .. ca sa mai vorbim ar trebui sa promiti ca ma vei duce pasagera 7 ani si o zi , ..asa sa compensam lipsa anilor de acasa cosmine...te'ai dat dracu...7 ani pasagera...e ca si cum ai fi spart o oglinda... :D Editat Septembrie 9, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna cosmin_sn , pare interesant , dar...... cu tine ... nu stiu daca mai vorbesc , stii tu treaba aia cu cei 7 ani de acasa .. ca sa mai vorbim ar trebui sa promiti ca ma vei duce pasagera 7 ani si o zi , ..asa sa compensam lipsa anilor de acasa cosmine...te'ai dat dracu...7 ani pasagera...e ca si cum ai fi spart o oglinda... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Va sa zica lumea s-a retras la somnic...Felicitari buburuzo pt plastic. Multumesc, multumesc Acum am ajuns si eu la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu cunosc foarte bine zona , am de cat doua luni de bucuresti , si inca nu m-am acomodat , oamenii sunt altfel , parca mai rai , si la facultate am observat asta ..toti au ceva impotriva noastra Tu ai inceput facultatea din vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Tu ai inceput facultatea din vara? Micul detectiv De obicei asta era rolul meu M-ai luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna cosmin_sn , pare interesant , dar...... cu tine ... nu stiu daca mai vorbesc , stii tu treaba aia cu cei 7 ani de acasa .. ca sa mai vorbim ar trebui sa promiti ca ma vei duce pasagera 7 ani si o zi , ..asa sa compensam lipsa anilor de acasa Pui accentul prea mult pe cei 7 ani de acasa pe care daca ii aveai si tu, nu iti faceai intrarea la modul "hai baietii, care ma plimba?". Cadrul bicicletei poate fi o iluzie Succes si invata sa tii la glumele baietilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Neatza ..again .. ma surprinde rapiditatea cu care umpleti paginile , va rog sa lasati fata in pace , clar nu ? sa mai repet .. , nu este cazul -- glumesc Buna dimineata Iulia Editat Septembrie 9, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cosmine tata...vad ca vrei sa iesi in fatza...si pe noi sa ne ingropi... trebuie sa ne duelam Ai linguritza la tine? buna cosmin_sn , pare interesant , dar...... cu tine ... nu stiu daca mai vorbesc , stii tu treaba aia cu cei 7 ani de acasa .. ca sa mai vorbim ar trebui sa promiti ca ma vei duce pasagera 7 ani si o zi , ..asa sa compensam lipsa anilor de acasa Acum chiar ca ai speriat-o Lasa ma ca nu i-am aratat lupul....inca..... cosmine...te'ai dat dracu...7 ani pasagera...e ca si cum ai fi spart o oglinda... :D Oglinzi nu mai am ca se sparg cand trec pe langa ele... Multumesc, multumesc Acum am ajuns si eu la munci BUburuza isi cam face de cap....... Tu ai inceput facultatea din vara? Paispe lasa-mi fata-n pace.nu mi-o stresa ca nu mai vine la mine.... Pui accentul prea mult pe cei 7 ani de acasa pe care daca ii aveai si tu, nu iti faceai intrarea la modul "hai baietii, care ma plimba?". Cadrul bicicletei poate fi o iluzie Succes si invata sa tii la glumele baietilor Cadrul da cotolanul nu..... Neatza ..again .. ma surprinde rapiditatea cu care umpleti paginile , va rog sa lasati fata in pace , clar nu ? sa mai repet .. , nu este cazul -- glumesc Buna dimineata Iulia Dan vrea sa se bage si el pe felie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate