BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu cunosc foarte bine zona , am de cat doua luni de bucuresti , si inca nu m-am acomodat , oamenii sunt altfel , parca mai rai , si la facultate am observat asta ..toti au ceva impotriva noastra Impotriva voastra? Cine sunteti voi? Extraterestrii aia de le construiesc ambasada acum? De unde vii tu fiinta nevinovata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Filmele de aseara vor fi gata vineri, deoarece Paul este plecat din Bucuresti! bine si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Impotriva voastra? Cine sunteti voi? Extraterestrii aia de le construiesc ambasada acum? De unde vii tu fiinta nevinovata? Hai ca ati speriat-o, sacalilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 baietii astia rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Buna dimineata tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Impotriva voastra? Cine sunteti voi? Extraterestrii aia de le construiesc ambasada acum? De unde vii tu fiinta nevinovata? Femeile sunt de pe Venus ,babatii sunt de pe Marte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Femeile sunt de pe Venus ,babatii sunt de pe Marte. si shonea din patut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna sa'ti fie inima larissa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Larissa ? Valeleu, ce-am mai chiulit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si shonea din patut Imi maresc patutzul sa primesc vreo crestina... buna sa'ti fie inima larissa A dracu pielea pe Balaur una nu scapa..........si merge direct la inima...... Larissa ? Valeleu, ce-am mai chiulit Shinule te torn si iei si tu un pres de la usa vecinilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 A dracu pielea pe Balaur una nu scapa..........si merge direct la inima...... pai da..la corason...la sentiment...altfel cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Iulia si Larisa va fac o marturisire....Toti de pe acest forum sunt insurati sau aproape ,tre sa va multumiti cu baietelul si dan...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Pauza de publicitate in cadrul telenovelei... Cel mai important lucru este sa stii INTOTDEAUNA sa ii raspunzi sefului la intrebarea "ce faci?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Shinule te torn si iei si tu un pres de la usa vecinilor.... iote betonistul sef unde era. numai de turnat sta ii e teama de concurenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ... vad ca tortul este mic.... multi pretendenti ... si o sa avem parte de niste felii micutze .... eu zic asa ... prajiturica am sa o impart eu cu cosmin , si promitem sa va dezvaluim si voua gustul placut al prajiturii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cel mai asteptat experiment stiintific al secolului: acceleratorul de particule care va recrea conditiile de dupa Big Bang Cel mai mare accelerator de particule construit vreodata - Large Hadron Collider (LHC) - va fi pus in functiune miercuri, la frontiera franco-elvetiana, intr-o incercare de a recrea conditiile care au existat in momentul imediat urmator Big-Bang-ului, in urma cu 13,7 miliarde de ani, noteaza AFP. Militanti pentru protectia mediului cer interzicerea experimentului, care ar putea genera, in opinia lor, o gaura neagra care va distruge Pamantul. Propun sa ne vedem diseara pentru ca s-ar putea sa fie pentru ultima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 iote betonistul sef unde era. numai de turnat sta ii e teama de concurenta Nu ii este teama...doar el este cel mai frumos si ii place sa o auda des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Pauza de publicitate in cadrul telenovelei...Cel mai important lucru este sa stii INTOTDEAUNA sa ii raspunzi sefului la intrebarea "ce faci?" Ce telenovela frate,pune niste bistari pe dreapta ca se insoara sone.... iote betonistul sef unde era. numai de turnat sta ii e teama de concurenta Numele meu de scena e Anton.....Concurenta trebuie oprita din fasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) ... vad ca tortul este mic.... multi pretendenti ... si o sa avem parte de niste felii micutze .... eu zic asa ... prajiturica am sa o impart eu cu cosmin , si promitem sa va dezvaluim si voua gustul placut al prajiturii eu sint toma necredinciosu: nu cred pina nu vad Editat Septembrie 9, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu ii este teama...doar el este cel mai frumos si ii place sa o auda des Dar tu de unde stii? V-ati intalnit pe ascuns? Priviti ce generos e Dan Radu. Imparte tot cu baietelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu ii este teama...doar el este cel mai frumos si ii place sa o auda des guru are discipoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Apropo baieti daca vreti sa mai vorbim trebuie sa mi dati numerele de telefon sa va sun pe fiecare n parte ...ca nu cumva sa fiu "o inchipuire" de pe forum....am vazut ca asa se poarta la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Apropo baieti daca vreti sa mai vorbim trebuie sa mi dati numerele de telefon sa va sun pe fiecare n parte ...ca nu cumva sa fiu "o inchipuire" de pe forum....am vazut ca asa se poarta la voi acu vorbesti de rechinu blonda noastra de serviciu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Apropo baieti daca vreti sa mai vorbim trebuie sa mi dati numerele de telefon sa va sun pe fiecare n parte ...ca nu cumva sa fiu "o inchipuire" de pe forum....am vazut ca asa se poarta la voi Pai iti poti face aparitia daca nu vrei sa fii "o inchipuire" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ... vad ca tortul este mic.... multi pretendenti ... si o sa avem parte de niste felii micutze .... eu zic asa ... prajiturica am sa o impart eu cu cosmin , si promitem sa va dezvaluim si voua gustul placut al prajiturii Dan este fratele meu......pana la table.... Cel mai asteptat experiment stiintific al secolului: acceleratorul de particule care va recrea conditiile de dupa Big Bang Cel mai mare accelerator de particule construit vreodata - Large Hadron Collider (LHC) - va fi pus in functiune miercuri, la frontiera franco-elvetiana, intr-o incercare de a recrea conditiile care au existat in momentul imediat urmator Big-Bang-ului, in urma cu 13,7 miliarde de ani, noteaza AFP. Militanti pentru protectia mediului cer interzicerea experimentului, care ar putea genera, in opinia lor, o gaura neagra care va distruge Pamantul. Propun sa ne vedem diseara pentru ca s-ar putea sa fie pentru ultima oara Pe mine ma chemi , de fapt...... Nu ii este teama...doar el este cel mai frumos si ii place sa o auda des Imi mai place sa fiu mangaiat si eu sa ma gudur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate