anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dar tu de unde stii? V-ati intalnit pe ascuns? Priviti ce generos e Dan Radu. Imparte tot cu baietelul Nu am avut placerea sa il cunosc pana acum..nici macar pe ascuns,dar am vorbit la telefon ,mi a cerut sa l sun ,ca sa vada ca vorbeste cu Larissa lucru care mi s-a parut destul de ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu am avut placerea sa il cunosc pana acum..nici macar pe ascuns,dar am vorbit la telefon ,mi a cerut sa l sun ,ca sa vada ca vorbeste cu Larissa lucru care mi s-a parut destul de ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu am avut placerea sa il cunosc pana acum..nici macar pe ascuns,dar am vorbit la telefon ,mi a cerut sa l sun ,ca sa vada ca vorbeste cu Larissa lucru care mi s-a parut destul de ciudat Sonea nu crede pana nu vede asa ca mai lasa telefoanele si forumul si hai intr-o seara la Cearsafuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 eu sint toma necredinciosu: nu cred pina nu vad JOrdi e voyorist... Dar tu de unde stii? V-ati intalnit pe ascuns? Priviti ce generos e Dan Radu. Imparte tot cu baietelul Se gandeste sa nu-i rup muflexul la table......si vrea sa ma mituiasca... Apropo baieti daca vreti sa mai vorbim trebuie sa mi dati numerele de telefon sa va sun pe fiecare n parte ...ca nu cumva sa fiu "o inchipuire" de pe forum....am vazut ca asa se poarta la voi bine............. Pai iti poti face aparitia daca nu vrei sa fii "o inchipuire" Am sigurantza ca nu va aparea niciodata.....Oare de ce....... Nu am avut placerea sa il cunosc pana acum..nici macar pe ascuns,dar am vorbit la telefon ,mi a cerut sa l sun ,ca sa vada ca vorbeste cu Larissa lucru care mi s-a parut destul de ciudat Asa sunt eu mai necredincios de felul meu......atata timp cat am dubii..... Sonea nu crede pana nu vede asa ca mai lasa telefoanele si forumul si hai intr-o seara la Cearsafuri. MUltumesc Buburuzo..........Daia te iubesc eu pe tine......Fac pariu ca nu apare in 2 saptamani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 JOrdi e voyorist... Se gandeste sa nu-i rup muflexul la table......si vrea sa ma mituiasca... bine............. Am sigurantza ca nu va aparea niciodata.....Oare de ce....... Asa sunt eu mai necredincios de felul meu......atata timp cat am dubii..... MUltumesc Buburuzo..........Daia te iubesc eu pe tine......Fac pariu ca nu apare in 2 saptamani..... Dubii nefondate,e problema ta nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Am sigurantza ca nu va aparea niciodata.....Oare de ce....... Aceeasi siguranta o am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E alegerea mea daca apar sau nu,poate nu vreau sa ma intalnesc cu tine la asta te ai gandit,sau nu esti obisnuit sa fii refuzat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E alegerea mea daca apar sau nu,poate nu vreau sa ma intalnesc cu tine la asta te ai gandit,sau nu esti obisnuit sa fii refuzat? Ai intrat aici doar sa-l agati pe Sonea sau ce? Vezi ca exista un topic de matrimoniale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Iulia si Larisa va fac o marturisire....Toti de pe acest forum sunt insurati sau aproape ,tre sa va multumiti cu baietelul si dan...... Dan nu merge cu pasager! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dan nu merge cu pasager! Deci il sacrificam pe Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dan nu merge cu pasager! si asa a ramas guru sa isi faca spirale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Ai intrat aici doar sa-l agati pe Sonea sau ce? Vezi ca exista un topic de matrimoniale Vad ca esti mai informata ca mine oare de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Mama, nu mai pot de dragul clonelor Shonex, hai sa-ti povestesc cine este anii zboara si ce alt user are IP-ul "ei".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dan nu merge cu pasager! si nici cu pasagera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mama, nu mai pot de dragul clonelor Shonex, hai sa-ti povestesc cine este anii zboara si ce alt user are IP-ul "ei".... Lasa-l sa se agite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vad ca esti mai informata ca mine oare de ce? Imi pare rau ca ai ramas in urma cu informatiile Acum stii si tu si stai linistita ca pe acolo nu postez Kaliiii sa-mi spui si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cata...activitate.... E alegerea mea daca apar sau nu,poate nu vreau sa ma intalnesc cu tine la asta te ai gandit,sau nu esti obisnuit sa fii refuzat? mandibula.....tu esti tata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cata...activitate.... mandibula.....tu esti tata? Nu cred...Mandibula e blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce dezmat pe forum ... ufff ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu cred...Mandibula e blonda ia sa vedem daca apare si el si 'ea' pe militari in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 locul de pasager de la mine este in permanenta ocupat , deci nu pot lua pe nimeni .. PS .. am un ingeras care merge tot timpul cu mine si nu trebuie deranjat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce dezmat pe forum ... ufff ... si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si nu numai... ce zici tu micuto acolo..... hmmm.....take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce zici tu micuto acolo..... hmmm.....take care If I won't then somebody else will Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 LMA Ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate