Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si uite cum a fugit mandibula....si se logheaza cu userul care l-a consacrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si uite cum a fugit mandibula....si se logheaza cu userul care l-a consacrat ce ai mah cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) ia sa vedem daca apare si el si 'ea' pe militari in acelasi timp asta e usor de facut eu vreau sa o vad pe Larisa pasagera la rechinu pe moto Editat Septembrie 9, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 LMA Ana Cine e Ana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E alegerea mea daca apar sau nu,poate nu vreau sa ma intalnesc cu tine la asta te ai gandit,sau nu esti obisnuit sa fii refuzat? hai sa facem un exercitiu..........Da un beep lui Kali ,Nicolas sau buburuza si te vor suna ele sa nu zici ca vrem noi nr tau.Numerele lor le vei lua prin pm...... Ciudat nu vei suna,pt ca sti ca nu ai A si nu prea sti nimic despre o moto,fac pariu ca nu ai idee ca are 6 viteze...........Eu propun sa nu mai fie bagata in seama de nimeni pana nu vb cu una dintre fete pt ca sigur e vreo combinatie la mijloc.....Daca nu suni azi o sa-i lamuresc pe toti ca de fapt nu existi.Eu am terminat cu tine.....Next iulia vezi ca tu urmezi...... Ai intrat aici doar sa-l agati pe Sonea sau ce? Vezi ca exista un topic de matrimoniale Sonea e un sex simbol si nici macar el nu stia..... Deci il sacrificam pe Cosmin Mai e pana la craciun ,poti astepta....... Vad ca esti mai informata ca mine oare de ce? Buburuza si-a vandut sufletul satanei daia stie tot. locul de pasager de la mine este in permanenta ocupat , deci nu pot lua pe nimeni .. PS .. am un ingeras care merge tot timpul cu mine si nu trebuie deranjat Aha daia esti ma fericit ca esti inconjurat de ingeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 asta e usor de facut eu vreau sa o vad pe Larisa pasagera la rechinu pe moto vrei sa doarma la usa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vrei sa doarma la usa nu...............la pres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vad ca pana acum s-au impartit 3 presuri........ Mandibula e scos din ecuatie........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cine e Ana? "1 Guest" Acum serios, nu stiu, dar e Sf. Ana si ............poate o fi cineva cu numele asta pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hmmm...cam multi virusi de la un timp pe acest topic Eu ma retrag putin ca am niste treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 hai sa facem un exercitiu..........Da un beep lui Kali ,Nicolas sau buburuza si te vor suna ele sa nu zici ca vrem noi nr tau.Numerele lor le vei lua prin pm......Ciudat nu vei suna,pt ca sti ca nu ai A si nu prea sti nimic despre o moto,fac pariu ca nu ai idee ca are 6 viteze...........Eu propun sa nu mai fie bagata in seama de nimeni pana nu vb cu una dintre fete pt ca sigur e vreo combinatie la mijloc.....Daca nu suni azi o sa-i lamuresc pe toti ca de fapt nu existi.Eu am terminat cu tine.....Next iulia vezi ca tu urmezi...... eu zic sa angajam un detectiv particular sa rezolve misterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vad ca pana acum s-au impartit 3 presuri........Mandibula e scos din ecuatie........ Io de aia nu m-am bagat in discutii, ca nu am pres, si nici vecinii nu au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 vrei sa doarma la usa eu cred ca nu stii mai multe si noua nu vrei sa ne spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Io de aia nu m-am bagat in discutii, ca nu am pres, si nici vecinii nu au se gaseste unu de imprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Io de aia nu m-am bagat in discutii, ca nu am pres, si nici vecinii nu au se inchiriaza canapele lucioase...stii tu unde =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 eu zic sa angajam un detectiv particular sa rezolve misterul No need. Already done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 No need. Already done Noi nu stim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Noi nu stim!! e o vb din batrani......curiosii mor repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 e o vb din batrani......curiosii mor repede Io-s nestiutor bre, nu curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 andeea 01 o noua aparitie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Io-s nestiutor bre, nu curios oke oke cum spui tu )....acum a intrat de pe celalalt nickname...iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 eu m-am saturat de aparitii noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 andeea 01 o noua aparitie...... crede ma e mai veche decat tine in ale forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 andeea 01 o noua aparitie...... e de prin 2007 , nu e la noutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 e de prin 2007 , nu e la noutati e de mai mult timp ...mai bine va zice ea ....btw buna andreea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate