AEX Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Printre atatea intrigi si mistere, intervin si eu cu o propunere de ...?! ......... pliiimbaaareeeeee. Asadar, care se mai baga Sambata la o tura pe Cheia, spre Poiana sau Siriu? Cica nu se "alearga" ci va fi o plimbare cu viteza de croaziera( +/- ceva fractiuni de km/h in functie de corabia fiecaruia si de gradul ei de incarcare ) Detaliile le putem stabili pana Vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Printre atatea intrigi si mistere, intervin si eu cu o propunere de ...?! ......... pliiimbaaareeeeee. Asadar, care se mai baga Sambata la o tura pe Cheia, spre Poiana sau Siriu? Cica nu se "alearga" ci va fi o plimbare cu viteza de croaziera( +/- ceva fractiuni de km/h in functie de corabia fiecaruia si de gradul ei de incarcare ) Detaliile le putem stabili pana Vineri seara. Eu cred ca ma bag... cu corabia mea pt. ca frumusetzea aia de gixxer nu mai e in posesia mea... Editat Septembrie 9, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Sa le lasam pe fetitele astea sa se mai coaca si sa ne gandim ce am face maine daca intr-adevar ar fi sfarsitul lumii... ce intrebare..... am scrie 1000 de pagini pe acest subiect .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce intrebare..... am scrie 1000 de pagini pe acest subiect .. Ei na...la mine e simplu. Eu as scrie vreo 2 randuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 no comment eu nu stiu nimik , care ? ce ? si unde ? Dumanos de secretos e asta. Dane eu cred ca tu iar stii cine e persoana si noua nu vrei sa ne spui Cosmin, amandoi suntem exclusi. Ce am facut sa meritam asta? Poti sa plangi pe umarul meu.. As face asta dar imi curg si mucii cand plang si nu vreau sa-ti murdaresc bluza...... ce scarbos sunt....scuze... Nu mai apare, dar este Iulia care nu mai zice nimic Mama ce te mananca,eu zic sa le dam Ignore la amandoua. Dau o bere lu' nenea Admin, daca sterge clonele Si un pupic, desigur O pasa cat de darnic esti........ Gresesti! Sigur ca acceptam noi veniti. Intotdeauna am acceptat. Cred ca te-am si invitat la terasa Dar vedeti ca tre sa treceti de initiere.... Nu este adevarat! Oricine este primit in gasca noastra si acceptat! Nu stiu de unde ai dedus tu asta, gandeste te ca toti am fost nou veniti! Noi am postat si locul nostru de intalnire pe forum- sa vina cine vrea , nimeni nu primeste invitatie speciala! Incearca sa nu mai iei totul atat de personal, ai sa vezi ca este mai distractiv asa! Si nu mai face pe victima, ca noi mereu facem misto si ne distram unul pe seama altuia! Asta nu inseamna ca facem misto unul de altul...ci impreuna! S-a starnit piticul razboinic.......Avem nevoie de voi sa va bagam in spirala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Ei na...la mine e simplu. Eu as scrie vreo 2 randuri doua randuri ori 3 litere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Printre atatea intrigi si mistere, intervin si eu cu o propunere de ...?! ......... pliiimbaaareeeeee. Asadar, care se mai baga Sambata la o tura pe Cheia, spre Poiana sau Siriu? Cica nu se "alearga" ci va fi o plimbare cu viteza de croaziera( +/- ceva fractiuni de km/h in functie de corabia fiecaruia si de gradul ei de incarcare ) Detaliile le putem stabili pana Vineri seara. cum o sa fie vremea in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 S-a starnit piticul razboinic.......Avem nevoie de voi sa va bagam in spirala... Spirala a fost inchisa aseara de Denisa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 lasati fetele sa vina la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu , nu sunt genul de fata care sa se sperie asa usor , numai ca nu sunt obisnuita cu ritmul vostru de viata Chiar mi-ar face placere sa ies cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 lasati fetele sa vina la mine... Fetelor, mergeti la Laur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dau o bere lu' nenea Admin, daca sterge clonele Si un pupic, desigur nenea Admin ai si de la mine 2 litrii de Motul. Care dai restul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cum o sa fie vremea in weekend? Nu am verificat dar nici nu stiu daca ne putem baza pe o predictie de acum, probabil cea mai credibila va fi cea de Vineri, asa ca o sa vedem atunci... daca o sa ploua Sambata, amanam pe Duminica.. n-o fi urat in ambele zile.. eu oricum am combinezon de ploaie si il iau cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu , nu sunt genul de fata care sa se sperie asa usor , numai ca nu sunt obisnuita cu ritmul vostru de viata Chiar mi-ar face placere sa ies cu voi si cine te impiedica nu dam bilete de intrare la intilniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu , nu sunt genul de fata care sa se sperie asa usor , numai ca nu sunt obisnuita cu ritmul vostru de viata Chiar mi-ar face placere sa ies cu voi Atunci te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu am verificat dar nici nu stiu daca ne putem baza pe o predictie de acum, probabil cea mai credibila va fi cea de Vineri, asa ca o sa vedem atunci... daca o sa ploua Sambata, amanam pe Duminica.. n-o fi urat in ambele zile.. eu oricum am combinezon de ploaie si il iau cu mine. da se duce tot farmecul pe ploaie. chiar daca nu te uda nu mai poti merge cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) nu , nu sunt genul de fata care sa se sperie asa usor , numai ca nu sunt obisnuita cu ritmul vostru de viata Chiar mi-ar face placere sa ies cu voi cred ca stii la ce sa te astepti ...... daca pe forum sunt asa .... la intalnire or sa muste toti din carnitza ta precum hienele cred ca tii la glume, nu ? Editat Septembrie 9, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) da se duce tot farmecul pe ploaie. chiar daca nu te uda nu mai poti merge cum trebuie Nu ploua in w-e. Duminica s-ar putea Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) iulia...te iau io sub carena mea protectoare...nu pleca urechea la ce se spune...lumea e hain? aici... mai ales sarpele ala...satana aia de cosmin.. Editat Septembrie 9, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 FILMUUUUUUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 FILMUUUUUUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 FILMUUUUUUUUUUUUUUUU FILMUUUUUUUUUUUUUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Sa le lasam pe fetitele astea sa se mai coaca si sa ne gandim ce am face maine daca intr-adevar ar fi sfarsitul lumii... BUburuzo sa inteleg ca o iei pe una in spirala ta Nikolas stie multe...dar tace! Se lasa asteptata, poate te razgandesti si mergi cu pasager! Chiar dc locul este deja ocupat si rezervat! De ce e dan fericit....ai vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 BUburuzo sa inteleg ca o iei pe una in spirala ta Le iau pe amandoua, dar dupa ce le vad Sunt foarte fericita. Joi am prima sedinta, dar nu va spun unde ca veniti sa radeti de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu ploua in w-e. Duminica s-ar putea Am vazut si eu pe yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate