nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 BUburuzo sa inteleg ca o iei pe una in spirala ta De ce e dan fericit....ai vreo idee? nu-ti spun! esti mult prea curios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Le iau pe amandoua, dar dupa ce le vad Sunt foarte fericita. Joi am prima sedinta, dar nu va spun unde ca veniti sa radeti de mine Spune unde si la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Spune unde si la ce ora unde le ia si la ce ora? sau unde are sedinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 bhai ! sa se inteleaga o chestie sa va fie clar mandibula e unic, e blonda si are tataele mari. cine-i larissa si ce sa caute la mine pe moto ? ii sta rau cu dintii-n gura ? ramane nud, si nici macar nu stie ce-a lovit-o terminati cu dumele aste-a...nu de altceva, dar raman si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 voi cand aveti zi stabilita de intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 hai ca am treaba ! daca e ceva ne auzim la un telefon. kali asteptam !. s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mi-e dor de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 eu maine trebuie sa plec acasa sa-mi rezolv problemele cu viza de sedere in Romania , dar cu siguranta voi fi prezenta de cand se va incepe facultatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mi-e dor de moto Si mie! Deabia astept sa termin cu serviciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 voi cand aveti zi stabilita de intalnire ? noi nu avem o zi stabilita! ne vedem aproape in fiecare seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 lasati fetele sa vina la mine... Pletosu asta mascat umbla cu fel de fel vrajitorii,ne-am dat dracu daca incepe cu incantatiile....o sa ne rapeasca sufletele la toti si o sa ne puna sa-i culegem via de la mosie.... nu , nu sunt genul de fata care sa se sperie asa usor , numai ca nu sunt obisnuita cu ritmul vostru de viata Chiar mi-ar face placere sa ies cu voi Te asteptam la portitza de la bloc......stai in alea noi constuite? Fetelor, mergeti la Laur!! Atentie dane,boris,angel buburuza indeparteaza concurentza sa fim doar ai ei... nenea Admin ai si de la mine 2 litrii de Motul. Care dai restul? ) Mai am un pic pana fac schimbul....tu dai ulei nou? cred ca stii la ce sa te astepti ...... daca pe forum sunt asa .... la intalnire or sa muste toti din carnitza ta precum hienele cred ca tii la glume, nu ? Auzi lumeeee dan e doar cu gandul la carnitza.....bine ca nu ai zis carnitza roz mirosind a trandafiri....... iulia...te iau io sub carena mea protectoare...nu pleca urechea la ce se spune...lumea e hain? aici... mai ales sarpele ala...satana aia de cosmin.. Sigur nu te refereai la mine.........Daca o faceai afla urmatoarele..... Iulia eu sunt Sf Petru deghizat sa vad ce se intampla prin iad.Acolo era laur sef de cazane...O sa-i spunem Smolimea ta de acu inainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Mi-e dor de moto ce iti spuneam acu 2 sapt cand te ai hotarat sa dezmembrezi mobra???????? Editat Septembrie 9, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unde bre, unde?? PS: ma rezolvi si pe mine cu warnu pls? Ca ma umple de draci, au trecut deja vreo 3 luni de atunci si ... si .. pls, se poate scoate? Cu mare placere, dar nu mai tine de mine de ceva vreme /index.php?showtopic=194606 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Atentie dane,boris,angel buburuza indeparteaza concurentza sa fim doar ai ei... Cum sa va dau eu pe voi? Borris, iti spun doar tie, mai incolo, unde merg maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Le iau pe amandoua, dar dupa ce le vad Sunt foarte fericita. Joi am prima sedinta, dar nu va spun unde ca veniti sa radeti de mine Mai vorbeam de nesatui....cand colo......ce sa vezi Buburuza........sa ia ea tot..............Pot sa-mi iau si merinde la mine ca vrea sa rad mai mult si nu pot sa stau nemancat prea mult.... Spune unde si la ce ora Boris bag seama ca vrei sa te faci mentor....... voi cand aveti zi stabilita de intalnire ? Azi,acum,la mine acasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cum sa va dau eu pe voi? Borris, iti spun doar tie, mai incolo, unde merg maine Astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 [ Azi,acum,la mine acasa..... eu cred ca-ti depasesti granitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Boris bag seama ca vrei sa te faci mentor....... Sunt deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cum sa va dau eu pe voi? Borris, iti spun doar tie, mai incolo, unde merg maine Bine, facem bisericutze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 manastiri ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 manastiri ,,,, Moschei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Bine, facem bisericutze? Nu facem bisericute. Dar cine stie ce o sa postezi tu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 [ Azi,acum,la mine acasa..... eu cred ca-ti depasesti granitele Pai daca mi se mai spune si calauza.....Daca nu-ti dau astia viza o sa apelezi la mine sa te trec prutul pe barca mea........ Sunt deja Modestule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce iti spuneam acu 2 sapt cand te ai hotarat sa dezmembrezi mobra???????? Pai de a doua zi caut solutii pentru cumpararea unei noi motociclete. Dupa ce imi recuperez permisul voi imprumuta o motocicleta de la fete si ma voi da o zi si o noapte in continuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Moschei Na Buburuzo sa intelegi acu de ce avea Boris topor.......... Nu facem bisericute. Dar cine stie ce o sa postezi tu pe forum nu mai vb cu tine........nu ai incredere in mine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate