cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Astazi iti las tie ceafa si cartofii Te mutumesti cu sarmale si inghetata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Nu inteleg de ce jordi e scris cu italic in bara de jos....Am intrat la el pe profil si ce sa vezi.....Plin de vizite feminine.......... si te-ai panicat sau iti e ciuda Editat Septembrie 9, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cand e scris cu italicu, pune mouse-ul deasupra nick-ului si o sa-ti apara ca scrie un mesaj acum spui....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 sal lomeeee..ceva nou pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si te-ai panicat sau iti e ciuda Sa fiu cinstit nu.Ma gandesc cu bucurie ca esti insurat ca altfel era greu cu jordy...insurat si e plina lista ,dar sa fi singurel.......Era doliu intre craii muntilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Te mutumesti cu sarmale si inghetata? O inghetata ar merge. La sarmale insa nu ma bag. poate saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Sa fiu cinstit nu.Ma gandesc cu bucurie ca esti insurat ca altfel era greu cu jordy...insurat si e plina lista ,dar sa fi singurel.......Era doliu intre craii muntilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Sa fiu cinstit nu.Ma gandesc cu bucurie ca esti insurat ca altfel era greu cu jordy...insurat si e plina lista ,dar sa fi singurel.......Era doliu intre craii muntilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 O inghetata ar merge. La sarmale insa nu ma bag. poate saptamana viitoare. Inca una?Hai sa fim cinstiti.....Numai 10 sarmale fara smantana sa nu iti sara colesterolul in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Inca una?Hai sa fim cinstiti.....Numai 10 sarmale fara smantana sa nu iti sara colesterolul in sus... NIci nu se pune problema sa le mananc fara smantana. Mergem diseara la Cocosu' Rosu sa mancam papanasi? Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 BBL ma face buchet cu fetele si ma da 3 la 10000... 3 la 1 leu, asa se striga mai nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hai sa propun ceva.....Mergem sa ne plimbam in poli sa mai facem miscare.......sa nu mai stam la terasa sa ne indopam.... Ora 20.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hai sa propun ceva.....Mergem sa ne plimbam in poli sa mai facem miscare.......sa nu mai stam la terasa sa ne indopam.... Ora 20.30? As fi vrut la Cocos ca e mai aproape de mine si mai am cate ceva de facut si nu stiu cand termin In plus am pofta de papanasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 alexander ce mai faci? nu ai mai postat nimic de ceva vreme Salutare Razvane, hello everybody! S-au intamplat multe pe forum de cand n-am mai intrat. Ultima orara citisem pe la pagina 500 . In ultimele doua saptamani am fost aproape in fiecare zi la facultate, am avut de treaba cu olimpiada de toamna a Politehnicii si m-am mutat din Militari . Orice ar fi tot pe forumul asta voi fi prezent. @Nikolas: sar`na pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare Razvane, hello everybody! S-au intamplat multe pe forum de cand n-am mai intrat. Ultima orara citisem pe la pagina 500 . In ultimele doua saptamani am fost aproape in fiecare zi la facultate, am avut de treaba cu olimpiada de toamna a Politehnicii si m-am mutat din Militari . Orice ar fi tot pe forumul asta voi fi prezent. @Nikolas: sar`na pt ajutor Unde te mutasi, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hotarati-va voi unde vreti sa mergem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare Razvane, hello everybody! S-au intamplat multe pe forum de cand n-am mai intrat. Ultima orara citisem pe la pagina 500 . In ultimele doua saptamani am fost aproape in fiecare zi la facultate, am avut de treaba cu olimpiada de toamna a Politehnicii si m-am mutat din Militari . Orice ar fi tot pe forumul asta voi fi prezent. @Nikolas: sar`na pt ajutor cunoastem olimpiada de toamna din Politehnica am participat la ea timp de 5 ani unde te-ai mutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare Razvane, hello everybody! S-au intamplat multe pe forum de cand n-am mai intrat. Ultima orara citisem pe la pagina 500 . In ultimele doua saptamani am fost aproape in fiecare zi la facultate, am avut de treaba cu olimpiada de toamna a Politehnicii si m-am mutat din Militari . Orice ar fi tot pe forumul asta voi fi prezent. @Nikolas: sar`na pt ajutor hmmm, pai eu am incercat...dar te ai descurcat si fara mine! oricand ai nevoie si te pot ajuta o fac cu cea mai mare placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cunoastem olimpiada de toamna din Politehnica am participat la ea timp de 5 ani unde te-ai mutat? Eu am cunoscut-o doar vreo 3 ani, am observat de prin anul 3 ca imi place scoala si vreau sa aprofundez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Hotarati-va voi unde vreti sa mergem..... Pe mine ma dor si piciorusele ca zilele astea am mers mult pe tocuri dar pana la urma pot sa ajung si pana in Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 @ Nikolas, @ Sonex daca mergeti in poli apar si eu cu "bestia" galbena. Nu aia cu 2 roti, aia cu 4 picioare si coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unde te mutasi, bre? Teoretic departe...practic...cu motorul nicaieri nu e departe. In Vitan mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 @ Nikolas, @ Sonex daca mergeti in poli apar si eu cu "bestia" galbena. Nu aia cu 2 roti, aia cu 4 picioare si coada. Te sunam dc venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cunoastem olimpiada de toamna din Politehnica am participat la ea timp de 5 ani unde te-ai mutat? Deci se poate termina!....stiam eu Eu am cunoscut-o doar vreo 3 ani, am observat de prin anul 3 ca imi place scoala si vreau sa aprofundez E o vorba care zice ca la Poli primii 3 ani sunt mai grei ca dupa ce treci in anul 2 e floare la ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Teoretic departe...practic...cu motorul nicaieri nu e departe. In Vitan mai exact. Hai nu esti la capatul lumii. Sa ne vizitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate