alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Frate politehnist de suferinta Esti in generatia cu 4 sau 5 ani? Drum bun si sa ne aduci specialitati de acasa, lumea vorbeste ca jucati pe grade mari haules baules 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 "Femeile si pisicile fac intotdeauna doar ce le place. Barbatii si cainii ar trebui sa accepte si sa-si vada de treaba lor." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Intr-o prima faza, am vrut sa stau deoparte si sa nu comentez aceste "rautacisme", insa vad ca insistati de mai bine de doua saptamani in a jigni pe fata sau voalat anumiti useri. Va rog respectuos (inca) sa incetati si/sau sa va reglati problemele comportamentale/atitudinale/hormonale in afara forumului. Acest topic este dedicat exclusiv cooperarii/colaborarii/socializarii, actiuni la care nu contribuiti decat ca influente negative. Nu pot spune ca vorbesc acum in numele majoritatii. Intrucat lumea este mica si "peretii au urechi", stim, de asemenea, genul de barfe mizerabile prestat de anumiti useri (si nu ma refer numai la voi doua). Nu suntem un grup exclusivist, toti cei care au aparut de curand printre noi au fost bine primiti. Ca in orice gashca, insa, respectul trebuie sa fie reciproc si, atat timp cat nu-l acordati, nu va asteptati sa fiti rasplatiti cu alta moneda decat aceea pe care o "circulati" voi. Plimbatul vorbei din stanga in dreapta este un sport care solicita mult coloana vertebrala, o erodeaza in timp si pacientii risca sa-si piarda verticalitatea. Ar trebui ca acolo unde scuipi sa nu lingi. Dar si asta tine de coloana... De la mine primiti cadou, cu ocazia lui 9/11, o frumusete de "ignore", va doresc noi si marete realizari in afara grupului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 5 In 5 we trust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 In 5 we trust E Sfant, intocmai ca Biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 E Sfant, intocmai ca Biserica Ma bag si eu..din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 In 5 we trust si eu am crezut la fel... dar la mine s-au facut 6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ma bag si eu..din pacate! Ne facem un club si eu am crezut la fel... dar la mine s-au facut 6! Daca fac si eu 6 o sa zic ca sunt la medicina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 5 facultate 2 master 3 doctorat la munca din 2001 caut nevasta fara studii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 5 facultate2 master 3 doctorat la munca din 2001 caut nevasta fara studii La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel. - Dom'ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala. Ce locuri de munca aveti? - Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 16 milioane pe luna. - Prea mult, zice mosul . El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest. - Vanzator in piata, 14 milioane pe luna, plus ce mai pica. - Tot e mult, zice mosul . O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la zece milioane, zece milioane jumate n-aveti? - Ba da,sa lucreze intr-o Banca, dar ii trebuie studii superioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel.- Dom'ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala. Ce locuri de munca aveti? - Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 16 milioane pe luna. - Prea mult, zice mosul . El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest. - Vanzator in piata, 14 milioane pe luna, plus ce mai pica. - Tot e mult, zice mosul . O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la zece milioane, zece milioane jumate n-aveti? - Ba da,sa lucreze intr-o Banca, dar ii trebuie studii superioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 5 facultate2 master 3 doctorat la munca din 2001 caut nevasta fara studii Si noi care credeam ca Politehnica ne darama visele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Da, stiu...nu e amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Si noi care credeam ca Politehnica ne darama visele nu te omoara politehnica, si ce nu te omoara te face mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 nu te omoara politehnica, si ce nu te omoara te face mai tare asa le am spus si eu la ai mei, dar nu m au crezut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 asa le am spus si eu la ai mei, dar nu m au crezut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Astazi am iesit cu motoru , ca nu mai avea gaz si am fo sa alimentez,ce bine a foooost ! !! @jordy tine maieul ca suvenir nu am ce face cu el, pune'l in rama daca vrei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Astazi am iesit cu motoru , ca nu mai avea gaz si am fo sa alimentez,ce bine a foooost ! !!@jordy tine maieul ca suvenir nu am ce face cu el, pune'l in rama daca vrei . il vrea mandibula, mai mult ca sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 il vrea mandibula, mai mult ca sigur! Baaaa nu e ala cu BREAZA BIKERS FEST 2008 !! pe ala nu-l; dauuuu desii am avut cateva oferte substantiale !! E maieu ala negru si plin de sange si transpiratie, aia e adevarata comoara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Astazi am iesit cu motoru , ca nu mai avea gaz si am fo sa alimentez,ce bine a foooost ! !!@jordy tine maieul ca suvenir nu am ce face cu el, pune'l in rama daca vrei . oi fi fro vedeta si nu stiu eu, ca sa iti pun maieul in rama Baaaa nu e ala cu BREAZA BIKERS FEST 2008 !! pe ala nu-l; dauuuu desii am avut cateva oferte substantiale !!E maieu ala negru si plin de sange si transpiratie, aia e adevarata comoara !! nu mai e plin de singe si nici transpirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 oi fi fro vedeta si nu stiu eu, ca sa iti pun maieul in rama Sunt un gentleman elegant si cizelat care isi ofera maieul. ce mai vrei ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Sunt un gentleman elegant si cizelat care isi ofera maieul. ce mai vrei ?? fetelor gentelman-ul blaze isi scoate maieul la licitatie sa vedem daca are si oferte Editat Septembrie 11, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Si noi care credeam ca Politehnica ne darama visele POLITEHNICA NU CREDE IN LACRIMI anca "viitoare inginera in telecomunicatii" paispe. Editat Septembrie 11, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 POLITEHNICA NU CREDE IN LACRIMI anca "viitoare inginera in telecomunicatii" paispe. Macar nu iesi "subinginer" precum cei din generatia concentrata de 4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Macar nu iesi "subinginer" precum cei din generatia concentrata de 4 ani ) si ca sa iesi inginer ce tre sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate