nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Eu mananc morcovi Ar merge asezonat cu o friptura si cartofi prajiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ar merge asezonat cu o friptura si cartofi prajiti! Iepuras cu morcovi si cartofi prajiti? Fratee, ce zi scurta am avut Mai am putin si plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Iepuras cu morcovi si cartofi prajiti? Fratee, ce zi scurta am avut Mai am putin si plec friptura de iepuras cu morcov...bun bun, nu cartofi prajiti, ci piure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Choperica, mandibula, laur, va prezentati? LE: nikolas, buburuza, costas ... Editat Septembrie 15, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 da..a...buna seara..ma numesc laurentiu si sunt alcoolic...aaa...da...sincer..parca as merge si io cu voi disear'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Choperica, mandibula, laur, va prezentati? LE: nikolas, buburuza, costas ... nu stiu sigur, va sun dc vin! ms oricum! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Borris, gixx, hekate? veniti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 hai ne drogam , diseara ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 desigur. o sa aduc o punga cu aurolac special pt tine...d'aia de bagat pe sub geaca. da shinule..stiu ca si tu esti pofticios..iti aduc si tie una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Choperica, mandibula, laur, va prezentati? LE: nikolas, buburuza, costas ... Eu, dupa cum am spus, nu pot astazi. Am intalnire Daca era maine seara, veneam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Borris, gixx, hekate? veniti ? Nu stiu Shinule. Sunt cam adormit acum, dar daca imi vine cheful intre timp o sa te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 desigur. o sa aduc o punga cu aurolac special pt tine...d'aia de bagat pe sub geaca. da shinule..stiu ca si tu esti pofticios..iti aduc si tie una... dap sa atunci ca mai invatam si noi de la tine cate ceva mai ales daca stii cum se prepara chestia aia ! xD acu gata a venit frigu mergi cu metrou si cu punga sa te incalzesti pana ajungi la munca ...aa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 desigur. o sa aduc o punga cu aurolac special pt tine...d'aia de bagat pe sub geaca. da shinule..stiu ca si tu esti pofticios..iti aduc si tie una... Nu, nu! Mie-mi plac femeile! Da' poti sa ti-o pastrezi pt tine Eu, dupa cum am spus, nu pot astazi. Am intalnire Da, da... LaUDA-te Nu stiu Shinule. Sunt cam adormit acum, dar daca imi vine cheful intre timp o sa te sun. Hai bre ca e de lalaiala! Cafeluta/ceai cald si ceva narghilea ... povestiri bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nus daca servesc...fara motor ma deplasez cam greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Deci tu tot n-ai inteles....shinu e BISEXUAL el se marita dar ii plac si femeile...intre timp a cam inceput sa ma sperie, eu nu cred ca-i uman ! SATANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Hai bre ca e de lalaiala! Cafeluta/ceai cald si ceva narghilea ... povestiri bla bla Pai narghilea am acasa, deci nu sunt foarte nerabdator sa fomez, iar cafeluta/ceaiul... daca nu e alcool nu are farmec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Nus daca servesc...fara motor ma deplasez cam greu Huh? De ce fara moto? SATANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Io-s! Ce e, fiule? LE: 1000 Editat Septembrie 15, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Da, da... LaUDA-te Am cu ce Apropo, de unde pot lua si eu carbuni pentru narghilea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Cafe Tabiet pe Blanari, ora 9 Ati facut rezervare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Motoru e de 2 zile sub husa...ploua,f frig si chiar n-am chef sa mai fac patinaj artistic prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Am cu ce Apropo, de unde pot lua si eu carbuni pentru narghilea? http://www.narghilea.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Motoru e de 2 zile sub husa...ploua,f frig si chiar n-am chef sa mai fac patinaj artistic prin oras Faci pe dracu' bwei! La experienta ta iti mai faci griji ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 merge cu motoru ma...am fost io..defapt sunt cu motoru la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 http://www.narghilea.ro/ 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Faci pe dracu' bwei! La experienta ta iti mai faci griji ? Mi-e mila de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate