shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 merge cu motoru ma...am fost io..defapt sunt cu motoru la munca Si eu Esti tru'! Vrei sa fii capitanul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 noooo ! vrea sa duca busteanu la castorrrrrrrrrrrrrr , vrea sa faca marele gest neortodox so pricopseasca pe nefericita so lege de gat si so arunce-n temnita !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Mi-e mila de ea... Pai nu pici mah iar in rest nu ai ce rau sa-i faci ... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 O pisica si puiutul ei de 10 zile au nevoie urgenta de cazare temporara, pt ca momentan stau afara in ploaie si frig. Dupa ce va mai creste puiutul putin, va fi dat spre adoptie, iar mama castrata si reintoarsa la bloc. Este vorba de cazare pt 1 sapt ,2 . Va rog cine ii poate ajuta, sunati la tel 0763 621 342. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Si eu Esti tru'! Vrei sa fii capitanul nostru? iar ai fantezii cu baieti? sa fiu capitanu tau...tu sa freci puntea..alea alea..alexandra stie ma ce poponar tzine in casa? Editat Septembrie 15, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 iar ai fantezii cu baieti? sa fiu capitanu tau...tu sa freci puntea..alea alea..alexandra stie ma ce poponar tzine in casa? Nu mah ca sta cu mine, nu cu tine Nimic nu stii, pui de gay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 iar ai fantezii cu baieti? sa fiu capitanu tau...tu sa freci puntea..alea alea..alexandra stie ma ce poponar tzine in casa? Ce are ma ? Vrea sa fie secundul tau sa arunce ancora sa o ridice, sa manuiasca catargu , poate il inveti sa dea la vasle . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cum raspunde secundu de shinu la tel...in loc de alo... "eye eye" sir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cum raspunde secundu de shinu la tel...in loc de alo... "eye eye" sir mai degraba " this is brown eye " sir ! reporting for duty . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Motoru e de 2 zile sub husa...ploua,f frig si chiar n-am chef sa mai fac patinaj artistic prin oras cu enduroaica se merge si acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cine merge la cafenea...sa ma contacteze il iau cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 deci..pana la urma unde se merge? sa stiu si io unde vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 deci..pana la urma unde se merge? sa stiu si io unde vin? unde a zis alexander pe blanari tabiet parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 k, thx. amu plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 k, thx. amu plec. stai la pitesti???? la 9 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 stai la pitesti???? la 9 ne vedem acolo sa dus sa fie sigur ca prinde loc pe scaun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 sa dus sa fie sigur ca prinde loc pe scaun vand bilete cu locuri in fata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 http://www.narghilea.ro/ aia au si ceaiuri bune... buddha's spirit, e belea rau pt carbuni poti incerca si in Sir, babanu stie exact unde, eu mai am un carbune ramas, deci va trebui sa-mi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ati ajuns bine cu motoretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 am ajuns acasa! ud! fleasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 si nicole tot fleasca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) pai n'a fost pasager ma betzivule?..doooh Editat Septembrie 15, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) cat ma bucur ca reusit sa ajunga si shinu cu hidrobicicleta lui ! Sincer nu stiu ce ne facem fara el la intalniri . Shinu e sufletul petreceri fara el nu am fi avut cuier la Tabiet acolo sa va puneti si voi castile si alea Editat Septembrie 15, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 cat ma bucur ca reusit sa ajunga si shinu cu hidrobicicleta lui ! hidrobicicleta auzi...) unde o parkezi ma in seara asta..la debarcader in herestrau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) am ajuns acasa! ud! fleasca! daca ti place viata......mai ales lui Nikole ....cred ca a mai pus 5 Kg cu ploaia asta Editat Septembrie 15, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate