shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Un mare CAPAC peste ceafa ai acumulat dobanda Ti-l dai solo sau ma rogi frumos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Ti-l dai solo sau ma rogi frumos ? pe shinu il maninca pielea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pe shinu il maninca pielea cred ca vrea sa ii maresc dobanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cred ca vrea sa ii maresc dobanda tu cind iti faci mah motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pe shinu il maninca pielea DaH! Stii vreo muiere buna sa ma scarpine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) DaH! Stii vreo muiere buna sa ma scarpine? afla alexandra si sa vezi tu scarpinare ce iti da Editat Septembrie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Shinu , o zi de munca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 tu cind iti faci mah motorul? e facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 e facut de cind e gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 e facut Si cand iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de cind e gata? de 1 saptamana Si cand iesi? cand vreau.....tu nu mai schimba subiectul strange banii ca te strang eu pe tine....de gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de 1 saptamana cand vreau.....tu nu mai schimba subiectul strange banii ca te strang eu pe tine....de gat nu ai de ce sa apuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 @BaShinu: vama veche reloaded??? de data asta x2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 @BaShinu: vama veche reloaded??? de data asta x2 Eu zic sa facem lista pentru duminca la paintball. Eu ii trec pe cei care au zis ca vin. Cine mai vine sa se treaca pe lista si daca am trecut pe cineva in plus, sa se stearga Super Buburuza Nicolas Jordy+ sotia Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 @BaShinu: vama veche reloaded??? de data asta x2 Credeam ca ti-au trecut glumele de Chitila ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu zic sa facem lista pentru duminca la paintball. Eu ii trec pe cei care au zis ca vin. Cine mai vine sa se treaca pe lista si daca am trecut pe cineva in plus, sa se stearga Super Buburuza Nicolas Jordy+ sotia Alex care alex??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) care alex??? Se stie el E adevarat ca sunt cam multi Dar sa inteleaga totusi toata lumea...Alexander Editat Septembrie 16, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Se stie el E adevarat ca sunt cam multi aha...u'r ex-boyfriend.... capito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 aha...u'r ex-boyfriend.... capito Altceva nu te roade la ora asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Se stie el E adevarat ca sunt cam multi Dar sa inteleaga totusi toata lumea...Alexander HUH? all4rap?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 HUH? all4rap?? Fratilor sunteti dusi Cred ca vorbeam despre altceva: veniti sau nu duminica la paintball? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 unde? Baza sportiva Vointa-Pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Baza sportiva Vointa-Pipera eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Io as mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate