iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 buna seara , la voi cu este vremea ? la mina acasa ploua marunt si este frig rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 detaliaza de ce? bahtalo ptr ca nu vreau sa dau nas in nas cu anumite persoane, asa nu inseamna ca trebuie sa tineti cont de dorinta mea...au o placinta cu mere f buna si suc de mere delicios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 buna seara , la voi cu este vremea ? la mina acasa ploua marunt si este frig rau de tot la fix de mers pasager : lol : in retezat a nins azi iar la babele a fost lapovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 la fix de mers pasager : lol : in retezat a nins azi iar la babele a fost lapovita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 buna seara , la voi cu este vremea ? la mina acasa ploua marunt si este frig rau de tot Si la noi ploua. E frig si urat Eu am venit de o ora de la munca si nici macar nu m-am descaltat am stat de vorba cu prietenul meu din Egipt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 lasa lasa mai bine zi tu de ce nu vrei sa mergi in g point sau irish?? iti este rusine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 la fix de mers pasager : lol : in retezat a nins azi iar la babele a fost lapovita place sa fiu pasagera pe motor , dar prefer mai mult conduc eu , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 place sa fiu pasagera pe motor , dar prefer mai mult conduc eu , pentru asta parca iti trebuie si permis, nu? sa ma contrazica cineva daca nu e asa ai permis? motoreta cand iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 place sa fiu pasagera pe motor , dar prefer mai mult conduc eu , auzi da nu vrei sa te fac un tango si sa conduc io? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu abia astept sa vin in Bucuresti , nu stiu dar aici nu asa trai bun , si nu prea ai cum a te distra, si vremea nu tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 lasa lasa mai bine zi tu de ce nu vrei sa mergi in g point sau irish?? iti este rusine cu noi in g point merg cu cea mai mare placere! in irish...merg si acolo, numai dc ne imbatam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) in g point merg cu cea mai mare placere! in irish...merg si acolo, numai dc ne imbatam! promiti? Editat Septembrie 17, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 promiti? promit si eu nu fc promisiuni pe care nu le pot respecata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 permis am de MD , si motoreta nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cu toate ca as prefera un club sa ne imbatam si sa dansam pe mese! sau sub mese, depinde cat de rau ne imbatam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 permis am de MD , si motoreta nu trebuie ii place sa conduca dar nu are nevoie de motoreta.....hmmmmmmmm.....laur te lasi condus la tango?? mai fata, tu nu cumva ai dat de "baieti de baieti" pana acum si te au lasat sa le conduci motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si la voi se practica sportul cu bautura ? , la noi este proba olimpica , daca iesit la un chef vin si eu din octombrie ii place sa conduca dar nu are nevoie de motoreta.....hmmmmmmmm.....laur te lasi condus la tango?? mai fata, tu nu cumva ai dat de "baieti de baieti" pana acum si te au lasat sa le conduci motoreta? nu este vorba sa ma lase ei , de regula obtin ce vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu abia astept sa vin in Bucuresti , nu stiu dar aici nu asa trai bun , si nu prea ai cum a te distra, si vremea nu tine cu noi Sa stii ca daca vrei sa-l gasesti pe Irinel l-a luat alta de mult ...stiu iar sunt rea Viata-i grea, dar nu-i usoara Haideti sambata in club ca si eu vreau sa ma imbat sa dansez la bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 din octombrie cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si la voi se practica sportul cu bautura ? , la noi este proba olimpica , daca iesit la un chef vin si eu din octombrie nu este vorba sa ma lase ei , de regula obtin ce vreau fara cuvinte wake up @ blaze: cum era vb aia a ta no brains no..... ...stiu iar sunt rea merita sa fi cu cine si o cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu incerca sa treci limita , stiu ce spun , am spus de regula .. deoarece daca vreau ceva obtin , adevarat cu riscurile asumate . nu-ti inchipui prostii , nu-s genul , cu vorba buna obtii orice , poate ca la tine este ... limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu incerca sa treci limita , stiu ce spun , am spus de regula .. deoarece daca vreau ceva obtin , adevarat cu riscurile asumate . nu-ti inchipui prostii , nu-s genul , cu vorba buna obtii orice , poate ca la tine este ... limita da da da vb buna este limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 si la voi se practica sportul cu bautura ? , la noi este proba olimpica , daca iesit la un chef vin si eu din octombrie nu este vorba sa ma lase ei , de regula obtin ce vreau , nu i ai cunoscut pe baietii nostrii si ei obtin ce vor! bautura nu este sport la noi, bem foarte rar ptr ca baietii conduc 90% din timp si pasagerele(adica noi) tre sa fim treze sa nu piarda pe drum! , nu i ai cunoscut pe baietii nostrii si ei obtin ce vor! bautura nu este sport la noi, bem foarte rar ptr ca baietii conduc 90% din timp si pasagerele(adica noi) tre sa fim treze sa nu ne piarda pe drum! Deci sambata:bem, dansam pe mese si la bara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 , nu i ai cunoscut pe baietii nostrii si ei obtin ce vor! bautura nu este sport la noi, bem foarte rar ptr ca baietii conduc 90% din timp si pasagerele(adica noi) tre sa fim treze sa nu piarda pe drum! Deci sambata:bem, dansam pe mese si la bara? sambata e petrecerea de deschidere la Kristal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sambata e petrecerea de deschidere la Kristal super, dar va fi full! si pe house nu prea merge sa dansam la bara...oricat de beti am fi! Oricum mai este pana sambata! sunt sigura ca vom gasi un loc dragutz in care sa ne etalam talentele de dansatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate