Amrita Devi Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 As vrea eu sa mai fiu mic . Sunt eu mica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Sunt eu mica!! O sa iti treaca si tie In citiva ani --- Mesaj completat în 25 Mar 2008 14:38 -------------Revenind Nu mi-a raspuns nimeni daca aveti vreun loc special de intilnire in militari. sau o anumita zi, zile Nici daca iesiti seara la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Sunt eu mica!! stii vb. aia..mica mica..dar ...si dupa cum spune-am bun venit jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) O sa iti treaca si tie In citiva ani Eu o sa raman "mica" mereu! "stii vb. aia..mica mica..dar ..." Editat Martie 25, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu o sa raman "mica" mereu! "stii vb. aia..mica mica..dar ..." Vedem.. vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Riciu_81 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Salut, stie cineva unde as putea sa fac itp-ul la motocicleta si daca trebuie facuta programare. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu o sa raman "mica" mereu! "stii vb. aia..mica mica..dar ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Eu o sa raman "mica" mereu! "stii vb. aia..mica mica..dar ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Vedem.. vedem.. off topic: am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 salut. Acum am vazut si eu topicul Eu stau la Lujerul si am un CBR 600 F3 De obicei pe unde va intilniti si cind? Seara se iese la plimbare? Welcome Eu stau la Apusului...si daca ai chef in vreo seara de plimbare da`mi de stire. Eu ies aproape in fiecare seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Welcome Eu stau la Apusului...si daca ai chef in vreo seara de plimbare da`mi de stire. Eu ies aproape in fiecare seara Un id de mess? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 off topic: am vazut! Acestea fiind spuse, o sa dau mai rar p-aci, pen'ca - culmea!! - mi s-a dat un task!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Un id de mess? alexander_all4rap In general termin serviciu p la 6. Poate ne strangem mai multi si mergem la o plimbare in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 alexander_all4rap In general termin serviciu p la 6. Poate ne strangem mai multi si mergem la o plimbare in seara asta si eu ajung tot pe la 6 acasa de la servici. si as merge deseara la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 si eu ajung tot pe la 6 acasa de la servici. si as merge deseara la o plimbare Se mai alatura cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Salut, stie cineva unde as putea sa fac itp-ul la motocicleta si daca trebuie facuta programare. Multumesc anticipat. 0722 478 501 - Razvan Mezdrea E la intrarea in Mogosoaia, pe dreapta cum vii dinspre Bucuresti. Motociclist si el, preturi bune si seriozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Se mai alatura cineva? esti online pe messenger? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) esti online pe messenger? Nope...nu pot accesa messu` from work Editat Martie 25, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Nope...nu pot accesa messu` from work intra pe meebo.com si o sa poti accesa messengerul din browser. eu asa fac la birou Editat Martie 25, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 intra pe meebo.com si o sa poti accesa messengerul din browser ...stiam si optiunea asta...dar avem un smart filter care blocheaza accesul la site`urile ce te pot deruta de la munca ) (ex: Access Denied by SmartFilter: Forbidden, this page (http://www.meebo.com/) is categorized as: Instant Messaging. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 ...stiam si optiunea asta...dar avem un smart filter care blocheaza accesul la site`urile ce te pot deruta de la munca ) (ex: Access Denied by SmartFilter: Forbidden, this page (http://www.meebo.com/) is categorized as: Instant Messaging. ) nasol. pe yahoo te poti conecta? ca aveau si eu un mess de web Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 nasol. pe yahoo te poti conecta? ca aveau si eu un mess de web Not....e SMARTfilter...remember? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Not....e SMARTfilter...remember? ) nu s-a mai inscris nimeni la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 ) nu s-a mai inscris nimeni la plimbare Poate pana pe la 7 mai apar doritori de o plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 eu am ajuns acasa. mai vedem daca se mai inscrie cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate