jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @iulia: cum se zice la motocicleta in chisinau? ghishicleta cu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Apuca-te si scrie poezii, un vers la post. Eu azi am trait inca o drama, ca in fiecare zi. Am fost sa o caut pe una sa dau spaguta pentru camin la cazarile de toamna, dar nu am gasit-o. Am sunat-o... "saru'mana, sunt anca-mihaela h., am mai colaborat cu dumneavoastra, cand veniti la cabinet sa discutam despre camin?" si a inceput disperata sa tipe-n telefon ca ce, ca toti vor preferential, ca hau hau hau ham ham ham huhuh, cu ultimele puteri, abtinandu-ma sa ridic tonul, i-am zis "sunt convinsa ca asa este si va inteleg, dar numai dumneavoastra ma puteti ajuta si va voi ajuta si eu cum pot, sa ne fie bine" Mereu patesc acelasi lucru cu zdrentele alea. Uita ca au mai primit spaga si zbiara Sunt un copil nacajit pune banii intr un plic si scrie la misto mita pe o bacnota galben+albastru = verdeVrea de fapt verde. @iulia: cum se zice la motocicleta in chisinau? da da da la pipa la blanc la bong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ghishicleta cu motor o chicat o ghishicleta in glod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 o chicat o ghishicleta in glod asta e la accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Fratee...am dormit si eu pana la 12 si pana acum am stat sa citesc cat ati scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Fratee...am dormit si eu pana la 12 si pana acum am stat sa citesc cat ati scris ne facem de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pune banii intr un plic si scrie la misto mita pe o bacnota Si dup-aia dorm la metrou Constiinta imi stiga: la munca, baa pe strada mea in fiecare zi e sambata o chicat o ghishicleta in glod shi faaaaaaaaashi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Am hotarat maine seara se merge la DJs (si sambata tot acolo) am rezervat masa cine vrea sa vina? astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Am hotarat maine seara se merge la DJs (si sambata tot acolo) am rezervat masa cine vrea sa vina? astept PM Pai de ce PM? aici sa faci posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cine vrea sa vina? Nico, te bagi? Te plangeai ca vrei sa iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ne facem de cap Aveti grija sa nu va ingalbeniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 shi faaaaaaaaashi? astept sa inceapa Galceava pi Âşer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 mare atentie ....topicul nostru este supravegheat de 'cei de sus' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @ 14 de tine stiam @ cami las ca vomitam si ne trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nico, te bagi? Te plangeai ca vrei sa iesi Nu stiu, vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 mare atentie ....topicul nostru este supravegheat de 'cei de sus' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Am hotarat maine seara se merge la DJs (si sambata tot acolo) am rezervat masa cine vrea sa vina? astept PM I'm sambata....asta e un p.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nu stiu, vedem! Hai sa ne ruBem capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 hmmmm cineva a dat cu subsemnatul "sus" ca se plimba pe la noi pe forum ca pe bulevard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nu stiu, vedem! ii este frica hmmmm cineva a dat cu subsemnatul "sus" ca se plimba pe la noi pe forum ca pe bulevard si tot cu 'plimbatu'' ramane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Lt. Navorro, mai esti moderator? Vrei sa te joci cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Hai sa ne ruBem capu hai cu noi Nicole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 hai cu noi Nicole Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Cine mai vine? eu tu si 2 prieteni dintre ai mei (baiat + fata dar inca nu s au hotarat care e baiatul si care e fata) deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Lt. Navorro, mai esti moderator? Vrei sa te joci cu noi? Comunitatea Motociclistilor din Romania > The moderating team Administrators Member Name Forums Location ADMIN All Forums NXData UncleFester All Forums Dubai, UAE Forum Moderators Member Name Forums Location Blackrider View Forums (3 total...) --------------------------------------------------------Chopper, Custom & Power Cruiser...Chopper CustomCruiser / PowerCruiser Sibiu Chopper Service Bistrita CobraArt Tineri si nelinistiti ... la clasa 125cc Ploiesti-Prahova / Ontario-Canada dead_man_walking View Forums (4 total...) --------------------------------------------------------Scooter maniaChopper, Custom & Power Cruiser...Campanii anti-accidente Chopper Custom km 1 =)) demostene View Forums (2 total...) --------------------------------------------------------Revista Univers MotoDiscutii generale despre motociclism Bucuresti Hadess View Forums (19 total...) --------------------------------------------------------AlteleCasti, echipamente, accesoriiPiese de schimbMotociclete intre 500 si 749 cm cubiMotociclete intre 250 si 499 cm cubiMotociclete intre 50 si 249 cm cubiMopeduri si ScutereMotociclete peste 999 cm cubiMotociclete intre 50 si 249 cm cubiMotocicleta meaAlteleMotociclete peste 999 cm cubiMotociclete intre 750 si 999 cm cubiCasti, echipamente, accesoriiMotociclete intre 750 si 999 cm cubiPiese de schimbMotociclete intre 500 si 749 cm cubiMopeduri si ScutereMotociclete intre 250 si 499 cm cubi Timisoara & Dragasani Hellryder View Forums (4 total...) --------------------------------------------------------Discutii generale despre motociclismLista Neagra (Furturi Moto)Motociclisti, in fiecare ziLegislatie, acte, vama Bucuresti Ilarie Vrancea Focsani Lt. Navarro Fete motocicliste La mijloc de codru des, concrete city - Bucarest Pacasac Brasov Brasov robychopper View Forums (2 total...) --------------------------------------------------------Chopper, Custom & Power Cruiser...Chopper Custom Riviera Del Sol -MALAGA(spania) skorpion Revista MotoLife Soso View Forums (6 total...) --------------------------------------------------------Poze din iesirile enduroColtul EnduristilorHard enduroVreau si eu enduroEnduro Touring & AdventureMotocross bucureÂşti Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate