paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 E inofensiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 hai cu noi Nicole eu ziceam sa iesim sambata, maine chiar nu stiu dc pot! dar va anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @ 14 mai aduci pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 E inofensiv... daca apar probleme ma contacti ,.....am pile sus puse 'morning barbie.....unde ai disparut marti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Lt. Navorro, mai esti moderator? Vrei sa te joci cu noi? Modilitor nu sunt decat la o singura sectiune! Care sunt regulile jocului/despre ce joc e vorba? Explicati si pt astia "care au aprins mai tarziu televizorul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Diseara la Cocosul Rosu! Pe la 20.30-21.00! As papa o clatita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @ 14 mai aduci pe cineva? 14 sa mori tu daca nu vii cu administratora caminului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @ 14 mai aduci pe cineva? Vedem. Azi intreb lumea degeaba ca se razgandeste pana maine Asa, maine dau telefon si zic HAIDE, BA 14 sa mori tu daca nu vii cu administratora caminului Intr-un sac de plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Modilitor nu sunt decat la o singura sectiune! Care sunt regulile jocului/despre ce joc e vorba? Explicati si pt astia "care au aprins mai tarziu televizorul". ia zi ne tu parerea ta despre topicul Militari??? e tare nu??? show in fiecare zi aici mai ceva ca la matrimoniale ps. si cel mai activ/.......hai bei ca v-am scos pe toti ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Modilitor nu sunt decat la o singura sectiune! Care sunt regulile jocului/despre ce joc e vorba? Explicati si pt astia "care au aprins mai tarziu televizorul". se face caterinka de oricine si de orice da rin special de shinu si iulia....prietenii stiu de ce totul inofensiv si in spirit de gluma Editat Septembrie 18, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Modilitor nu sunt decat la o singura sectiune! Care sunt regulile jocului/despre ce joc e vorba? Explicati si pt astia "care au aprins mai tarziu televizorul". Aaaa, credeam ca esti mod si p-aici si voiam sa ne dam bine pe langa tine, dar asa esti useless Ce mai zici, ce mai faci? Motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Aaaa, credeam ca esti mod si p-aici si voiam sa ne dam bine pe langa tine, dar asa esti useless Ce mai zici, ce mai faci? Motoreta? Modilitor nu sunt p-aici, dar as avea ceva de spus in privinta "Uselesimii" sau a Inofensivitatii . Motoretul sta cuminte sub prelata, asteapta amortizoare spate noi si repararea robenetului de benzina, si sa se mai duca vremea asta pishacioasa (deocamdata ii ok), si sa termine propetarul cu stressiunea. Editat Septembrie 18, 2008 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce sesiune, fratica? La 1 incepe sezonu estival de facultate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 se face caterinka de oricine si de orice da rin special de shinu si iulia....prietenii stiu de ce totul inofensiv si in spirit de gluma hamere....ti a dat ma shinu buzz??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce sesiune, fratica? La 1 incepe sezonu estival de facultate ) La noi mai dureaza si acum sesiunea. Pe principiul- "we're not retarded - we're special" , la 15-16 octombrie, la noi inca sa mai face "paperwork". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La noi mai dureaza si acum sesiunea. Pe principiul- "we're not retarded - we're special" , la 15-16 octombrie, la noi inca sa mai face "paperwork". si tot ai evitat raspunsul...?!!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 hamere....ti a dat ma shinu buzz??? adica acum e buzzshinu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Prodigy, ce te bagi? Nu vezi ca are ochi numai pentru posturile mele??? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 unde o fi iulia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 hamere....ti a dat ma shinu buzz??? a zis ca imi da nana daca nu retrag tot ce am zis la adresa lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 unde o fi iulia? la cursul de limba romana a zis ca imi da nana daca nu retrag tot ce am zis la adresa lui nana e a mea ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ia zi ne tu parerea ta despre topicul Militari??? e tare nu??? show in fiecare zi aici mai ceva ca la matrimoniale ps. si cel mai activ/.......hai bei ca v-am scos pe toti ...... E "comunitati regionale", e topic pt o zona anume - de ce sa nu fie caterinca?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la cursul de limba romana nana e a mea ma intesive chiar si pe lang astea de limba romana mai face si de condus motoreta si de pilotat masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 intesive chiar si pe lang astea de limba romana mai face si de condus motoreta si de pilotat masina de chilotat masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 prodigy lasa dreacu caterinka si dute sa iti faci vaccinul pt intoxicatie cu praz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate