costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) lada de bere tipu'...sa fie pregatita cand vin nu ti face griji am avut gija, sa o beau jumate aseara am lipsit si eu 10 min sa mananc si ati umplu 2 pagini jumate, voi chiar credeti ca eu am atata timp liber la munca sa citesc tot? Editat Septembrie 18, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 bla bla...te-ai inclinat in toate directziile...inclusiv cu motorul pana ai mushkat asfaltul si ti-a placut...ai mai vrut! noi sa fim sanatosi ca boala vine singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lada de bere tipu'...sa fie pregatita cand vin Trebuie sa-mi faci si mie parte presimt un post in contradictoriu al lui Kali...prea scrie mult Cred ca va arde... mie nu are ce sa-mi faca, oricum mi-a dat cu jet/ignore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) oooo 'PRIVATA' uelcom back......sau Du-te TARE ! Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Carturare, ce spionezi pe topicu asta? Cauti anturaj? Do I look like I need a new one? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Trebuie sa-mi faci si mie parte Cred ca va arde... mie nu are ce sa-mi faca, oricum mi-a dat cu jet/ignore astept cu interes postul ei ....sar'mana Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Do I look like I need a new one? Cu link-ul ala de hi5 in semnatura, da Bine macar ca ai poza cu mine sa-ti cresc cotatia astept cu interes postul ei ....sar'mana Kali Eu astept din partea oricui... mi-am propus sa fac 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Cu link-ul ala de hi5 in semnatura, da Bine macar ca ai poza cu mine sa-ti cresc cotatia Eu astept din partea oricui... mi-am propus sa fac 1000 chiar si de la Balamuc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 chiar si de la Balamuc??? Ce tigan esti, ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce tigan esti, ma 'adevarul gol golut' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 oare pt cine sa fie dedicatia asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 oare pt cine sa fie dedicatia asta??? Unde? Cine? Ce? Cand? Cum? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 oare pt cine sa fie dedicatia asta??? care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 oooo 'PRIVATA' uelcom back......sau Du-te TARE ! esti chiar nesimtit si cu asta cred ca te-am caracterizat , sa te iei de mana cu prietenii tai si fuga la scoala , sa nu pierdeti inscrierile ... pacat sa mai pierzi un an din viata , nesimtirea la tine pare a fi un stil de viata , trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 esti chiar nesimtit si cu asta cred ca te-am caracterizat , sa te iei de mana cu prietenii tai si fuga la scoala , sa nu pierdeti inscrierile ... pacat sa mai pierzi un an din viata , nesimtirea la tine pare a fi un stil de viata , trist vezi ca ai paduchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 esti chiar nesimtit si cu asta cred ca te-am caracterizat , sa te iei de mana cu prietenii tai si fuga la scoala , sa nu pierdeti inscrierile ... pacat sa mai pierzi un an din viata , nesimtirea la tine pare a fi un stil de viata , trist Javra din mine doar de bine ma-nvata echilibrul in viata e ca fuga pe gheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 esti chiar nesimtit si cu asta cred ca te-am caracterizat , sa te iei de mana cu prietenii tai si fuga la scoala , sa nu pierdeti inscrierile ... pacat sa mai pierzi un an din viata , nesimtirea la tine pare a fi un stil de viata , trist pai vad ca la 90% dintre noi, ne ai fc o caracterizare...deci nu ti place de noi! dc mai postezi? oricum pana vii tu in Buc se inchide sezonul si nu te mai da nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pai vad ca la 90% dintre noi, ne ai fc o caracterizare...deci nu ti place de noi! dc mai postezi? oricum pana vii tu in Buc se inchide sezonul si nu te mai da nimeni! lasa ca o dau eu....cu capul de pereti cand o prind......sa-i sara paduchii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 care care, nu merge atasata imaginea pt ca are 1,78 MB pffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lasa ca o dau eu....cu capul de pereti cand o prind......sa-i sara paduchii si dc ii place? ce te faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lasa ca o dau eu....cu capul de pereti cand o prind......sa-i sara paduchii te agiti destul de tare ... si nu-i frumos , invata sa te controlezi , si ai sa vezi ca-ti va fi mai bine , ai incredere si nu-ti pierde speranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 care care, nu merge atasata imaginea pt ca are 1,78 MB pffffff Da-i resize! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te agiti destul de tare ... si nu-i frumos , invata sa te controlezi , si ai sa vezi ca-ti va fi mai bine , ai incredere si nu-ti pierde speranta a deci am intuit bine...ai paduchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te agiti destul de tare ... si nu-i frumos , invata sa te controlezi , si ai sa vezi ca-ti va fi mai bine , ai incredere si nu-ti pierde speranta opaaa a invata subit sa scrie corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate