nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te agiti destul de tare ... si nu-i frumos , invata sa te controlezi , si ai sa vezi ca-ti va fi mai bine , ai incredere si nu-ti pierde speranta opaaaaa, nu a laut doar meditatii doar la gramatica, ci si la buna purtare! hai sa ne cumintim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pai vad ca la 90% dintre noi, ne ai fc o caracterizare...deci nu ti place de noi! dc mai postezi? oricum pana vii tu in Buc se inchide sezonul si nu te mai da nimeni! de regula raspunde cand esti intrebata si ai face bine sa stai in banca ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 opaaaaa, nu a laut doar meditatii doar la gramatica, ci si la buna purtare! hai sa ne cumintim! the muc has been given Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) de regula raspunde cand esti intrebata si ai face bine sa stai in banca ta ca te plesneste......ma intreb.....stii sa tii o shwaorma in mana?? Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 de regula raspunde cand esti intrebata si ai face bine sa stai in banca ta de regula nu ne jigneste nimeni...nici pe mine, nici pe prietenii mei! asa ca du-te tare pe asfalt uscat, este o urare de bine intre motociclisti, nu te injuram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 de regula raspunde cand esti intrebata si ai face bine sa stai in banca ta Nico uite ca ai fost starnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ca te plesneste......ma intreb.....stii sa tii o swaorma in mana?? dar tu stii sa-ti misti limba la fel de repede precum te joci cu degetele pe taste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 dar tu stii sa-ti misti limba la fel de repede precum te joci cu degetele pe taste Cand mananci o banana o cojesti pe toata sau progresiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce animat e forumul azi De cand am ajuns la serviciu n-am muncit prea mult...sunt atent la toate replicile...pfff...unii se plictisesc rau. DKW-ule mai cearta-i tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 dar tu stii sa-ti misti limba la fel de repede precum te joci cu degetele pe taste fratelo: scoti cercelul de la naftalina? mai are baterie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 dar tu stii sa-ti misti limba la fel de repede precum te joci cu degetele pe taste dar stii sa faci umbra cu nasul.........???? fratelo: scoti cercelul de la naftalina? mai are baterie? sssssstttt....ala e pentru special ocasions.....si persons...nu ptr toate 'baltile' vb lui SONEA a postat mah Kali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lasand gluma la o parte chiar mi-ar place sa ne vedem , sa ne cunoastem chiar si cu acele persoane care dau dovada de o mare nesimtire si care cred ca de fapt sunt persoane foarte frustrate si braveaza din orice , ne mai citim pana va fi sa ne vedem . Sunt lucruri mult mai importante de facut decat sa-mi pierd timpul printre animalute gen Prodigy ( desi la inceput pareai simpatic ...). paka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ba... mie mi s-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lasand gluma la o parte chiar mi-ar place sa ne vedem , sa ne cunoastem chiar si cu acele persoane care dau dovada de o mare nesimtire si care cred ca de fapt sunt persoane foarte frustrate si braveaza din orice , ne mai citim pana va fi sa ne vedem . Sunt lucruri mult mai importante de facut decat sa-mi pierd timpul printre animalute gen Prodigy ( desi la inceput pareai simpatic ...). paka p.s....sunt simpatic cu cine vreau.....crezi ca meriti sa fiu simpatic cu tine???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 lasand gluma la o parte chiar mi-ar place sa ne vedem , sa ne cunoastem chiar si cu acele persoane care dau dovada de o mare nesimtire si care cred ca de fapt sunt persoane foarte frustrate si braveaza din orice , ne mai citim pana va fi sa ne vedem . Sunt lucruri mult mai importante de facut decat sa-mi pierd timpul printre animalute gen Prodigy ( desi la inceput pareai simpatic ...). paka lasand gluma la parte noi ne cunoastem deja, inclusiv cu acele persoane care dau dovada de nesimtire! nu te obliga nimeni sa iti pierzi vremea cu noi si mai ales sa ne cunosti...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ba... mie mi s-a luat da ti niste lame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Upssss, gata stau in banca mea...iar am vb neintrebata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Upssss, gata stau in banca mea...iar am vb neintrebata! te fac o cafea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 te fac o cafea??? si un tango?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si un tango?! nu nu ...nu stiu... o cola daca vrei:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 6 Guests hmmmmmm???? gianina iti faci cont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu nu ...nu stiu... o cola daca vrei:) cola sa fie atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) cola sa fie atunci! sa moara dusmanii de ciuda ) cand si unde? Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cola sa fie atunci! la 9 la tabiet?? sau vreti sa fiti singurei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la 9 la tabiet?? sau vreti sa fiti singurei? nu, ca vrem o spirala! te asteptam sa o inchizi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate