Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 la 9 la tabiet?? sau vreti sa fiti singurei? pana la 9 imi creste cioc si vine si adina ...deci nu mai pot sa merg cu Nikolas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu, ca vrem o spirala! te asteptam sa o inchizi! hmmm mai bine la deschidere, cu inchisul nu ma prea pricep...poate doar atunci cand e vb de inchis baruri pana la 9 imi creste cioc si vine si adina ...deci nu mai pot sa merg cu Nikolas hmmm unde te duci cu Adina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pana la 9 imi creste cioc si vine si adina ...deci nu mai pot sa merg cu Nikolas Pai nici eu nu pot azi(nu tin neaparat sa vin cu tine...sa nu se inteleaga gresit, dar chiar mi a placut luni), mergem saptamana viitoare!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Vine iarna... Azi ma duc sa imi iau placa noua si boots. sa vina zapadaaaa esti chiar nesimtit si cu asta cred ca te-am caracterizat , sa te iei de mana cu prietenii tai si fuga la scoala , sa nu pierdeti inscrierile ... pacat sa mai pierzi un an din viata , nesimtirea la tine pare a fi un stil de viata , trist Io cred ca are google translation si traduce din moldovenesca in romaneste, de aia scrie asa corect in ultima vreme. Astept si eu caracterizarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Azi ma duc sa imi iau placa noua si boots. sa vina zapadaaaa Io cred ca are google translation si traduce din moldovenesca in romaneste, de aia scrie asa corect in ultima vreme. Astept si eu caracterizarea ce fc Nannok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 @iuliahohan : te fac un fresh on-line??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ce fc Nannok? Mi-a ros nike-urile azi-noapte si asteapta sa se intoarca Sonex sa ne dea mancare. In rest...creste. 22 kg pana acum, la 5 luni si 6 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Mi-a ros nike-urile azi-noapte si asteapta sa se intoarca Sonex sa ne dea mancare. In rest...creste. 22 kg pana acum, la 5 luni si 6 zile. mai greu decat mine la varsta aia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si 'zodia micilor maniaci'. spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi 'obsesia perfectiunii', 'fixatia restului' si 'sindromul furnicii'. Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si 'zodia micilor maniaci'. Am si eu una acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si 'zodia micilor maniaci'. spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi 'obsesia perfectiunii', 'fixatia restului' si 'sindromul furnicii'. Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. problema aici e ca el e gay ...adik fecioara:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Diseara la Coscosul Rosu! Cine vine? pe la 21.00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Diseara la Coscosul Rosu! Cine vine? pe la 21.00! iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 problema aici e ca el e gay ...adik fecioara:) sa fi tu sanatos Leul are, intr-adevar, o mare fixatie: propria-i persoana. Dac-ar fi dupa el, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul lui! si noi cand iti spuneam .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 iuliahohan o aduci tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 sa fi tu sanatos Leul are, intr-adevar, o mare fixatie: propria-i persoana. Dac-ar fi dupa el, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul lui! si noi cand iti spuneam .......... stiu si e bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nu mai zice nimeni, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Dam o tura in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Dam o tura in seara asta? daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) daca nu ploua Nu ploua...vorbesc eu http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business Editat Septembrie 18, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Nu ploua...vorbesc eu http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business sa fie cum zici tu dar eu ma uit pe geam si.........vedem Editat Septembrie 18, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) sa fie cum zici tu dar eu ma uit pe geam si.........vedem Mai vine cineva daca nu ploua? daca nu ploua Altii o duc mult mai rau...Pics of Ike http://www.boston.com/bigpicture/2008/09/t...ul_life_of.html Editat Septembrie 18, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 salutare lome...pe undeva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Mai vine cineva daca nu ploua? unde va intilniti? si la cit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 unde va intilniti? si la cit? la mine a intervenit ceva, o sa ies cu motoreta dar am ceva treaba blaze cadn iti iei cheile inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate